duminică, 22 ianuarie 2012

Manifest

539w
Romani,
Eu sunt Anonymous. Nu sunt un singur om, ci reprezint o idee! O idee a unei lumi libere de tiranie si opresiune. Ideea unei lumi in care oamenii de rand, ca mine si ca tine, sa se poata exprima liber fara teama de agresiune din partea guvernelor. O lume in care genocidul este doar un cuvant, nu si o realitate. Unde copii sunt invatati la scoala sa viseze, nu sa devina o turma, servind clasa de elita.
Anomymous este o miscare non-violenta, noi iubim si apreciem fiecare fiinta dupa acest pamant minunat. Nu ne ignorati doar pentru ca Media a spus despre noi ca suntem “cei rai”. Vor sa tina adevarul departe de voi, de noi, sa continuam sa traim in ignoranta.
Care e adevarul? Aveti un val peste ochi. Pus acolo de catre oamenii care au fost corupti de putere atat de mult incat au uitat ca sunt la fel ca restul. Au uitat ca noi suntem puterea si putem sa o luam din mainile lor oricand.
Romani, Anonymous va cheama sa va uniti, sa va uniti sub un singur steag, steagul umanitatii. Raspanditi mesajul nostru. Deschideti ochii concetatenilor vostri. Strigati in urechea apatiei. Vorbiti cu oricine, netinand cont de rasa, religie, sex sau nationalitate. Aruncati la gunoi toate prejudecatile si incepeti sa vedeti persoana de langa voi ca pe un frate sau o sora.
Incepand cu 15 Iunie 2011, suntem mandri sa va aducem inceputul unei platforme web pentru noi toti sa ne intalnim si sa conversam. Sa impartim idei si pareri despre cele trei faze ale planului de-a lungul unui an.

Daca simti ce simtim si noi si daca ai gasit ceva in tine care te impinge sa te alaturi planului, vino aici si devino un membru activ. Educa-te singur si imparte cu noi ideile si gandurile astfel incat sa-i ajuti si pe altii in aceasta calatorie a umanitatii. Continua sa imparti acest mesaj prin orice mijloace disponibile si asigura-te ca aduci aceasta oportunitate tuturor. Impreuna, putem face diferenta. Faza a doua va fi initiata in luna Noiembrie. Continuati eforturile si concentrati-va. Detaliile fazei a doua vor fi prezentate in curand. Ne asteptam ca in acel moment un numar mare de oameni sa participe deja la Plan. Vom invinge.
Tu esti Anonymous. Noi suntem Anonymous. Noi nu iertam. Noi nu uitam. Asteapta-ne.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu