marți, 17 iulie 2012

Vox populi, vox derbedei



Am citit asta .....Voi ce parere aveti ????/
Astept cu drag comentarile voastre .....
Salvaţi democraţia!, este strigătul isteric al unor năimiţi cu mandatul ori cu ora, sau a unor zăpăciţi care nu mai au încredere, probabil, nici în propria persoană de vreme ce îşi subevaluează, până la desconsiderarea totală, votul personal. 

PDL-ul, izolat complet şi s-ar părea că definitiv pe scena politică, a intrat într-o logică strâmbă, deformată până la grotesc. Pentru care plătesc din greu spre a fi popularizată atât în ţară cât şi în străinătate. Pedeliştii sunt acum în postura cerşetorului care îşi exhibă anomaliile psihico-anatomice pentru a obţine atenţia publicului, şi eventual, un "ce” câştig din partea vreunuia mai sensibilicos ori mai prostălău. Pedeliştii bat toba şi creează un zgomot asurzitor pe tema instituţiilor statului de drept. Aşa, care-i problema?! Nu le desfiinţează nimeni. Revocările din funcţie, adică primenirea funcţionărimii care mişună şi amuşinează pe culoarele acestora se face prin mecanismele democratice care au fost puse la îndemâna Parlamentului şi a Guvernului. Pedeliştii ţipă după oamenii lor, demostrând astfel, fără echivoc, politizarea la care au recurs atâta timp cât au fost la Putere. Foarte adevărat, USL joacă extrem de dur şi pipăie indecent limita autoritarismului. Dar, întrebare deschisă: cine a terfelit în cel mai grotesc mod cu putinţă litera şi spiritul Constituţiei? Cine şi-a bătut joc în cel mai grosolan mod cu putinţă de Parlament şi de Opoziţie, cine a bagatelizat atribuţiile Executivului aducându-l până în situaţia de a fi "bucuria copiilor”???!!! Cine a fost comandantul suprem în spatele căruia dispărea orice iniţiativă neconformă cu directiva, era distrusă orice personalitate???!!! Cine a încercat să nimicească două partide extrem de importante, astăzi coalizate în mod firesc de către acţiunile malefice ale personajului de care facem pomenită întrebare? Cine???!!! Cine a minţit cu o neruşinare greu de imaginat poporul ăsta, ba spunând că demisionează în cinci minute, ba făcând criza economico-financiară mondială dispărută în turul pantalanilor, pentru a fi scoasă apoi şi fluturată pe la nasul bugetarilor, la fel de greu de digerat, cum o ştiam cu toţii, de la bun început, dar în plus duhnind a rahat!!! Cine???!!! Cine participa la şedinţele de partid ca un militant ordinar în loc să vegheze la conjuncturile internaţionale şi la destinul naţiunii ăsteia???!!! Justiţiaaaaa!!! Aud???? Cine a spus că Justiţia a făcut cel mai mare rău României???!!! Cine se ducea să prezideze şedinţele CSM numai şi numai pentru a desfiinţa din punct de vedere moral această instituţie în faţa naţiunii, prin intermediul camerelor de luat vederi???!!! Mă opresc aici pentru că mi se face greaţă.

A, USL joacă dur? Cine a deschis Cutia Pandorei???!!! Cine, la alegerile din 2004, a aplicat principiul "divide et impera?”, cine a învrăjbit partidele aducându-le astăzi, iată!, în toiul acestui război macabru???!!! 

PDL încearcă să recupereze handicapul pe care i l-a creat rezultatul localelor. Cum? Riscându-şi existenţa ca partid parlamentar. Poate că Basescu nu va fi demis de către popor. Şi atunci vai şi amar de ţara asta care va fi zdrobită sub tăvălugul urii. Dar dacă Traian Băsescu va cădea în dizgraţia naţiunii atunci pedeliştii vor fi legaţi la Stâlpul Infamiei. Şi-au dat seama că e prea târziu să facă pasul înapoi. USL joacă dur nu numai pentru ceea ce acuză trompetele fostului Partid (din ţară şi de peste hotare) ci şi pentru că nu a lăsat răgaz Partidului să ia distanţă de Traian Băsescu, după înscăunarea lui Vasile Blaga. De fapt ce se întâmplă în România? Strigătele PDL vor să intimideze "vox populi”, cea care va da verdictul final. Vocea derbedeilor, vrea să fie asemenea vocii zeilor.



Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu