marți, 16 iulie 2013

FREE ENERGY

Schema unui dispozitiv FREE ENERGY simplu si usor de construit!

Am stat sa traduc schema si sa expun toate materialele necesare conceperii acestui dispozitiv. Ideea este ca, acest dispozitiv are la baza 2 condensatori ceramici C1 si C2, in unele cazuri au existat, 4 condensatori, C1, C2, C3 si C4, toti fiind ceramici inseriati doi cate doi langa antena, insa am prezentat schema cu doi, pentru ca vorbim de o tensiune mica de 2-3 volti curent continuu.

C3 si C4 in schema de fata sint condensatori electrolitici, cei care absorb energia electrica, o stocheaza, iar apoi o descarca intr-o anumita perioada, perioada ce se calculeaza dupa anumite formule matematice speciale ale condesantorilor capacitori.

Apoi celelalte componente directionale si de polarizare a curentului ce va fi transformat din Alternativ, in curent continuu sint diodele 1N34 sau "diode redresoare", ele fac curentul din alternativ in curent continuu.

Acest circuit se conecteaza la o bobina care poate fi simpla cu cateva spire, sau una de tipul "tesla" care poate ajunge la zeci de spire sau sute de spire, in functie de nr-ul de spire va creste si tensiunea electrica.

De exemplu daca am lua o micuta bobina pentru acest circuit am produce un curent de vreo 3 volti necesar pentru a incarca de pilda un telefon mobil descarcat.

Ganditi-va, va duceti prin padure, vi s-a descarcat telefonul, nu aveti unde sa-l incarcati, si aveti nevoie de curent sa-l alimentati, scoate-ti din rucsac acest dispozitiv mic si il veti conecta la telefon si telefonul se va incarca ca si cum ar fi conectat la priza. Este un mic exemplu, il puteti folosi in functie de tensiunea generata la multe alte dispozitive.

Mai multe aflati si in videoclipul de mai jos -> http://www.youtube.com/watch?v=sRC4tK02aco


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu