duminică, 26 august 2012

ANTIGRAVITATE: INCREDIBILUL EFECT HUTCHISON


ANTIGRAVITATE: INCREDIBILUL EFECT HUTCHISON


ACEASTA ESTE TRADUCEREA TEXTULUI DIN FILMUL PE CARE VI-L PROPUN, UNDE VETI VEDEA CA IN LOC SA SE DEZVOLTE CERCETARILE PENTRU A DEFINITIVA EXCEPTIONALE DESCOPERIRI, GUVERNELE LE SECHESTREAZA SI LE INTERZIC, LUCRU CARE AR TREBUI SA VA DEA MULT DE GANDIT, PENTRU CA DACA ADEVARURILE SANT ASCUNSE ACEST LUCRU ESTE POSIBIL DOAR PENTRU CA CEI CARE AR TREBUI SA LE DIVULGE NU NE LASA SA AVEM ACCES LA ELE.
Efectul Hutchison este un intreg de fenomene descoperite cazual de Jhon Hutchison in timpul tentativei de a studia efectul undelor longitudinale ale lui Nicola Tesla. Efectele produse de acest fenomen sant putin spus, exceptionale. Obiectele grele zboara, materiale diferite ca lemnul si metalul fuzioneaza, se topesc, fara a se amesteca intre ele, metalul se rupe singur si se verifica schimbari provizorii cat si permanente in structura cristalina si a proprietatilor fizice ale metalelor. Efectul Hutchison se verifica ca rezultat al interferentelor undelor radio intr-o zona a spatiului volumetric invaluit de surse de inalta tensiune, ca un generator Van del Graff si de una sau mai multe bobine ale lui Tesla. Undele radio care produc aceste efecte provin din mai mult de 4-5 surse radio, toate de joasa intensitate. Ceea ce Hutchison a obtinut, a fost bine documentat intr-un film cat si pe videocasete si a fost prezentat de multe ori de numerosi oameni de stiinta si inginieri cu inalte studii. Diferiti cercetatori presupun ca Hutchison a deschis robinetul a ceea ce se chiama “Energia in punctul zero”(ZPE).
Aceasta energie este asociata imprastierii spontane si anhilarii de electroni si positroni care provin de le asa zisul gol quantic. Densitatea energiei care se gaseste in golul quantic este estimana de cativa oameni de stiinta la 10 la puterea 13 Joules pe cm cub, si poate sa evapore tot oceanul planetar intr-un singur moment. Fuziunea metalelor diferite intre ele care este ceva unic, este exceptional,indica clar ca efectul Hutchison are o influenza puternica asupra fortelor Van der Vaals.
Metalele se topesc fara a arde nimic din ceea ce le inconjoara. In experimentul pe care il vedeti metalul se topeste fara ca hartia care se afla langa el sa ia foc.
Zborul obiectelor grele cu efectul Hatchison nu sant rezultatul unui singur zbor electrostatic sau electromagnetic pentru ca ceasta forta are efect asupra tuturor materialelor lichide sau solide.
Sfera de metal de 27 de kg se inalza de pe masa fara prea multe probleme.
Din nefericire efectul apare spontan, si nu e repetabil dupa cum se vrea asa cum cere stiinta. Cu toate acestea rezultatele acestui studiu arata cate lucruri mai sant de inteles despre materie si despre energia continuta de aceasta.
In acest moment guvernul canadian a confiscat laboratorul si toate ustensilele profesorului Hatchison. Este normal sa gandesti ca studiile sale pot fi perfectionate, daca nu cumva acest lucru se intampla deja in institutiile militare TOP SECRET.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu