duminică, 13 martie 2011

Profetia Apocalipsei. Dupa cipul RFID implantabil in umar urmeaza cipul MMEA implantabil pe frunte

"Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei." (Apocalipsa 13, 12-18).
In ultimii ani s-a constata o accelerare a eforturilor de popularizare a bio-cipului implantabil realizat de Corporatia VeriChip, condusa de un Board de Directori format din Jeffrey Cobb, Barry M Edelstein, Steven R Foland, Scott Silverman si Michael Krawitz.
Produsul a devenit o realitatea pe piata americana inca din 2004, cand US Food and Drug Administration - Departamentul american pentru Alimentatie si Medicamente (FDA) a aprobat folosirea bio-cipului ca sistem implantabil care contine tehnologie de identificare prin radio frecventa (prescurtat RFID). Conform prevederilor companiei producatoare, VeriChip, bio-cipul mai mic decat un bob de orez contine o baza de date si un numar de identificare unic si se implanteaza in mana dreapta.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu