sâmbătă, 9 aprilie 2011

E O NEBUNIE

Da e o nebunie cum suportam jugul acestor derbedei ce ne conduc .
In fiecare zi i-mi pun aceasta intrebare " cum suportam "
Democratie cu oameni ce respecta jocul democratic , dar astia ce respecta ?
Justitia nu , caci se da o hotarire judecatoreasca si ei o respecta sau ba dupa cum au chef , morala nu mai vorbesc. Legiiii....dau o lege azi si tot ei nu o aplica ......( legea cu majorarea salarilor votata in unnimitate ..)
Mai fratilor un ins singur nu poate face mare lucru , zece hm , mai mult ca unu , 1000 ......
dar 3 milioane....Oare cit mai suportam jugul si bajocora asta faRA SA PROTESTAM , FARA SA IESIM IN STRADA , FARA SA LE CEREM SOCOTEALA .
Caci ei sunt platiti numai din bani nostri si trebuie ca orice salariat sa dea socoteala pentru munca depusa angajatorului , in cazul de fata noua poporului roman.
Noi suntem angajator si noi hotarim cind este cazul sai concediem , si daca nu pleaca de vorba buna sa-i evacuam de pe domeniul nostru chiar cu bita daca altfel nu se poate
Treziti-va popor ......
Propuneti adunari , proteste locati unde sa ne stringem si sa-i hulim .
ZIRCONIU

5 comentarii :

  1. Si eu ma intreb cum de mai poate romanul sa suporte atatea juguri, si cat va mai putea, si pana unde se va merge?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mon vieux, intrebarea "pana cand" o auzeam la fel de indreptatita si pe vremea ciuruitului, iar termenul final s-a nimerit a fi intr-o zi de iarna din '89.
    Bun... si cu ce m-am ales?
    Pulimea a facut o revolutie in beneficiul lu' Copos, al lu' Patriciu, Borcea, Becali, ipochimeni carora oricum le priise si comunismul.
    Mai facem una maine tot pentru d'al d-astia?

    RăspundețiȘtergere
  3. Din pacate,romanii nu prea stiu sa fie solidari. Acesta e unul dintre marile noastre defecte nationale. Daca se organizeaza un meeting cei mai multi vor sta acasa si vor privi cum altii se duc sa manifesteze ca si asa, mare lucru daca el nu a fost. Daca se va rezolva ceva, si el va avea de castigat, daca nu, cel putin nu si-a pierdut vremea. Acestea este modul nostu de gandire. Ne lamentam pe la colturi, dar daca e vorba de a lua atitudine, atunci sa o faca altii.

    RăspundețiȘtergere
  4. In general, lumea nu se aduna daca nu le promiti cate ceva. Ai putea sa propui ca loc de intalnire o crasma si sa faci cinste cu cate 50 de votca de participant.

    RăspundețiȘtergere