vineri, 25 martie 2011

Cum bem apa


 Cum bem apa
Chinezii si japonezii beau ceai fierbinte in timpul mesei,nu apa rece. Poate e timpul sa adoptam obiceiul lor la masa. 


Pentru cei carora le place sa bea apa rece,acest articol li se adreseaza direct.Este frumos sa bei un pahar cu apa rece dupa masa,dar apa rece solidifica hrana uleioasa pe care tocmai ai inghitit-o. Va incetini digestia.Cand aceasta reactioneaza cu acidul,se va rupe si va fi absorbita de intestine mai repede decat mancarea solida. Trece in intestine si foarte rapid se transforma in grasime si pote duce la cancer.Este mai indicat sa se bea supa fierbinte sau apa calda dupa mancare.


Simptome comune atacului de cord
Un punct serios referitor la atacul de cord: ar trebui sa stiti ca nu fiecare simptom de atac de cord este durerea bratului stang. Atentie la dureri intense in zona falcilor.. S-ar putea sa nu aveti niciodata prima durere in piept  in timpul atacului de cord. Ameteala si transpiratia intensa sunt tot simptome comune. 60% din cei care au atac de cord in timpul somnului nu se trezesc. Durerea la falci te poate trezi din somnul adanc.Sa fim atenti. Cu cat stim mai mult, cu atat avem mai bune sanse de supravietuire.
 

T
impul corect pentru a bea apa

Timpul corect pentru a bea apa va
imbunatati eficacitatea ei pentru corpul uman.
Doua pahare de apa imediat dupa trezire, ajuta la activarea organelor interne.

Un pahar de apa - 30 de minute inainte de o masa. Ajuta digestia.
Un pahar de apa inainte de a face baie. Ajuta la scaderea tensiunii sanguine.

Un pahar de apa inainte de culcare. Ajuta la evitarea  unui atac cerebral sau de cord.

 
Un cardiolog spune ca cine citeste acest mesaj si-l trimite la 10 oameni poate salva cel putin o viata.Citeste si trimite unui prieten.Ar putea salva o viata. Deci fii un prieten adevarat si trimite-l tuturor prietenilor tai adevarati la care tii.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu