miercuri, 25 aprilie 2012

Caminul Berbecului


Caminul Berbecului (21 martie - 19 aprilie)


    Zodia Berbecului este caracterizata prin dinamism, impulsivitate si autoritate, nativul zodiei este combativ, fiind capabil sa o ia de la zero, cu mult curaj si fara ezitare. Ofera mult celor din jur, insa pretinde recunostinta, respect si nu va uita niciodata nedreptatile ce i s-au facut. Cateodata ei pot fi violenti, impacientati, aroganti, impulsivi, intoleranti, insensibili, egoisti si sunt persoane ce adora actiunea.  Trebuie sa fie in centrul atentiei.  Are un simt intreprinzator bine dezvoltat activand ca si: soldat, chirurg, inginer, sportiv, explorator, pompier sau sef. Va reusi in tot ceea ce-si propune numai daca Berbecul va putea sa-si controleze nerabdarea si sa-si mentina interesul, altfel nu va ajunge la rezultatele de care este capabil. Trece peste multe incercari prin capacitatea de-a lua decizii dificile in situatii tensionate. Berbecul nu este genul care sa dea nastere conflictelor, insa nici nu el evita, de aceea el este lipsit de tact si diplomatie.

Culorile


    Ii plac tonurile de rosu, cum ar fi rubiniul, dar si nuante mai inchise, cum ar fi grenaul. Pietrele pretioase ce caracterizeaza aceasta zodie si care-i poarta noroc sunt diamantul si rubinul. Metalul caracteristic aceastei zodie este fierul.

 Locuinta


     Berbecul este atras de calatorii si aventura, in nici un caz de bunul mers al gospodarie. Nu il intereseaza confortul vietii moderne atata timp cat calatoreste. In ceea ce priveste locuinta, Berbecul isi doreste o casa in care sa nu fie deranjat de vecini sau cu reguli stricte, deoarece ii place sa-si aseze viata dupa propriile reguli.
    Casa Berbecului trebuie in primul rand sa iasa in evidenta si apoi se va uita si la dimensiunea casei. Nu ii plac multe briz-briz-uri in ceea ce priveste locuinta, ci prefera fie una clasica, fie una moderna cu trasaturi simple. Nu-l intereseaza banii atunci cand vine vorba de materialele din care este construita casa, acestea trebuind sa fie foarte rezistente din caramida si mortar. Camerele trebuie sa fie inalte si spatioase, compartimentate in mod clar. Prin urmare baia va fi amplasata langa dormitor ca, de altfel, si camera copilului. Stie sa combine utilitatea spatiilor cu frumusetea lor, fiind un bun organizator. Un lucru important care trebuie sa existe in casa unui Berbec este cel putin un aparat de fitness asezat intr-un colt al incaperii.

Mobilierul


    Berbecului ii plac atat mobilierele clasice, cat si cele moderne, atat timp cat sunt rezistente si arata bine.  Prin urmare, ii plac mobilierele din lemn masiv, solide.
    Fiind foarte organizati, nativii din aceasta zodie aseaza intotdeauna fiecare obiect la locul lui, in functie de rolul pentru care a fost achizitionat si in plus, spatiile in care isi petrece timpul le vrea mai aerisite, nu incarcate cu mobila si diferite zorzoane. Stilul sau este unul simplu si la obiect, nu-i plac amestecurile de design-uri, de aceea va sparge peretii pentru un plus de spatiu si un ambient mai aerisit.
    Ii plac mesele cu picioare de metal si va folosi o masa confectionata din fier forjat  pe balcon sau pe terasa. Ii plac toate lucrurile care inspira forta, cum ar fi combinatiile de lemn si metal. Design-ul dormitorului este unul  simplu, iar patul este prevazut cu tablie de metal.

Accesorii

    Berbecilor nu le plac elementele decorative, prin urmare nu vom gasi atat de multe accesorii in casa lor, insa, dupa cum am mentionat mai devreme, ii plac obiectele de feronerie: lustra veche din fier forjat, veioze si sfesnice  imbracate in metal, deoarece Berbecului ii place lumina.
    Ii place insa si pielea, dar si blana, cu conditia sa fie naturale. Pentru Berbec, totul trebuie sa fie original. Evident, covoarele si cuvertura vor contine acel rosu clar, definitoriu pentru aceasta zodie.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu