duminică, 28 iulie 2013

O aeronavă dispărută în 1946 A ATERIZAT în 1993

Unul dintre cele mai mari mistere aviatice, încă neelucidat, s-a petrecut în America de Sud. Un avion dispărut pe ruta Rio- Havana, în 1946, a aterizat în Bogota, 47 de ani mai târziu. Specialiştii au descoperit la bord ... 36 de schelete umane.

Conform site-ului abovetopsecret.com, o pagină care tratează subiecte din sfera SF şi a paranormalului, un avion de tip Lockheed Constellation, care a fost dat dispărut în anul 1946, pe ruta Rio-Havana, a revenit la sol 47 de ani mai târziu, în Bogota.
La bordul aeronavei s-au găsit în 1993, scheletele a 36 de persoane. Însă şi mai ciudată a fost descoperirea câtorva ceşti cafeaua era caldă încă, ţigari aprinse marca Old Gold, care dispăruse de mult de pe piaţă, iar pe locurile pasagerilor se aflau ziare datate din 21.09.1946. Numai că acestea nu erau îngălbenite de vreme şi se putea simţi mirosul tiparului.
Tehnicienii de pe aeroportul din Bogota s-au trezit că un avion necunoscut, cu o inscripţie foarte veche - Panair Do Brasil, este pe cale de a ateriza, fără să fi fost anunţat sau pe vreun plan de zbor. Angajaţii au încercat să oprească manevrele avionului necunoscut, deoarece, în acelaşi moment se pregătea de aterizare o altă aeronavă a unei companii britanice. Personalul aeroportuar nu a reuşit, însă căpitanul aparatului de zbor, Anthony Bolard, în vârstă de 54 de ani, a făcut câteva manevre datorită cărora a evitat în ultima clipă o ciocnire fatală.
Dacă unii specialişti sunt de părere că la mijloc ar fi "o mână extraterestră", alţii sunt de părere că este vorba despre un scenariu pus la cale de un criminal, care i-ar fi ucis pe cei 36 de pasageri, după care a direcţionat cu ajutorul unei telecomenzi aeronava. Specialiştii încă nu au găsit vreun răspuns în legătură cu acest caz, catalogându-l drept cel mai mare mister din istoria zborului.

Sursa: www. libertatea.ro- 27.07.2013

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu