miercuri, 18 iulie 2012

i-mi e scirba si nu gasesc lamiie

Romania ( ma refer la clasa politica si predominant la psd care a dus totul la cele mai inalte culmi si acum striga hoti... )
- tara de generali fara armata ( facuti la apelul de seara - generali izmana ) adevarat legal si constitutional
- tara de comunisti lacomi si parsivi care ar vinde-o si pe mumasa pentru citva arginti ( petrolul,aurul,cuprul,padurile ) adevarat constitutional
- tara de razgindaci si mincinosi (  i-mi dau demisia , nu-mi dau demisia ) curat moral
- tara invers cretinoizi , curvele si hoti sus - competenta jos ( medici,ingineri ,muncitori ...) curat corect
- tara de orbi ( caci de 21 ani poporul i-i alege pe aceiasi vasnici comunisto - securisti cari bajocoreste si schingiuieste...)
- tara de uituci ( caci uitam tot inainte de alegeri si votam cu cu...nu cu capul )
Aoleooooooo
Zirconiu

Si am vazut si asta foarte tare

Oricum, politicienii se pot imparti in trei mari categorii si decat sa se cheltuie o gramada de bani publici pe diferite afise, care mai de care mai colorate, cu mesaje mai mult sau mai putin inspirate si cu multe fete de indivizi dubiosi, nu ar fi mai bine ca in campania “erectorala” sa se voteze strict categoria de politicieni din care face parte candidatul? Astfel apare candidatul universal:
1. Candidatul porc
Asta orice zice e clar minciuna. Dincolo de sloganurile pompoase (era sa zic porcoase) se stie din start ca va face numai porcarii. E gras, rotund si tine sa se mai ingrase pe seama celor care l-au ales. Nu se gandeste decat sa isi umple troaca proprie. Votati-l cu inceredere si cu speranta ca se apropie Ignatul.
2. Candidatul papusa.
Candidatul universal care face orice pentru partidul care l-a facut … om?! Toate promisiunile pe care le face le si indeplineste. Promisiunile facute partidului, bineinteles.
sursa http://oltelean.com/category/politichia-de-margaritar/

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu