sâmbătă, 31 decembrie 2011

zodiac berbec/tigru

Berbec


Persoanele nascute pe 19 aprilie incearca sa-si exercite controlul temeinic in tot ceea ce fac. Dispun adesea de calitati exceptionale, in primul rand putere, rezistenta si stabilitate. Obiectivele concrete pe care si le stabilesc pot parea celor din jur greu de atins, insa pentru nativii acestei zile va fi doar o chestinue de timp. Principiul lor de baza este sa controlezi, nu neaparat sa detii conducerea.

Cea mai mare bucurie a celor nascuti pe 19 aprilie este sa aiba o cariera bine clasata pe scara sociala. De asemenea, ei doresc sa intemeieze o familie sau un sistem si in acelasi timp sa stabileasca clar cine conduce.

Intr-adevar, nativii acestei zile sunt atrasi de toate formele de manifestare ale puterii. Sunt capabili sa dea forma, sa faca materia prima sa straluceasca si sa o transforme in produse finite. Ei sunt adeptii finalizarii actiunilor incepute.

Astfel, pentru nativii zilei de 19 aprilie este foarte important sa produca ceva. Un lucru are semnificatie pentru ei doar daca exista efectiv sau daca este rezultatul creatiei lor. Ei vor lucra cu multa placere si la imbunatatirea produsului altei persoane. Ei ii voi conferi astfel o noua forma sau vor face respectivul obiect mult mai atractiv.

Cei nascuti pe 19 aprilie sunt puternic atrasi de idei marete si oameni puternici. Pericolul intervine atunci cand, din admiratie pentru ceilalti, uita sa-si dezvolte potentialul latent din ei insisi. Asadar, ei vor excela in ceea ce fac in cazul in care vor descoperi de timpuriu care sunt punctele lor forte si daca le vor cultiva din timp.

In aceste conditii, ei vor fi capabili sa ajunga foarte usor in pozitii superioare in cadrul locului lor de munca. Nativii trebuie sa invete sa ii asculte pe asociatii lor si sa recunoasca atat avantajele cat si dezavantajele greselilor lor. Doar asa vor fi capabili sa urce pe scara sociala.

In cazul in care nu reusesc acest lucru, ei vor fi condamnati la o viata profesionala plictisitoare. Pentru cei nascuti pe 19 aprilie este foarte important sa accepte schimbarea si sa nu rateze singura oportunitate ce apare la un moment dat in viata lor, adesea in jurul varstei de 20 de ani.

Ei vor incerca sa gaseasca orice motivatie pentru a nu accepta acest lucru, dar este posibil ca aceasta sansa sa nu mai apara niciodata si ar fi pacat sa o rateze. In plus, cumpenele din viata celor nascuti pe 19 aprilie se afla de obicei in jurul varstei de patruzeci si doi de ani (sau putin mai devreme in cazul femeilor). Daca vor lua deciziile corecte vor avea parte de o viata plina de succese si fericire.

Daca iau decizia gresita, este posibil sa fie respinsi si sa nu se bucure de apreciere. De asemenea, nu trebuie sa se lase atrasi atrasi de ispite stralucitoare si castiguri banesti pe termen scurt. Procedand astfel, ei se vor abate de la obiectivul lor initial. Acest lucru poate implica renuntarea sau negarea acestor angajamente.

Pentru cei nascuti astazi, evolutia spirituala ar putea fi piesa de rezistenta in ceea ce priveste controlul fiecarei situaii personale in care sunt implicati. Nu este cazul sa ii priveze pe ceilalti de dreptul lor de a face greseli din cand in cand. Din dorinta de a ocroti si proteja pot dovedi ca neaga experienta celor apropiati lor, desi sunt bine intentionati.
SFATURI: Nu controla chiar tot. Putina spontaneitate nu strica. Evita sa fii prea rigid. Invata sa asculti. Accepta schimbarea. Prinde trenul vietii pana nu este prea tarziu. Lasa-i pe cei din jurul tau sa hotarasca singuri.PUNCTE FORTE:
Controlat
Rezistent
Priceput
PUNCTE SLABE:
Arogant
Pisalog
Obsedat


Zodia Thoth in Zodiacul Egiptean
Thoth se remarca in fata tuturor celorlalti zei ai Egiptului antic prin capacitatea sa de comunicare, pe care o imparte cu toate fiintele de pe malurile Nilului. Persoanele nascute sub semnul de Thoth sunt entuziaste si intreprinzatoare, dar detesta mediocritatea si meschinaria. Sunt curajosi si isi asuma riscuri, angajandu-se in actiuni care le vor permite in final sa se autodepaseasca. Este inimaginabil pentru ei sa nu se nu tina de cuvant sau sa-i insele pe ceilalti. Isi asuma rolul de sfatuitor din umbra, neincercand sa se impuna in fata celorlalti.

Thoth, stapanul cuvintelor divine vegheaza asupra acestei zodii, iar faptul ca nativii acestei zodii sunt maestrii comunicarii nu reprezinta doar o simpla coincidenta. Mai putin orientati spre telurile materiale si mai mult spre adevarurile universale, ei scot la lumina idei moderne si evoluate. Sunt creativi, spontani, uimesc intotdeauna prin originalitate. Ajutati de abilitatile lor de relationare, sunt capabili sa insufleteasca spirite, sa entuziasmeze, sa schimbe destine si chiar sa starneasca revolutii. Dau dovada de o naivitate copilareasca si de prea multa toleranta fata de cei din jur. Si nu putini sunt cei care profita de aceasta slabiciune..

Este compatibil cu:
Bastet (14 - 18 iulie; 23 - 27 septembrie; 3 - 17 octombrie)
Isis (11 - 31 martie; 18 -29 octombrie; 19 - 31 decembrie)
Culori norocoase: rosu (barbati) si alb (femei).
Zodiile tale in toate zodiacele lumii:
Zodiacul European: Berbec
Zodiacul Chinezesc: Tigru
Zodiacul Indian: Birjar
Zodiacul Egiptean: Thoth
Zodiacul Floral: Floarea-soarelui
Zodiacul Arboricol: Artar
Zodiacul Romanesc: Berbecului
Numarul destinului: 4

Horoscop chinezesc Tigru
Horoscop chinezesc Tigru


De apa
9 februarie 1902 - 29 ianuarie 1903
5 februarie 1962 - 25 ianuarie 1963






 De lemn
26 ianuarie 1914 - 13 februarie 1915
24 ianuarie 1974 - 10 februarie 1975






 De foc
13 februarie 1926 - 1 februarie 1927
10 februarie 1986 - 29 ianuarie 1987






 De pamant
1 februarie 1938 - 18 februarie 1939
28 ianuarie 1998 - 15 februarie 1999





 De metal
17 februarie 1950 - 5 februarie 1951





  
Numarul de ordine: 3
Numele chinezesc: HU
Anotimpul si luna: Iarna, februarie
Orele dominante: 3:00 - 5:00
Elementul fix: Lemn
Semnul clasic: Varsator
Pietre pretioase: diamantul, granatul, rubinul
Tari prielnice: Cuba, Coreea, Franta, Italia, Uganda


Nativi acestei zodii sunt niste persoane enrgice, dinamice, care nu gandesc prea mult inainte de a intreprinde ceva. "Nascut lider" este conceptul cheie, dupa care se ghideaza Tigrul. Aflat permanent in frunte, acest tip este lipsit de teama, nobil si admirat pentru curajul lui. Este un luptator neinfricat si face tot ce-I sta in putinta pentru a-si atinge scopurile si pentru a obtine ceea ce crede el ca ii este benefic. Desi cateodata este egoist, de cele mai multe ori manifesta o mare generozitate fata de cei din jurul sau.

Adesea, Tigrul este imprevizibil, mai mereu tensionat si grabit. Nu-si pierde timpul cu fleacuri si nu se iroseste muncind fara o recompensa corespunzatoare.Emana un puternic magnetism, la care este greu de rezistat. Aerul sau de autoritate ii confera un anume prestigiu. Are o personalitate puternica, plina de contrarii: starile de agitatie alteneaza cu cele de calmitate, caldura sufleteasca vine in opozitie cu raceala care sperie adesea interlocutorii. Este neinfricat in fata pericolelor, inconjurat de mult mister in anumite situatii. Se afla in cele mai bizare locuri, atunci cand nu te astepti.

Tigrul are o mare incredere in fortele proprii, uneori chiar prea multa si nejustificata. Astfel, iubeste aventura si tot ceea ce il excita si il pune in stare de alerta. Este bine sa nu va opuneti parerilor unui nativ al acestei zodii si nici sa incercati sa ii schimbati temperamentul. Ii place sa fie ascultat si sa i se respecte parerile si directivele pe care le da. Datorita faptului ca este foarte grabit si vrea ca tot ce face sa ii iasa bine, Tigrul actioneaza de obicei de unul singur. Ii place sa munceasca din greu si este foarte dinamic. Daca i se da o sarcina, o va duce rapid la bun sfarsit, cu un entuziasm si o eficienta de nedescris. Tigrul face foarte multi bani, dar nu acesta este scopul sau primordial in viata. Niciodata nu se teme daca nu mai are bani, pentru ca, fara sa-si propuna acest lucru, va face altii la loc, foarte repede. Tigrul este un tip senzual, sensibil si emotional. Este capabil de a iubi cu toata fiinta lui si de cele mai multe ori se implica total intr-o relatie amoroasa. Este foarte posesiv, chiar si in relatiile amicale. Daca sunteti prieten cu un tigru, acesta va vrea ca tot timpul sa fiti de partea lui, si, pentru ca este o persoana adorabila, o veti face. Ca amanti, sunt pasionali si romantici, se dedica in totalitate persoanei iubite. Manierati, plini de rafinament si foarte cultivati, Tigrii vor sti intotdeauna sa fie o companie placuta.

Ceea ce este tipic pentru un nativ al acestei zodii este faptul ca niciodata nu este indiferent fata de o persoana sau de o anumita situatie. El poate incerca cele mai diferite emotii, unele extreme, intr-un timp relativ scurt, dar niciodata nu va fi indiferent. Poseda un ascutit simt al umorului, care-l face placut de toata lumea si, dupa cum v-am spus, este o persoana adorabila.
Profesii
In majoritatea cazurilor, Tigrul este un conducator, neavand importanta domeniul in care isi exercuta aceasta functie. Are calitati care-l pun in valoare si dispune de metodele necesare pentru a se face ascultat, fara a constrange oamenii. Ii place muzica, are inclinatii catre scris. Poate fi un bun avocat, judecator. De asemenea, se poate orienta catre o cariera diplomatica sau se poate consacra activitatilor legate de pamant sau de animale, ca: dresor, medic veterinar, inginer zootehnist.
Sporturi
I se potrivesc cel mai bine sporturile individualiste ca: atletism, tenis, natatia, alpinismul,sah, golf, syuash

Horoscop chinezesc Bivol
Horoscop chinezesc Bivol


De metal
2 feb 1901 - 8 feb 1902
15 feb 1961 - 4 feb 1962






 De apa
6 feb 1913 - 25 ian 19143 feb 1973 - 23 ian 1974






 De lemn
25 ian 1925 - 12 feb 1926
22 ian 1985 -
9 feb 1986






 De foc
11 feb 1937 - 31 ian 19387 feb 1997 - 27 ian 1998





 De pamant
29 ian 1949 - 16 feb 1950





  
Numarul de ordine: 2
Numele chinezesc: NIU
Anotimpul si luna: Iarna, Ianuarie
Orele dominante: 1:00 - 3:00
Elementul fix: Apa
Semnul clasic: Capricorn
Pietre pretioase: coralul, jadul, alabastrul, smaraldul
Tari prielnice:


Nativul din Bou (sau Bivol in unele zodiace) este o persoana foarte calma si rezevata. Ii place singuratatea, evita aglomeratiile si locurile publice in care se afla mase mari de oameni. Chiar si la serviciu prefera sa lucreze singur in birou. Nu deranjeaza pe nimeni cu prezenta sa, este deosebit de tacut, nu-I plac discutiile in contradictoriu si le evita pe cat posibil. Este tenace si foarte muncitor.

Lucreaza din greu pentru atingerea idealurilor sale si are o rabdare de invidiat. Este foarte incapatanat si isi sustine punctul de vedere pana in panzele albe, chiar daca nu are argumente suficiente. Nu-si jigneste insa, nici prin vorbe si nici prin fapte, interlocutorii, ba chiar este foarte saritor si ii ajuta ori de cate ori este nevoie. Familiei si prietenilor le este deosebit de devotat si pune mult suflet in ceea ce face.

Este cinstit si da dovada de multa responsabilitate. Atunci cand se apuca de o treaba sau I se da o sarcina de rezolvat, munceste pana la epuizare si atat timp cat este nevoie. Crede mult in fortele proprii si are tendinta de a clasifica totul in doua categorii: bun si prost. Isi mentine niste standarde foarte ridicate si ii judeca asupru pe cei care nu procedeaza la fel ca el. Este ponderat, desi da dovada de un mare grad de impulsivitate. Se infurie usor si nu se calmeaza repede, de aceea este mai bine sa-l evitati in astfel de momente.

E un bun observator si are o memorie remarcabila. Poate reproduce cu exactitat si dupa foarte mult timp tot ceea ce a vazut sau a auzit. Puteti intreba un bou cu cine s-a distrat la o petrecere cea avut loc in urma cu 8 luni, iar el va va raspunde cu exactitiate, fara a omite nici o persoana. Este un barbat de casa, care isi iubeste familia si face totul pentru a-I asigura un trai foarte bun.

In afaceri poate avea succes, dar numai in anumite domenii pentru ca este inteligent si are o manualitate desavarsita. Este incapatanat si dpgmativ, crede in deciziile pe care le ia si nu regreta niciodata ceea ce face. Este foarte rabdator si are o mare putere de a-si asculta interlocutorii, carora le da sfaturi si ii ajuta la rezolvarea problemelor. Boul este un prieten de incredere. Este responsabil si loial, dar in aceeasi masura, este si deosebit de gelos. Cere de la sot sau de la sotie fidelitatea absoluta, pentru ca si el este la fel. Sunt orietntati catre familie, pentru ca sunt credincioasi si conservatori. Rareori veti vedea Boi celibatari.

Are o situatie materiala foarte stabila, pentru ca nu risca niciodata nimic. De aceea este catalogul ca un om de baza la locul sau de munca. El inspira prin comportamentul sau ferm si echilibrat admiratie si respect.
Profesii

Poate avea succes in arta, in afaceri, in domeniul administrativ, datoritii firii sale creative. Pentru ca este inteligent si are o manualitate deosebita, poate ajunge chiar un chirurg de exceptie. Poate fi un bun bancher si puteti fi siguri ca, daca ar conduce o banca, aceasta nu ar da nicidoata faliment.
Poate fi ideal pentru un post de economist, contabil, arhitect, constructor. Talentul sau nativ il ajuta mult il sculptura sau pictura, in care in care hotaraste sa alega aceste merserii.Sporturi
Poate practica cu succes halterele, atletismul, inotul si polo-ul.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu