sâmbătă, 25 august 2012

Camera mica, efect mare


Camera mica, efect mare


mobila living
Intr-o camera unde simti ca nu ai suficient spatiu, trebuie sa cunosti mici trucuri pentru a-i imbunatatii aspectul si a te simti mai relaxat. Folosind diferite culori si mici accesorii, poti transforma o camera mica, intr-o camera luminata si sic. Ramane la alegerea ta daca vrei sa iti aduci o nota personala.
Este important sa alegi mobila potrivita si sa oferi ideea de spatiu, desi in camera pot fi mai multe parti de mobilier. Trucul consta in modul de organizare.
1. Sprijinit de pereti
Sprijina de pereti cele mai mari piese de moblier. Astfel spatiu liber din mijloc nu va fi intrerupt.
2. Fara brate
Opteaza pentru o canapea si scaune fara brate si cu picioarele expuse. Astfel, lumina se va infiltra pe sub mobilier, rezultatul fiind o camera mai aerisita.
3. La scala mica
Alege piese de mobilier la scala mica. O canapea sau un pat care nu ocupa mult spatiu vor deschide vizual incaperea.
4. Pe diagonala
Mobierul asezat pe diagonala delimiteaza spatiul si in acelasi timp ofera iluzia unor zone diferite. Alege sa pui pe diagonala accesorii care sa atraga si in acelasi timp sa conecteze cele 2 mini zone nou create.
Inainte sa te apuci sa alegi piesele de mobilier gandeste-te la cum va fi folosit spatiul. Nu toti avem aceleasi cerinte si nevoi, dar toti avem nevoie de un spatiu pentru dormit, relaxat, manacat, lucru si de asemenea de spatiu de depozitare.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu