sâmbătă, 19 martie 2011

unde s-a ajuns !!!???? dupa 21 de ani de capitalism romanesc

INEVITABIL VA VENI MOMENTUL CAND CEAUSESCU VA FI DECLARAT EROU AL NEAMULUI ROMANESC ,CARE DEALTFEL INCEPE SA FIE REGRETAT DIN CE IN CE MAI MULT DE CATRE ROMANI.
Dragi romani..ALOO….ALOOO.!! Stimati tovarasi,mi s-a permis sa va vorbesc din lumea de dincol0, pentru ultima data, post – mortem .Pentru noua generatie din ultimii 20 de ani ,care nu ma cunosc ,eu sunt Secretarul General al Partidului Comunist Roman  Tovarasul Nicolae Ceausescu.
Dragi tovarasi si pretini , iata ca dupa 20 de ani de cand am fost asasinat de catre fortele oculte ale masoneriei si a unor grupari mondiale malefice,de la Epoca de Aur pe care am construit-o cu ajutorul clasei muncitoare,constat cu mare regret si durere in suflet, ca Romania se afla in starea de AGONIE de dinaintea MORTII.
Aflu cu lacrimi in ochi ,ca dupa eforturile mele de a tine departe de poporul roman,pe toti imperialistii,mafiotii economici,tradatorii de tara,capitalistii lacomi si avizi dupa putere,acestia sunt ce-i care va conduc,acestia pentru care voi ma-ti impuscat, v-au adus pe voi dragi romani la limita dintre viata si moarte.Am scapat tara de datorii datorita voua .Datorii pe care le-am facut in interesul de a va construi case si apartamente,starzi ,sosele,metrou,orase, fabrici si uzine,terenuri agricole ,ferme si toate de care va mai amintiti…Caci au ramas doar amintiri ;amintiri de suferinta cu munca si sudoare caci toate au fost desarte , de toate ati fost furati.! Ati rabdat de foame ,este adevarat ,dar astea au fost eforturi nelimitate pentru care voi sa traiti mai bine si pentru care eu eram pe cale de a infaptui un socialism mai bun ca orice forma de guvernamant din lume.Capitalismul se simtea amenintat ,eram singura tara din lume fara datorii externe si iata ca atunci forte obscure,tradatori ai neamului romanesc,masoni si alte grupari oculte ,activisti ai Noii Ordini Mondiale,au recurs la asasinarea mea  pentru a va fura voua munca voastra si toate bunurile tarii ,dezbinandu-va intre voi,inrobindu-va,si luandu-va orice putere de a va mai rascula pe viitor impotriva lor.Nu v-au luat doar tara, v-au furat personalitatea, demnitatea,onestitatea,curajul,unitatea de neam.Uniunea Europeana este asasinul real al Romaniei si cu adanca durere in suflet , urez sincere condoleante poporului roman,pentru ca deja v-ati pierdut identitatea si umanitatea in care ati trait liberi dar nu ati stiut pana ce acesti huligani v-au pacalit cu o libertate falsa si perversa.Dragi tovarasi si pretini , singura voastra sansa este sa va inarmati cu cinstea , demnitatea si curajul stramosilor vostri , sa va luati furcile si topoarele si sa mergeti in cautarea judecatii.
Asta e singura cale , multi destepti din tabara adversa ,care se vor arata ca fiind educati si diplomati,va  vor spune ca furca si coasa e o metoda depasita .Nu este si niciodata nu va fi , ei ce-i care va fura sunt sustinuti de  justitie , iar voi trebuie sa fiti adevarata justitie petru a avea o judecata dreapta.Sa nu-i credeti cand o sa va faca anarhisti,huligani etc pentru ca toate tarile ”civilizate” asta fac de mii de ani subjuga pe cei slabi.Fortele militare nucleare subjuga pe cei slabi si isi impart lumea intre ei, si totu-si sunt catalogate ca tari civilizate si mai sunt si sustinute in genocidul mondial pe care il preactica . Nu cred ca este nevoie sa va mai relatez politica mondiala a anilor `89-2009..
Cam astea am avut de spus si sper ca singele strabunilor, sa reinvie din nou in venele voastre  statutul de roman si inima voastra sa bata cu mandrie.

Un comentariu :

  1. Noi, cei crescuti odata cu democratia, am auzit de Ceausescu si tovarasii lui si ii injuram, ca asa e moda. Eu, ca si ceilalti, locuim in apartamentele facute de Ceausescu si ai lui si vandute parintilor nostri aproape gratis. Chiar imi place apartamentul. Si azi se construieste. Si azi se vinde tinerilor. Dar trebuie sa-ti faci credit la banca, altfel n-ai sanse. Toata viata stai sa platesti datoriile la banci, tragi ca nebunul sa-ti platesti casa in care locuiesti. Nu-i corect asa. Iar in complexele astea rezidentiale de se tot ridica noi nu prea avem loc. Nu sunt de nasul nostru.

    RăspundețiȘtergere