joi, 19 iulie 2012

zeolit


Prezentare
Zeolitul, este un mineral format cu sute de milioane de ani in urma, prin depunerea pe fundul oceanului primar a cenusei vulcanice, purtata multi kilometri prin atmosfera, filtrata prin aerul pur apoi prin  apa la fel de pura, urmata de o geneza care a durat milioane de ani in care aceste sedimente pretioase au calatorit prin subteran alaturi de alte roci, ca sa iasa la suprafata transformate intr-un mineral cu proprietati unice pe planeta.
In lume sunt cunoscute zeci de tipuri de zeoliti, cu structuri si compozitii chimice diferite, dar in terapie s-a folosit pana acum unul singur, numit clinoptilolit.
Numele de zeolit a fost dat de catre mineralogul suedez Axel Frederik Cronstedt si vine din greaca veche, unde ze inseamna “a fierbe”, iar lithos inseamna “piatra”. Deci zeolitul ar insemna in traducere etimologica “piatra care fierbe”, denumire rezultata din proprietatea spectaculoasa a acestuia de a absorbi peste 15% apa,ca apoi,  prin incalzire aceasta sa se evapore, aparand fenomenul de “fierbere” datorat acestei evaporari .
Folosirea zeolitului in terapie este o traditie cu o vechime de cateva mii de ani, acest mineral fiind un remediu important in medicina Ayurveda (medicina traditionala indiana) si in medicina traditionala chineza, dar si in medicina populara ruseasca.
Zeolitul, sau „piatra care fierbe”, este un mineral, la fel ca si sarea de bucatarie, format din aluminosilicati naturali hidratati de calciu, sodiu, potasiu, magneziu.
Are structura reticulara, avand capacitatea de a pierde si a castiga reversibil apa intr-o proportie uimitoare, de pana la 15%,  de a-si schimba  cationii constituenti,  fapt ce ii confera capacitati exceptionale de absorbtie, desorbtie si schimb  ionic. Aceste proprietati pot fi folosite pentru  eliminarea metalelor grele din organism,si a toxinelor in general, reducerea bolilor intestinale, bolilor metabolice, infectii virale sau bacteriene si cancer.
Zeolitii sunt un grup de minerale cu structura cubica in forma de fagure, fiind minerale rare incarcate, negativ, proptietate unica in regnul mineral.
Efectul structurii si incarcarii magnetice este ca zeolitul atrage metalele grele si toxinele si le captureaza pur si simplu.Toxinele intra si nu mai pot iesi. Apoi zeolitul le poarta  in siguranta si inofensiv in afara corpului prin tranzitul intestinal.
ACTIUNI
Pudra de zeolit nu are efecte toxice sau reactii adverse. Este un detoxifiant, antiviral,  antioxidant si imunomodulator foarte eficient.
INDICATII TERAPEUTICE
Adjuvant in: detoxifierea corpului, intoxicatii cu metale grele, intoxicatii cu pesticide, intoxicatii cu xenoestrogeni, iradiere, gastrita hiperacida, infectii intestinale, infectii virale si bacteriene. Datorita proprietatii de absorbtie ale toxinelor,  pudra de zeolit este recomandata  persoanelor care sufera de cancer.
Pudra de zeolit are un rol foarte important   in combaterea stresului oxidativ. Radicalii liberi, care sunt in cea mai mare masura responsabili pentru stresul oxidativ si cauza a peste 200 de maladii, se formeaza in cantitati mai mari   din   cauza   influentei   mediului   (poluarea   aerului,   metale   grele,   pesticide),   radiatiilor   ultraviolete, alimentatiei cu un continut ridicat de grasimi, tutunului si  alcoolului,  sau din  cauza  unei  activitati  fizice deficitare.
In   cazul   persoanelor   sanatoase,   este   recomandata  in   scopul   protejarii   sanatatii:   eliminarea   toxinelor,  indepartarea stresului oxidativ, scaderea gradului de imbatranire a celulelor si tesuturilor.
DESCRIEREA PROCESELOR
Zeolitul  de granulatie fina-pudra in stare naturala pe care il comercializam este de cea mai buna calitate existenta pe piata. El este folosit de  medici specialisti in medicina neconventionala si recunoscut de cercetatori ca fiind cel putin la fel de puternic ca cel aflat in stare lichida cand este folosit in tratamentele terapeutice.Studiile arata ca sub aceasta forma zeolitul activeaza enzimele de tip P 21 din celulele canceroase si are potential antiviral .
Intensifica procesul de detoxifiere si alcalinizare al intregului organism.
Particulele de sodiu, calciu, magneziu si potasiu sunt eliberate din pudra in fluxul sangvin pentru a alimenta corpul si particulele negative intrate in exces in corp,apoi incercuiesc membranele celulare si ajuta la protejarea lor printr-un constant atac asupra radicalilor liberi. Metodele unice ale zeolitului completeaza suplimentele nutritionale existente fara redundanta. Zeolitul este un antioxidant unic. Antioxidantii traditionali absorb radicalii liberi fata de zeolit care  prinde in capcana radicalii liberi in structura sa si ii dezactiveaza si apoi eliminandu-i pe cale naturala. Asadar este un complementar antioxidantilor aditionali. Zeolitul prinde in capcana si anuleaza nitrozaminele in tractul digestiv. Nitrozaminele sunt agentii cauzatori de cancer gasiti in carnurile procesate.
Zeolitul natural este singura substanta existenta incarcata cu  particule negative din natura care interactioneaza in mod direct cu celulele afectate si absoarbe si neutralizeaza radicalii liberi  si toxinele.Zeolitii sunt incarcati negativ  permitand schimbul cu particule incarcate pozitiv din elementele inconjuratoare, fara sa-si piarda structura.Asadar cristalele de zeolit actioneaza ca niste mini–bureti absorband radicalii liberi, particulele cancerigene si virale.
Metalele grele ca mercurul, plumbul, cadmiul, arseniul sunt extrem de toxice pentru organism si din nefericire ele se pot gasi oriunde in societatea noastra.Zeolitul are o structura unica si complexa  asemanatoare unui fagure de miere.Toate aceste canale si cavitati actioneaza ca o capcana atragand toate toxinele eliminandu-le apoi din organism pe cale naturala.
Mecanismul de actionare al zeolitului impotriva celulelor canceroase este unic, spre deosebire de oricare alta substanta studiata. Teoretic, acesta are rara capacitate de a atrage cantitati enorme de toxine incarcate pozitiv, indirect neutralizand efectul care cauzeaza cancerul. In timpul procesului, zeolitul dezvolta o usoara incarcare pozitiva.
Apoi ele sunt atrase si trase direct catre membrana incarcata negativ a celulelor canceroase. Cand zeolitul se misca in interiorul celulelor canceroase este activata gena celulei de tip P21 Aceasta gena actioneaza ca o suprimare a tumorii prin abilitatea ei de a controla ciclul de dezvoltare a celulei canceroase. Activarea genei P21 se pare ca stopeaza cresterea tumorii inlaturand direct cauzele cresterii.
Ceea ce putem spune este ca zeolitul are efect de chelatare in indepartarea metalelor grele, pesticidelor, ierbicidelor precum si a altor toxine incarcate pozitiv din sistem.
Ceea ce face aceasta posibila este structura cristalina a zeolitului incarcat negativ.
Aceste cristale actioneaza ca niste capcane, avand in interior ioni pozitivi.
Acesti ioni pozitivi inlocuiesc toxinele incarcate pozitiv din organism legandu-i strans de ei si eliminandu-i complet. Unul din beneficiile acestei atasari este eliminarea 100% a acestora.     Metalele grele , pesticidele ierbicidele parasesc definitiv organismul ele nefiind depozitate niciunde in organism. Un procent de 40% din zeoliti prind metalele grele din tractul gastrointestinal si 60% prind toxinele din circulatia sangvina si la nivel celular.
Puterea de absorbtie a zeolitului a fost dovedita in timpul dezastrului de la Cernobil când o cantitate uriasa din acesta a fost folosit pentru indepartarea cesiului si strontiului-90 radioactiv inainte ca acestea sa contamineze sistemul local de apa.
Actionand primordial ca un chelator, zeolitul a prins aceste minerale radioactive in capcana structurii cristaline.
Se pare ca zeolitul elimina toxinele din organism in ordine ierarhica.In primul rand el actioneaza in indepartarea plumbului, mercurului, cadmiului si arsenicului. Prima faza poate dura de la una la patru saptamani.Apoi zeolitul indeparteaza toxinele cu grad secundar de prioritate incluzand pesticidele, ierbicidele si plasticele. Se pare ca zeolitul mareste procentul de glucoza din ficat activand a doua faza  a functiei de glucuronidare(eliminarea toxinelor din ficat). Acesta elimina ierbicidele, pesticidele si xeno-estrogenii din organism eliminandu-i prin urina. Interesant este faptul ca acesta neutralizeaza efectele nocive ale aflatoxinei.
A treia functie a zeolitului este de a prinde in capcana elementele premergatoare virusului prevenind astfel inmultirea virusului si capacitatea acestuia de a ne imbolnavi. In acest fel zeolitul poate juca un rol important ca un antiviral cu spectru larg.
Mecanismul este urmatorul: virusii sunt alcatuiti din particule subvirale, care in etapa finala de “asamblare” creeaza virusul ca organism de sine statator.
Zeolitul absoarbe parti virale in porii agregatelor micronizate a zeolitului. Aceasta explica de ce zeolitul pare sa impiedice dezvoltarea oricarei infectii virale de exemplu a virusului herpetic1, coxsachie virus B-5, ecco-virus 7, si adeno virus 5.
Patruzeci de cazuri anectodice ale herpesului zoster au fost vindecate, bolnavii fiind eliberati de durerile insuportabile in una pina la trei zile de la data administrarii zeolitului. Marturia cazurilor povestite raporteaza efectele sale de eliminare si vindecare a racelii, gripei,a febrei, a hepatitei C virale, metale grele care au produs scleroze multiple si artrita reumatica. Se pare ca efectul antiviral al zeolitului produce in timp o functie de prevenire incepand dupa aproximativ patru-sase saptamani de folosinta când metalele grele, pesticidele, ierbicidele au fost aproape toate eliminate.
Asadar, se pare ca in multe cazuri efectul sau antiviral se poate vedea imediat.
De asemeanea zeolitul este un antioxidant unic. Un antioxidant obisnuit absoarbe excesul de radicali liberi deoarece are un electron fara pereche. Pe de alta parte zeolitul prinde in capcana radicalii liberi in complexa sa structura dezactivandu-i si eliminandu-i. Astfel acesta actioneaza in completarea actiunii antioxidantilor traditionali.
Aditional, zeolitii dirijeaza organismul catre marirea alcalinitatii stabilind un nivel al PH-ului undeva între 7.35 si 7.45 , indice optim pentru corpul omenesc.
PH-ul corpului uman influenteaza atat imunitatea cat si functionarea creierului .
Un PH acid ( 7.34 sau mai mic) creeaza conditiile favorizante aparitiei cancerului.
Intr-un mediu acid, si functionarea celulelor creierului este deasemeni afectata, cauzand depresia, anxietate, stupoare, paranoia, iluzii, halucinatii, sau chiar psihoze.
Deasemeni zeolitul se pare ca echilibreaza sistemul imunitar ridicand sau coborand PH-ul organismului pentru a-l aduce la valorile optime.
Cu toate ca  mecanismul exact al acestuia nu este pe deplin cunoscut, aceasta functie este de departe de mare importanta într-o lume in care sistemul imunitar al majoritatii populatiei este serios compromis.
Deoarece zeolitii inlatura cu atata putere diferite tipuri de toxine din corp, creste in mod natural energia si starea de sanatate.
Utilizatorii resimt o imbunatatire a claritatii mentale, un sentiment de liniste, de stare de bine, si de fericire. Acestea sunt ceea-ce noi numim “efecte secundare benefice”. De exemplu, eliminand metalele grele, se permite magneziului din organism sa interactioneze mai eficient cu adenozin trifosfatele (ATP), sursa de energie biologica a organismului. Cand aceasta interactiune este optima, organismul uman are mai multa energie si resimte o stare de bine. Un studiu a demonstrat faptul ca zeolitii deasemeni se pare ca maresc nivelul serotoninei, care este stiuta ca ajuta la atenuarea unor forme de depresii.
Extraordinarele beneficii aduse sanatatii de catre Zeolit :
* Absoarbe radicalii liberi
* Activeaza gena P21, gena ce se pare ca opreste cresterea tumorilor prin anularea directa a semnalelor de crestere.
* Antioxidant puternic, cu efecte benefice asupra sistemului imunitar.
* Echilibreaza aciditatea organismului aducand-o in zona valorilor optime.
* Elimina metalele grele si toxinele ( mercur, plumb, arsenic, pesticide, virusuri, etc.)
* Ofera un sentiment de claritate mentala, imbunatatind in general starea de bine
* Ne-toxic si 100 % natural
Dozare:
Doza recomandata este de 1-3 lingurite de 1-3 ori pe zi (5 – 15 grame pe doza).
Recipientul  contine 350 grame (+/- 10%) , cantitate suficienta pentru o luna de utilizare.
Ca supliment cu utilizare normala, se poate administra o lingurita  pe zi.Pentru o detoxifiere mai accentuata, se poate dubla doza, sau chiar  mai mult. In cazul dozelor marite, se recomanda marirea cantitatii de lichid ingerata, intrucat apare senzatia de sete, semn caracteristic al detoxifierii.
Cum actioneaza ?
* Zeolitii prezinta toate beneficiile de vindecare a argilei alumino-silicate insa la un nivel superior.
* De secole, efectele de vindecare produse de argila au fost folosite pentru curatarea,detoxifierea, repararea,reimprospatarea si infrumusetarea pielii.
* In zilele noastre,Zeolitul este cel care poarta traditia secolului 21,aducand odata cu el energie revolutionara ,ioni negativi,aceeasi ioni negativi pe care de obicei ii asociem cu odihna profunda ,cu atmosfera relaxanta creata de ploaia de padure sau produsa de briza oceanului.
* Rolul esential in actiunea benefica a Zeolitului il au NANUTUBURILE , cu dimensiunea de 4,5 Angstromi, nanotuburi care capreaza si retin atomii de metale grele, si moleculele TOXICE .
Ce este zeolitul si cum se formeaza?
Zeolitul este compus dintr-un grup unic de minerale cu sarcina negativa, organizat intr-o structura in forma de fagure,structura ce-i ofera zeolitului capacitatea unica de a atrage metalele grele si toxinele. Zeolitul este format din depozite de cenusa provenite de la eruptii vulcanice vechi din  marile vecine si lacuri.
Ca multe alte minerale, zeolitii au proprietati fizice si chimice deosebit de interesante. Zeolitul este frecvent mentionat ca o “sita moleculara”, care îi permite eliminarea eficienta a diferitelor  toxine, virusi si alti contaminanti din organism. Structura zelitului pur si simplu are capacitatea de a filtra, bloca si retine  o multitudine de contaminanti în conditii de siguranta pe care ulterior le elimina.
Cel mai eficient  zeolit  in ceea-ce priveste captarea toxinelor este Clinoptilolitul.
Ce se intampla la nivel molecular?
* Datorita incarcarii negative foarte inalte,particulele micronizate de zeolit,atrag toxinele incarcate pozitiv si le neutralizeaza.Aceste toxine acum nu mai sunt daunatoare sau activate ci pur si simplu parasesc corpul sau pleaca prin detoxifierea pielii.
* Proprietatile si actiunea Zeolitului micronizat sub forma de pudra este un puternic antioxidant.
* Antioxidantii joaca un rol semnificativ in pastrarea sanatatii si tineretii corpului uman.Cum fiecare celula a corpului este invadata de substante daunatoare de aproximativ 10000 de ori zilnic,necesitatea puternicilor antioxidanti devine incontestabila.
* Zilnic primim cantitati excesive de toxine in corp pe care acesta nu este capabil sa le dezintegreze sau sa le neutralizeze.
* Multe membrane  asadar mor in momentul bombardarii cu particule de toxine incarcate pozitiv(radicali liberi).
* Pudra provenita din Zeolit micronizat ajuta la neutralizarea acestor toxine din corp,si ajuta corpul la detoxifiere avand ca rezultat imbunatatirea tuturor functionalitatilor.
* Particulele de sodiu,calciu,magneziu si potasiu sunt eliberate din pudra in fluxul sangvin pentru a alimenta corpul si particulele negative intrate in exces  incercuiesc membranele celulare si ajuta la protejarea lor printr-un constant atac asupra radicalilor liberi.
* Ca rezultat se obtine imbunatatirea si restabilirea imunitatii  de radicalii liberi si iritatiile pielii,incetinind procesul de imbatranire,o mai mare capacitate de inhalare a oxigenului si cresterea energiei.
Cresterea usoara a pH-lui alcalin
* Zeolitul romanesc arata o usoara crestere a pH-ului alcalin in jur de 7.4 facandu-l un incontestabil ajutor in tratarea conditiilor de aciditate a  pielii si iritatii ale pielii.
* Pielea sufera de o deficienta majora de acid/mineral .Cele patru minerale principale si urmele de alte  minerale din zeolitul micronizat sub forma de pudra ajuta la restabilirea in limite sanatoase a pH-lui alcalin.
* Mineralele sunt necesare pentru corectarea pH-ului ,asadar, sistemul imunitar la nivelul pielii poate functiona corespunzator datorita toxinelor din corp,acizii pot creste in sistem si pot cauza iesirea din parametri a pH-ului si pot deveni acizi.Cand se intampla acest lucru corpul tau va fi lipsit  de anumite minerale si acesta poate fi inceputul problemelor legate de piele si corp.
* Prin restabilirea pH-lui alcalin din corp zeolitul ajuta la cresterea nivelului energetic,creste cantitatea de oxigen inhalat si pune in incapacitate de functionare normala  sistemul imunitar.
Care sunt beneficiile zeolitului in ingrijirea pielii?
* Ionii negativi,linistesc si echilibreaza nivelul pH-ului iar efectul puternic antioxidant al zeolitului micronizat produce incontestabile beneficii in tratamentele de infrumusetare si  de ingrijire a pielii.
* Sapunurile de baie si apa de baie furnizeaza o perfecta cale de detoxifiere cu zeoliti.
* Ceea ce conteaza este absorbtia ,depozitarea si neutralizarea toxinelor.Ca si la detoxifierea pielii,zeolitul hraneste pielea cu minerale active si urme de elemente.
* Considerat un excelent ingredient activ,el este conceput sa hraneasca pielea de-a lungul intregii zile ca o lotiune hidratanta de fata si corp.
* Zeolitul va prinde in capcana,va absorbi si va neutraliza toxinele,bombardeaza pielea pe timpul zilei iar in momentul in care este indepartat pe timpul noptii,toate toxinele vor fi indepartate si pielea va ramâne proaspata,curata si regenerata.
* Zeolitul este sigur si lipsit de toxine in aplicatii
* Zeolit are un nivel inalt al pH-ului alcalin si in consecinta este un produs excelent pentru pielea iritata si sensibila.
* In masti, ionii toxici sunt absorbiti in zeolit si apoi sunt indepartati odata cu  masca.
* Ionii negativi creaza un sentiment de echilibru,buna dispozitie si relaxare,
* Capacitatea de a amplifica si imbunatati continutul altor ingrediente il face un produs si mai puternic .
* Ajuta la protejarea pielii de atacurile constante ale radicalilor liberi si a inflamatiilor si este benefic pentru colagenul si elasticitatea pielii.
Alte beneficii
* Zeolitul face ca lumea sa fie un loc mai curat in care sa traiesti,absorbind si neutralizand toxinele si elementele poluante si a fost folosit la limpezirea  atmosferei contaminata in urma exploziei nucleare de la Cernobil si Three Mile Island si folosit in decontaminarea solului.
* Este o sintetica versiune folosita de NASA pentru protejarea astronautilor de precipitatiile radioactive.
* Este folosit in sectorul industrial,in horticultura pentru producerea produselor organice.
* Este folosit constant in tratamente medicale
* Ajuta la protejarea pielii de constantele atacuri de radicalii liberi si in general ajuta la regenerare
* Gama detoxifianta de zeolit pudra a fost in productia de cercetare timp de 3 ani avand acceptul consultantilor din industria cosmetica,cabinetelor  medicale naturiste,vanzatorilor de plante medicinale,mineralogiei,persoanelor care folosesc argila  ca si terapie,terapeuticii si dermatologiei din domeniul frumusetii.
Ce este Clinoptilolitul?
Clinoptilolitul are o structura asemanatoare unei custi formata din oxid de siliciu si oxid de aluminiu. Aceasta are ca rezultat o supraincarcare negativa actionând astfel ca un “magnet mineral “. Ce înseamna acest lucru pentru tine? Deoarece multe toxine din organism sunt incarcate cu o sarcina pozitiva, Clinoptilolitul, actioneaza ca un magnet, atragand metalele si toxinele incarcate pozitiv si le absoarbe in structura sa in forma de fagure.. Acesta este în esenta un “cocon chimic”. Acest fenomen este cunoscut sub numele de schimb cationic, si are o mare capacitate de schimb de cationi care ofera multe beneficii pentru sanatatea corpului dumneavoastra.
Clinoptilolitul este  singura forma de zeolit pentru consum uman cu un nivel de puritate variabil. Conform United States Geological Survey (USGS), cele mai bune depozite naturale de zeolit din întreaga lume sunt estimate sa aiba un continut de zeolit variind de la 60% la 80% în puritate. Zeolitul romanesc vine de la sursa cea mai pura din lume, cu o puritate de 65-78% Clinoptilolit.
In urma prelucrarii, purificarii si activarii acest procent de clinoptilolit creste foarte mult, precum si capacitatea de schimb cationic.
Ce este capacitatea de schimb cationic (CSC)?
Capacitatea de Schimb Cationic (in engleza Cation Exchange Capacity; CEC )este capacitatea de a actiona ca un magnet mineral, în atragerea de toxine si metale grele din organism, eliminarea acestora si cedarea de ioni in locul acestora.
Multi contaminanti care se gasesc în natura sunt incarcati pozitiv.
Zeolitul , fiind incarcat negativ, actioneaza ca o capcana, atragand toxinele si în conditii de siguranta le elimina din organism. Acest lucru este în esenta un “cocon chimic”.
Capacitatea sa extraordinara de schimb cationic il claseaza mult peste argilele superioare.
Ce este toxicitatea?
Toxicitatea are caracteristica de a fi daunatoare, toxica, cancerigena, periculoasa si, astfel, daunatoare pentru animale, plante, sau oameni. Toxinele conduc  la efecte secundare nedorite precum reducerea sperantei de viata, precum si a calitatii vietii. Indiferent daca  sunteti o persoana constienta de insemnatatea mediului sanatos, care traiti intr-o zona mai putin locuita sau sunteti locuitor al unui oras, sunteti expusi contaminarii in decursul unei zile, similaritatile dintre nivelele de toxicitate ale persoanelor care traiesc in cele doua medii ridica probleme serioase de ingrijorare. Nu atat nivelul unei singure componente toxice in special , ci, mai degraba, combinatia între toate aceste elemente constitutive si efectul cumulativ al acestora asupra corpului uman, este cea care provoaca îngrijorare. Întâlnim contaminantii in aerul pe care îl respiram,in mâncarea si apa pe care o consumam, precum si in materialele din casele noastre si la  locurile de munca. Prin stilul modern de viata omul este supus la contaminare zi de zi. In prezent, pentru a reduce acesti contaminanti si efectele acestora, se utilizeaza un antioxidant superior si natural, cum este  Zeolitul.
Cum este prelucrat zeolitul romanesc ?
Zeolitul romanesc are o puritate de pana la 98% si este considerat mineralul cu cea mai mare puritate din lume. Acest zeolit nu este alterat sau modificat sub nici un aspect.
Zeolitul romanesc este purificat, ACTIVAT si apoi transformat intr-o pudra foarte fina care poate fi consumat usor cu apa, suc sau ceai.Iti poti inventa deasemeni propriul tau mod de a-l consuma.
Care sunt diferentele dintre furnizorii de zeolit?
In cadrul comunitatilor ,anumite surse de zeolit sunt mai bine percepute in sectorul aplicatiilor.Calitatea zeoltului este determinata de trei factori importanti:
Primul este puritatea zeolitului
In al doilea rand zeolitul trebuie sa aiba o inalta capacitate de schimb cationic.
Capacitate de schimb cationic a zeolitului (CSC) este direct legata de gradul de puritate , precum si de metoda de activare.
Zeolitul in starea sa naturala are CSC destul de mica, diferitele metode de activare conducand la diversi indici CSC.
In final ,zeolitul trebuie sa nu contina cristale de siliciu.Cristalele de siliciu pot provoca boli de plamani si cum anumiti zeoliti  contin cristale de siliciu,trebuie evitati..Acesti silicati sunt daunatori pentru fiintele umane.
Poate aluminiul din zeolitul natural sa fie absorbit si eliberat in organism?
Raspunsul este NU.
Aluminiul din zeolit este sub forma de aluminosilicat (structura strans legata ce nu poate fi rupta cu usurinta, conducând la absorbtia aluminiului în organism). Cu toate acestea structura rigida astfel formata este tocmai cea care permite contaminantilor incarcati pozitiv si toxinelor sa fie atrase în aceasta structura, pentru a fi prinse si în cele din urma sa fie eliminte prin sistem.. Aceasta este metoda naturala de a capta si indeparta metalele grele si toxinele din organism.
Poti da zeolit animalelor de companie?
Raspunsul este DA.
Masoara zilnic cantitatea de mancare ingerata a animalului de companie (masoara greutatea totala zilnica de alimente) si  adauga  zeolit in proportie de 2-5% din aceasta valoare . Pur si simplu adaugati zeolit in alimente sau in apa si  amestecati. Veti constata ca animalul dumneavoastra de companie ar putea prefera produsele alimentare care contin zeolit in locul alimentelor fara el. Atunci când se da o posibilitate de alegere, animalele au capacitatea nativa sa caute forma cea mai benefica de nutritie.
Cum influenteaza beneficiile zeolitului tragediile nucleare, cum ar fi cel de la Cernobil, Ucraina si alte incidente nucleare pe teritoriul SUA si în lume?
Când a avut loc incidentul nefericit de la Centrala atomo-nucleara de la Cernobil, zeolit natural a fost transportat  in oras ca o masura de prim raspuns pentru a atenua efectele nocive ale radiatiilor, scurgerea în aer, apa si sol. Contaminarea radioactiva este foarte persistenta în organism si in mediul înconjurator. Zeolitul natural este înca consumat de copiii din apropierea orasului Cernobil (în pâine si prajituri) iar vacile de lapte sunt hranite cu zeolit pentru a prinde in capcana contaminantii, cum ar fi  strontiul pentru  a contribui la minimizarea efectelor nocive ale radionuclizilor în organism. Zeolitii  naturali sunt de asemenea folositi in multe zone de pe glob care contin elemente de contaminare nucleara (SUA, Canada, Australia si Europa).
Pot fi consumati zeolitii in cursul chimioterapiei sau a radioterapiei?
Daca sunteti sub tratament chimioterapeutic sau radioterapeutic  si doriti sa folositi zeolit pentru a scapa de toxinele din organism, consultati-va întotdeauna  medicul de familie  sau furnizorul de servicii profesionale in sectorul sanatatii. Daca nu sunteti constienti de beneficiile zeolitului de a prinde in capcana si de a elimina toxinele,  ar trebui sa va uitati la rubrica “Intrebari Frecvente” ale acestui site si, de asemenea sa va informati din numeroasele surse puse la dispozitie de internet, în scopul imbunatatirii starii dumneavoastra de sanatate si de bunastare.
Zeolitul afecteaza plombele din Mercur, tijele sau articulatiile metalice implantate?
Nu.Zeolitul va ajuta doar în îndepartarea metalelor dizolvate la nivel celular (cele în forma lor cationica) si nu va afecta  metalul, în stare solida (nedizolvat).
Va extrage insa din organism mercurul si alte metale grele ajunse acolo in urma dizolvarii lente a acestora ( dizolvare  denumita in metalografie DIFUZIE METALICA).
Ce este terapia de chelatare?
Terapia de chelatare presupune administrarea agentilor chelatati in scopul indepartarii metalelor grele din corp.Majoritatea complexelor de metale gasite in natura sau in mediul inconjurator sunt obligate a fi stranse intr-o forma, intr-un inel de chelatare.Chelatarea este o combinatie intre ionii de metal si un compus chimic formand un inel si permitand indepartarea toxinelor si metalelor grele, cum ar fi plumbul sau mercurul în conditii de siguranta din fluxul sanguin.
Poate fi cancerul vindecat de zeolit?
Desigur, pe internet exista o cantitate  mare de informatii referitoare la folosirea Zeolitului in tratarea cancerului (informatii formale si informale).
Fara o testare completa fara hrana, suplimente, ierburi, plante, minerale sau furnizor de minerale (inclusiv zeolit) se poate face afirmatia ca produsul  poate vindeca cancerul.Este complet ilegal.Ca un plus la alternativele stilului de viata ales de fiecare individ ,depinde numai de dumneavoastra ca si consumator sa va faceti propriile cercetari privitoare la prevenire,tratament sau remediu pentru anumite boli, în ceea ce priveste consumul de alimente, pastile, plante, plante medicinale, suplimente, si minerale (inclusiv zeolit). Datorita structurii chimice unice a zeolitului si înalta puritate a zeolitului romanesc ,este un alt mijloc de a ajuta  organismul sa scape de toxine si de a îmbunatati starea generala de sanatate si bunadispozitie.
Atentionare
* Este foarte important de mentionat ca zeolitul pudra detoxifianta nu este un medicament si nu a fost promovat de noi ca si cum ar fi unul.
* Informatiile de mai sus sunt in scop educational si nu intentioneaza sa puna diagnostice pentru nici o boala
* In orice caz de boala este indicat sa apelati la un cadru medical calificat.
* Aceasta pudra de asemenea nu inlocuieste alte vitamine esentiale cum ar fi: minerale, proteine, carbohidrati si mancarea sanatoasa de care organismul are nevoie.
Va afecta temperatura zeolitul?
Zeolitul ramanesc nu este afectat de temperatura. Fie ca este adaugat la gatit, copt, lasat într-o masina în timpul lunilor fierbinti de vara, sau plasat într-un congelator, zeolitul romanesc este complet stabil. Zeolitul contine o cantitate mica de apa, daca produsul este congelat, asadar inainte de a-l consuma pune-l la temperatura camerei pentru a se incalzi.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu