vineri, 8 aprilie 2011

Nu vă mai bucurați la orice mișcare a graficelor!

Nu vă mai bucurați la orice mișcare a graficelor!
Sunt ridicoli băieții ăștia de la partide, care se uita cu sufletul la gura la graficele economice, si cum vad o ușoara mișcare in sus, urlă de bucurie! Se îmbrățișează și se felicită: gata, am ieșit din criză!
Micuților, criza o sa dureze până când România o sa fie competitivă și o reușească să-și vândă mărfurile. Cauza crizei e simplă: poporul român a cheltuit mai mult decât a reușit sa vândă. Iar voi n-ați făcut nimic ca sa o rezolvați. Așa ca, de ce s-ar termina criza? De mila voastră?
Când cumpărătorii o sa zică: nu mai dau bani pe prostia asta chinezească, e prea scumpă; mai bine cumpăr de la români, ca e mai ieftin. Abia atunci puteți să vă bucurați. Când o sa fie asta? Peste cel puțin 50 de ani. Dacă o sa fie vreodată!
Și in toata perioada asta, graficele voastre o să salte in sus si in jos în permanență – dar asta n-are nici o legătură cu criza! Orice grafic se mișcă, dacă populația e încă vie. Graficele intră în linie-dreaptă, doar dacă ai murit.

Un comentariu :

  1. dar tu ai impresia ca se ma bucura cineva la miscarea graficelor? Om fi noi romanii prosti, dar fraieri nu mai suntem demult. cat depre prodcutia romanilor am si eu o intrebare? cu ce sa mai producem cand tara asta este sectauita de tot?

    RăspundețiȘtergere