sâmbătă, 24 decembrie 2011

Mesaje de Craciun

Pe la colturi unii spun, Ca exista Mos Craciun. Ca i-ati scris si c-o sa vina, Sa va aduca in pumni lumina! Langa brad si langa foc, Sa va aduca mult noroc!
Un batranel cu chipul drag, va veni la voi in prag, sa nu’l goniti e mos craciun, si v’aduce’un an mai bun!
Sunt virusul Mos Craciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tau la adresa pe care o vei primi in urmatorul mesaj sms.
Datorita lipsei de inspiratie cauzata de absenta zapezii de afara va urez un simplu Craciun Fericit, si mega sanatate
Lovite-ar trenul fericirii, traznite-ar fulgerul iubirii, cadeti-ar in cap un sac cu bani si un bilet cu La multi ani.


Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi bani)
Pe la colturi unii spun, ca exista Mos Craciun Ca i-ai scris si c-o sa vina Sa-ti aduca in pumni lumina Langa brad si langa foc Sa-ti aduca mult noroc !
De Craciun, s’aveti brad incarcat, mos bogat, pahar inchinat, vin curat, gand luminos si impliniri. Craciun Fericit
Craciun misto tuturor! S-ar putea ca Mosu’ sa nu ajunga la noi toti pentru ca acum 10 minute l-am vazut intr-o bodegutza de cartier petrecand de zor impreuna cu elfii!
Salut, sunt eu renul Ren. Auzi, am citit in ziarul Ziarul ca intre 2 sarmale trebuie sa stingi cu vin, da? Bine, ma duc ca a venit cozonacul Cozo
Un batranel cu chipul drag V-a calcat al casei prag Sa nu jigniti , e mos Craciun Si va aduce un An mai bun CRACIUN FERICIT

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu