luni, 19 decembrie 2011

oare chiar asa

Revolutiile sint niste refulari in …masa!Sinteti naivi ,de credeti ca Basescu este capul !!!El este doar fatada,in spatele lui sint cei care ne ‘mulge’ viata si ne -au transformat in sclavii sec.XXI !De fapt sclavia n-a disparut niciodata,ea a capatat forme diferite in functie de cerere si oferta vremurilor…
Simpatia “noastra” pentru o altfel de LUME e in discordanta cu cei din UMBRA si nu cred ca in tara lumea s-a desteptat ca sa-i rastoarne de la putere!
Si pe cine punem in loc ?? \Pe cei care sau dat “revolutionari” si au capatat privilegii ,sau ingrasat,sint giftuiti si nu se mai pot apleca sa-si lege nici sireturile,dapai sa mai faca o …revolutie!
Vremea lui Tudor e trecut fara intoarcere !!!O natie are o singura sansa sa devina libera si puternica,daca o rateaza devine sclava celor care cistiga puterea ,care au avut curajul sa riste !!
Sintem fara singe razboinic,mamaligari si fricosi!N-am atacat niciodata pe nimeni,chiar daca istoria ne-a mintit ca Decebal facea prapad dincolo de Dunare!Ne amagim cu apa de ploaie !!!!
Sa dea D-zeu sa nu am dreptate !Imi fac HARACHIRII,daca noi ne ridicam si-i dam jos pe “CIOCOII VECHI si NOI”

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu