marți, 19 aprilie 2011

Afla cifra destinului tau Citeste semnificatia cifrei tale

Numerologie: Afla cifra destinului tau! Citeste semnificatia cifrei tale!
Data completa a nasterii poate spune foarte multe despre tine si destinul tau. O data cu descifrarea misterului ce inconjoara cifra specifica perioadei in care te-ai nascut, vei afla adevarata ta personalitate, ce iti rezerva viitorul, care sunt calitatile si defectele tale.
 calcularea numarului destinului, trebuie sa aduni cifrele care formeaza data ta de nastere, repetand adunarea pana in momentul in care obtii doar o cifra.



De exemplu, daca esti nascuta pe 29.03.1987, calculul este:

2+9+0+3+1+9+8+7=39

3+9=12

1+2=3

Asadar, numarul destinului este 3.

Cifra destinului: 1

Persoanele care au cifra destinului 1 sunt foarte active, libere si adevarate lidere. Le place sa se afle la conducere, sa dea ordine si sa isi asume responsabilitatea. Sunt foarte incapatanate, vor doar sa iasa invingatoare din  orice batalie pe care o duc si fac tot ce le sta in putere  pentru  a se face remarcate.

Stiu sa impuna respect in orice situatie, fiind totodata foarte prietenoase si deschise. Sunt firi loiale, cu numerosi prieteni si cunostiinte. Urasc cearta si scandalul, chiar daca de cele mai multe ori ele sunt cele care reusesc sa aplaneze un conflict.

Uneori dau dovada de egoism si nu stiu cum sa isi controleze sentimentele. Sunt destul de greu de multumit si devin irascibile in momentele in care sunt criticate sau li se reproseaza ceva.

Profesii potrivite: judecator, director, politician, arhitect.

Cifra destinului: 2

Persoanele guvernate de cifra 2 sunt firi sensibile, linistite si intelegatoare. Slabiciunea lor este timiditatea uneori exagerata, reusind de foarte multe ori sa fie ranite fara a merita acest lucru. Insa, uneori sensibilitatea poate fi un atu deoarece datorita acestei calitati vor reusi pe plan financiar.

Sunt bune ascultatoare si prietene, au un stil intuitiv iesit din comun in ceea ce priveste dorintele persoanelor dragi. Foarte rabdatoare, modeste, pacifiste si calme, sunt apreciate de majoritatea persoanelor cu care intra in contact.

Uneori ajung sa surprinda neplacut cunoscutii prin stilul lor contradictoriu si starile diferite de comportament, ajungand sa isi schimbe parerile si starile de spirit in doar cateva clipe.

Profesii potrivite: profesor, designer, consilier, medic

Cifra destinului: 3
Persoanele nascute sub influenta cifrei 3 sunt firi creative, talentate, cu un simt artistic foarte bine dezvoltat. Se simt atrase de natura, de armonie, de arta, de tot ce inspira frumusete si calm. Iubesc viata si simt nevoia sa traiasca fiecare clipa la intensitate maxima, de aceea aleg sa faca numeroase calatorii si vor cu disperare sa vada toate frumusetile naturii.

Nu sunt stabile, se plictisesc foarte repede sa stea intr-un singur loc sau sa nu faca nimic si urasc monotonia. Emotionale si generoase, ajung sa isi cheltuiasca toti banii  foarte repede, avand dificultati in ceea ce priveste manevrarea acestora.

Daca sunt raniti, se inchid in sine, ascunzandu-si sentimentele si adevaratele trairi sub o masca, pe care o folosesc pentru  a se proteja de societate: devin mult mai vesele, petrecarete, usor superficiale.

Profesii potrivite: muzician, redactor, scriitor, consultant.

Cifra destinului: 4

Persoanele care au cifra destinului 4 sunt foarte practice, cu idei ordonate si cu o viata aranjata dupa bunul lor plac. Sunt foarte disciplinate atat in viata financiara, cat si in cea privata. Nu le place sa fie luate prin surprindere si de aceea isi controleaza fiecare miscare si, inainte de a actiona, reflecteaza asupra problemei, cautand cea mai buna solutie in rezolvarea acesteia.

Sunt firi foarte energice, corecte si prietenoase.Nu se tem de munca si efort, ajungand sa lucreze ore intregi doar pentru  a avea totul in ordine. Vor doar sa se simta in siguranta, sa nu fie luate prin surprindere indiferent de situatie. Reusesc sa coordoneze proiecte dificile si uimesc prin perseverenta si rezistenta de care dau dovada.

In momentele in care sunt ranite se schimba  foarte mult, devenind razbunatoare si obsedate sa li se faca dreptate. Fac tot ce le sta in putinta pentru a rezolva problema in felul lor, indiferent de metodele la care recurg pentru a castiga batalia.


Profesii potrivite: manager, economist, analist financiar, consilier.

Cifra destinului: 5

Persoanele guvernate de cifra 5 sunt firi libere, nonconformiste, talentate si prietenoase. Surprind prin stilul lor aventurier, prin dorinta de a fi libere, reusind sa se adapteze foarte bine in cele mai ciudate locuri. Sunt foarte curioase si vor cu disperare sa gaseasca raspunsul la intrebarile care le macina linistea interioara.

Vor sa se autodepaseasca pe plan profesional si de aceea se implica in numeroase proiecte dificile, reusind de cele mai multe ori sa le termine cu brio si sa iasa invingatoare. Au foarte mare incredere in propriile forte si acest lucru le ajuta enorm in viata. Principalul lor scop este de a progresa si de a isi aranja viata dupa bunul lor plac.

Munca dificila ajunge sa le afecteze viata personala, familia fiind mereu pe plan secund. De cele mai multe ori ajung sa isi raneasca partenerul fara  ca aceasta sa fie intentia lor.

Profesii potrivite: ghid turistic, arhitect, inginer, grafician.

Cifra destinului: 6

Persoanele nascute sub semnul destinului 6 sunt foarte prietenoase, deschise, protectoare, dispuse sa sara tot timpul in ajutorul familiei si al persoanelor dragi lor. De cele mai multe ori fac chiar si sacrificii doar pentru  a isi salva un prieten aflat pe marginea prapastiei sau de a oferi sfaturi potrivite in momente dificile.

Sunt firi foarte responsabile, echilibrate, armonioase si generoase. Majoritatea persoanelor care ajung sa le cunoasca le admira, dorindu-si sa aiba aceeasi calmitate si altruism precum al lor. Pe plan profesional le place sa castige bani  ajutandu-i pe cei nevoiasi sau avand o meserie in care pot interactiona cu oamenii.

Uneori, spiritul lor de sacrificiu si generozitatea exagerata le poate transforma in tinte ale oamenilor profitori si malefici. Fara sa stie, pot deveni ajutorul lor de nadejde, profitand de bunatatea acestora.

Profesii potrivite: doctor, profesor, consultant, receptionist, agent de vanzari.

Cifra destinului: 7

Persoanele care au numarul destinului 7 sunt foarte inteligente, inchise si uneori singuratice. Au o legatura stransa cu ei insisi si le place sa traiasca in liniste si pace sufleteasca. Uneori uimesc prin puterea lor de concentrare si ajung sa lucreze cu entuziasm la proiecte foarte dificile, care necesita multa munca si spirit intuitiv.

Fiind firi singuratice si inchise, nu au foarte multi prieteni, insa se pot mandri cu o viata echilibrata, plina de mister si farmec. In ceea ce priveste relatia cu oamenii, devin foarte veseli in momentul in care vor sa se distreze, fiind sufletul petrecerilor, povestind intamplari pline de aventura si spunand multe bancuri haioase.

Uneori arogante si egoiste, ajung sa fie aratate cu degetul destul de repede de catre cunoscuti sau intr-un mediu nou de prieteni.

Profesii potrivite: preot, cercetator, programator, bucatar, curier.

Cifra destinului: 8

Persoanele nascute sub cifra destinului 7 sunt firi orgolioase, inventive, prietenoase si uneori materialiste. Au un talent innascut pentru  a fi lideri, fiind foarte pasionati de ideea de a da ordine si de a fi ascultate. Stiu foarte bine cum sa isi aranjeze viata sentimentala si pe cea profesionala si, de cele mai multe ori, ajung sa fie oameni de succes.

Se simt atrase de lux si confort si de aceea fac tot ce este posibil pentru  a se bucura de stabilitate pe plan financiar. Sunt independente, vor sa simta sentimentul de libertate chiar si in momentul in care ajung sa aiba un partener stabil sau sa isi intemeieze o familie. Nu le place sa ofere explicatii si sa fie “puse la perete”.

De cele mai multe ori dorinta de a avea tot mai multi bani  le vor face reci si materialiste, iar dorinta de a fi la conducere le va transforma in firi singuratice, ignorate de prieteni si familie.

Profesii potrivite: inginer vanzari programator, economist, contabil sef.

Cifra destinului: 9

Persoanele guvernate de cifra 9 sunt foarte prietenoase si deschise. Au foarte multi prieteni si fac tot posibilul sa evite singuratatea. Vor sa fie inconjurate non stop de familie si persoanele dragi lor. De cele mai multe ori dau dovada de sensibilitate exagerata, fiind adevarate firi umanitare si ajung sa isi foloseasca banii pentru crearea unei lumi mai bune.

Se simt atrase de natura si fac tot posibilul sa se afle cat mai aproape de tot ce le ofera mediul natural. Sunt firi emotive si generoase, care vor doar sa traiasca in liniste si pace. Urasc conflictele si se pierd foarte usor daca sunt puse in fata unui scandal, temandu-se sa nu raneasca pe cineva sau sa fie ranite.

Este posibil ca unii prieteni sa isi doreasca doar sa profite de ele si de munca lor din cauza generozitatii si sensibilitatii exagerate. Trebuie sa invete sa traiasca si pentru ele si sa vada partea pozitiva a vietii, fara a incerca in zadar sa schimbe lumea.

Profesii potrivite: avocat, judecator, profesor, fotograf, pictor.

SURSA :  http://www.kudika.ro/articol/horoscop/16422/Numerologie-Afla-cifra-destinului-tau-Citeste-semnificatia-cifrei-tale.html

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu