miercuri, 31 iulie 2013

14 site-uri de unde poti descarca GRATUIT carti!

14 site-uri de unde poti descarca GRATUIT carti!

e-Library are 12,473 de carti electronice in sectiunile proprii si inca aproximativ sapte milioane de link-uri catre alte titluri prezente pe alte domenii web. e-book-urile contin informatii din segmente diverse, de la programare si pana la povesti pentru copii.

OBooko are peste 30 de categorii excelent organizate in care puteti gasi carti despre geografie, arheologie, stiinta, autori consacrati, tehnologie, atlase si absolut tot ce va mai trece prin minte sau ati vrea sa va treaca mai tarziu, sub forma de informatii noi asimilate.

BookYards contine 17,010 de titluri stocate pe serverul propriu si inca 800,000 prezente sub forma de link catre alte site-uri

Organizare buna in directoare, de la business si pana la arta. Cu siguranta veti gasi aici cartile care va intereseaza!

Nici macar nu e nevoie sa te inregistrezi pentru a descarca titluri de pe FreeBookSpot, din cele peste 96 de categorii ce contin carti excelente despre aproape orice.

Pe Free-eBooks trebuie sa te inregistrezi, dar totul este gratuit si ai o multime de avantaje. Amintim aici posibilitatea de a uploada propriul ebook sau de a descarca numere ale revistelor celebre!

Descarca legal o multime de carti, fara inregistrare sau alte batai de cap.

Pe KnowFree gasesti ebook-uri gratuite, tutoriale video sau diverse materiale pentru consolidarea cunostintelor proprii.

ManyBooks ofera carti electronice pentru computere, iPad, iPhone, PDA-uri sau ebook readere. Sincronizarea cu produsele Apple se face cu ajutorul iTunes.

OCB strange informatii despre carti diverse si ofera link-uri de unde se pot descarca, gratuit, toate titlurile prezentate.

Zillr este util indeosebi pentru IT-istii care vor sa se specializeze in programare, de la HTML si pana la programare asistata de server, fie ea PHP sau ASP. Java, CSS, jQuery, Ajax nu lipsesc!

OnlineFreeEBooks e mai mult o comunitate in care utilizatorii isi recomanda unii altora titluri interesante ce pot fi si descarcate cu usurinta de pe site.

Carti traduse in lb. romana, organizate pe categorii.

Carti in lb. romana si lb. engleza toate domeniile.

Un comentariu :