luni, 6 august 2012

Secretul bine pazit al americanilor

Secretul bine pazit al americanilor... 

In doar trei ani, intre 1969 si 1972, 12 oameni, toti americani, au pus piciorul pe Luna. De atunci, timp de 38 de ani, niciun pamintean nu a mai ajuns acolo. Motivul? Simplu, ni s-a interzis sa ne mai vizitam satelitul. Ii "deranjam" pe cei care sint acolo de foarte multa vreme si le incurcam planurile pe care le desfasoara cu noi, cu planeta noastra, cu sistemul nostru solar. Chiar sint alte fiinte acolo?

Astronomul rus Evgheni Arsiukin si matematicianul ufolog Vladimir Ajaja, in filmul documentar difuzat pe canalul rusesc de televiziune RTR, sustin acest lucru cu toata fermitatea, aducind in sprijinul afirmatiei lor dovezi concrete. Cotidianul Pravda a publicat si el o serie de destainuiri si fotografii despre cladirile aflate pe partea nevazuta a Lunii, despre entitatile extraterestre care sint acolo si despre masinile lor ciudate, enigmaticele OZN-uri, care ne dau atita bataie de cap. Dar exista asa ceva acolo sau sint doar fabulatii? Americanii care au ajuns pe Luna spun ceva in acest sens? Au vazut ei ceva, atunci cind au ajuns acolo?

In mod bizar, filmele facute pe Luna de unele echipaje au... disparut din arhive, ca si cum am vorbi despre niste banale inregistrari video facute undeva, aiurea. Treptat insa, anumite lucruri, tinute secrete timp de trei-patru decenii, au inceput sa transpire. Pe timpul misiunii Apollo 11, de la 20 iulie 1969, in legaturile radio dintre Neil Arm-strong, Buzz Aldrin si Centrul de control au fost doua minute de tacere, justificate initial de NASA prin aparitia unei supraincalziri a aparaturii, apoi prin faptul ca pulsul lui Armstrong ajunsese la 140 de batai pe minut, fapt pentru care "i s-a transmis o fraza codificata".

Dupa 40 de ani, s-a aflat ca totusi, in cele doua minute, intre Luna si Pamint s-au purtat discutii aprinse. Lui Neil i-a crescut, intr-adevar, pulsul brusc, deoarece acesta a vazut ceva ce i-a taiat respiratia si l-a facut sa strige la colegul sau.

Iata o parte a convorbirilor:

"Armstrong: Ce a fost asta? Ce dracu a fost asta? Asta e tot ce vreau sa stiu!

Controlul misiunii: Ce se intimpla acolo? (intreruperi, paraziti) Apollo 11, ma auzi? Ce se intimpla?

Apollo 11: Chestiile alea sint imense, domnule!... Enorme... Oh, Doamne! Nu-mi vine sa cred! Repet, mai sint si alte nave spatiale aici..., aliniate pe marginea cealalta a craterului! Ei sint pe Luna si ne privesc acum!

Armstrong & Aldrin: Astea sint lucruri gigantice. Nu, nu, nu este o iluzie optica. Nimeni nu va crede asta!

Houston: Ce... ce...ce...? Ce naiba se intimpla? Ce s-a intimplat cu voi?

Armstrong & Aldrin: Ei sint aici, sub suprafata.

Houston: Ce e acolo? (paraziti, emisie intrerupta, interferente) Controlul cheama Apollo 11.

Armstrong & Aldrin: Am vazut niste vizitatori. Ei au fost aici pentru un timp, observind instrumentele.

Houston: Neclar! Repetati ultima informatie!

Armstrong & Aldrin: Spun ca aici sint si alte nave spatiale. Sint aliniate pe marginea cealalta a craterului!

Houston: Repetati, repetati comunicarea!

Armstrong & Aldrin: Am conectat transmisia automata. Imi tremura rau miinile si nu mai pot face nimic. Incercam sa filmam. Dar, daca aceste camere nu vor inregistra nimic, cine ne va crede?

Houston: Ati inregistrat ceva pe film?

Armstrong & Aldrin: Nu avem niciun film la noi. Am facut trei fotografii. Farfuriile zburatoare sau ce-or fi ne-au stricat filmul.

Houston: Aici controlul. Unde sinteti acum? Ce-i cu galagia asta de-spre OZN-uri? Terminat

Armstrong & Aldrin: Au aterizat aici. Sint aici si ne privesc. Se uita la noi.

Houston: Oglinzile, oglinzile le-ati instalat?

Armstrong & Aldrin: Da sint puse unde trebuie. Dar oricine a venit cu navele alea spatiale, cu siguranta miine poate veni sa ni le demonteze. Terminat".

Sa mai spunem, in final, ca aceasta discutie a fost receptionata atit de rusi, care urmareau indeaproape misiunea, cit si de diversi radioamatori de pe glob si ca, intr-un interviu, Armstrong a declarat ca, inainte de plecare, au fost avertizati ca pe Luna vor intilni ceva.

Conferinta Project Camelot - Pozele prezentate de Bob Dean! 



Mai jos este o mica parte din transcriptul de la Conferinta "Project Camelot LA Awake and Aware" din 19 septembrie 2009, cat si poze prezentate de Bob Dean:



Bob Dean: "Nu suntem singuri baieti, iar noi nu am fost niciodata singuri. Suntem membri ai unui univers infinit umplut cu viata inteligenta infinita. Am avut o interdependenta intima cu mai multe inteligente extraterestre avansate acum cel putin 10.000 de ani.

Dovezi incontestabile ca cel putin unul, poate doua din aceste diferite grupuri au avut o participare in ingineria genomului uman, acum peste 100.000 de ani in urma. Aceasta dovada este literalmente coplesitoare...

Ştiu ca multi dintre voi sunteti constienti de celebrul Brookings raport. NASA a dat un raport/studiu la Institutul Brookings pe la sfarsitul anilor 50 in care tema de baza era aceasta: Ce trebuie sa facem daca noi, in viitor, ar trebui sa intampinam inteligente extraterestre avansate?

Concluzia ca rezultat al acestui studiu ar fi de a pastra gura inchisa si sa nu spuna maselor de oameni, deoarece sociologic, teologic, stiintific, ar fi un mare dezastru... Deci, ei au publicat acest studiu si a devenit pur si simplu o politica nationala. Este unul dintre principalele motive pentru care capacul a fost tinut in jos atat de strans pe acest lucru atat de mult timp."



"Am fost invitat la o conferinta in Tokyo. Am fost oaspetele lui Junichi Yaoi, unul dintre cercetatorii japonezi si experti OZN. Am fost la televiziunea nationala in Japonia. În timp ce am fost acolo, am primit cateva fotografii realizate de NASA si programul Apollo..."



"Aceasta fotografie a fost luata de Apollo 13. Este o imagine care a fost detinuta de catre Agentia Spatiala Japoneza.
In stanga sus este luna. Obiectele b si c sunt doua discuri mari circulare. Obiectul a este cel care se deplasa... acest obiect este de cinci mile (8 km) lungime."



"Acum, tipul ala mare (a) sa mutat in mijlocul cadrului si un alt obiect s-a aratat; a fost estimat ca fiind de doua mile (3 km) lungime..."



"In anii '70, astronomi si baieti din NASA au descoperit ca unele lucruri anormale se intampla in inelele lui Saturn. Lucrurile s-au intamplat, dar ei nu stiu ce au fost... Ei nu stiu cum sa explice.

Deci, ce au facut, au pus impreuna un program de multe milioane de dolari dolari, numit Voyager si au trimis la inelele lui Saturn in 1980. Atunci cand Voyager a ajuns la inelele lui Saturn, a inceput sa faca fotografii. Fotografiile au fost trimise inapoi la NASA, si au fost uimiti - literalmente uluiti...



Acest punct orange este o constructie artificiala, sub control inteligent, pentru ca se misca in jurul inelelor lui Saturn. Ei nu stiu ce naiba este, dar este mai mare decat Luna noastra - inteligent construit, mai mare decat Luna noastra si se deplaseaza in inelelor lui Saturn..."



"Acest lucru este in inelul lui Saturn. Acest obiect este o constructe artificiala, NASA a numit-o un vehicul electromagnetic. Acest obiect este de 2000 de mile lungime, peste 450 de mile in diametru.

Si aici alt obiect luminos artificial, de marimea Lunii noastre, care aparent se muta aici, acolo, si peste tot, oriunde se va duce, in mod evident sub control inteligent."



"Cand am fost in Germania, la o conferinta cu cativa ani in urma, un cosmonaut rus pe nume Marina Popovici mi-a inmanat cateva imagini pentru mine si pentru Michael Hesemann, un alt cercetator, prieten de-al meu, ca sovietice Phobos a avut misiunea pe Marte cand a fost acolo, 15, 20 de ani in urma."



"Sovieticii au trimis aceasta fantastica misiune pe Marte. Ei au numit-o Phobos 2, deoarece Phobos 1 este unul dintre satelitii lui Marte, douasprezece mile in diametru...

Una dintre imagini este aparent un oras de marimea lui Chicago sub suprafata lui Marte, generand o cantitate enorma de caldura, pentru ca aceasta fotografie a fost luata in infrarosu. Puteti vedea practic blocuri pe strazi si asa mai departe..." 



Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media. 

Adresa acestui articol este http://roaim.net.tc/?a=articles&p=649

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu