vineri, 29 aprilie 2011

Raport secret CIA Război în România?!

Situaţia poporului român este dramatică, la limita supravieţuirii. Orice scânteie poate să aprindă incendiul, oriunde. Depinde de unde vine scânteia. Când armata cheamă trimiterea clasei politice la puşcărie revoluţia este la doi paşi.
Militarii cheamă direct la solidaritate în vederea unei noi revoluţii şi pedepsirea Preşedintelui Băsescu şi a clicii de la putere.
Ofiţerii disponibilizaţi reprezintă un pericol terminal şi pot pune baza unei revolte a întregii armate române. Încă din anii din ‘90, în numele modernizării Armatei, cerută de alinierea la exigenţele armatelor statelor NATO, au fost desfiinţate mari unităţi, unităţi militare tradiţionale, categorii întregi de forţe ale armatei. Zeci de mii de ofiţeri şi subofiţeri au fost disponibilizaţi. În paralel, prin decizii de natură „economică”, a fost trecută la fier vechi o industrie militară ca urmare au fost condamnate la foame alte mii, zeci de mii de specialişti de înaltă clasă împreună cu familiile lor. În 1989 armata avea 235.000 de militari activi. Generali, ofiţeri, subofiţeri şi militari în termen. În 2007 ajunsese la circa 75.000 militari, iar pentru 2015 numărul acestora se va diminua la 65.000. Au dispărut, deci, 170.000 de oameni, inclusiv ca urmare a profesionalizării armatei.
- în anul 1998: 36.500 ofiţeri;
- la 31.12.2003: 14.252 ofiţeri;
- la 31.12.2009: 11.250 ofiţeri;
Nicio altă instituţie fundamentală a statului nu a mai cunoscut o asemenea dramatică transformare în anii de după revoluţie!
CIA: 80.000 DE REZERVIŞTI SUNT O FORŢĂ EXTRAORDINARĂ CARE POATE SCHIMBA ECHILIBRUL POLITIC DIN ROMÂNIA. PREZENŢA ACESTORA ALĂTURI DE POLITIŞTI ÎN MIJLOCUL MASEI DE DEMONSTRANŢI VA DUCE LA CĂDEREA REGIMULUI ACTUAL, CARE NU MAI ARE LEGITIMITATE SAU SPRIJIN POPULAR. SINGURA PROGNOZĂ SAU SCENARIU PENTRU ROMÂNIA ESTE O REVOLTA POPULARĂ.
Tensiunea în armata română este un grav motiv de îngrijorare pentru cancelarile vestice. O revoltă în Balcani ar fi o lovitură pentru NATO. Nu demult peste capul Departamentului de stat Preşedintele Obama a semnat un ordin secret către CIA numit Stabilizarea României care trebue citit invers. Politica de dezbinare a lui Băsescu în loc să atenueze tensiunile în zona militară le accentuează. Prezenţa militarilor în uniformă chiar în rezervă în mijlocul unor largi manifestaţii ale populaţiei profund nemulţumite va pune pecetea finală pentru acest regim.
Folosesc acest prilej pentru a vă pune o întrebare care mă frământă de multă vreme.

Antena 3 nu scoate niciun piuit despre faptul că Băsescu este citat ca martor principal în acest proces. Punctul principal al acuzării reprezintă rachetele sol aer pe care Bout a încercat să le procure pentru a le trimite teroriştilor columbieni FARC. Toate aceste rachete sunt de provenienţă românească.
 Sursa: News.ro Ştiri pe Blog yogaesoteric.net

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu