marți, 19 aprilie 2011

2011 pentru berbeci

Berbec
Se anunta un inceput de an agitat, precedat de evenimente pozitive. Horoscopul anului 2011 iti spune ca Jupiter, astrul norocului si al oportunitatilor, iti va influenta anumite decizii, determinand schimbari de comportament sau anturaj. Vei avea foarte mult de lucru, si vei observa un progres in plan economic. Spre sfarsitul lunii mai se anunta prosperitate in plan finaciar si o perioada linistita din punct de vedere emotional. Iti pui gandurile in ordine si esti mai linistita. Esti dornica de munca, te implici in foarte multe activitati, insa n-ar strica sa-ti rezervi si cateva ore pentru odihna si relaxare

In doua jumatate a anului te poti astepta la experiente mai putin placute care-ti vor servi drept lectie pentru viitor. Invata din ele si vei avea de castigat data viitoare. Acorda importanta sanatatii si alimentatiei. Stapanirea de sine nu strica de loc, asadar ai grija la discutii. Relatiile familiale ar putea avea de suferit datorita unor vorbe aruncate la nervi. Viata amoroasa anunta cateva schimbari in bine. Partenerul incepe sa fie mai preocupat de dorintele tale, apropiindu-se incet de ideal. Daca nu esti inca implicata intr-o relatie, sansele sa-ti cunosti sufletul pereche sunt tot mai mari.

Un comentariu :

  1. Stapanirea de sine nu strica de loc, asadar ai grija la discutii...dar,nu prea exista la berbeci stapanire de sine ,ei sunt cam impulsivi:)

    RăspundețiȘtergere