joi, 10 noiembrie 2011

Cersesti online

Cersesti online
Pentru ca nu era suficient sa vezi pe strada oameni care cersesc, oameni care poarta adidasi Nike in picioare si intind mana sa ceara un ban...acum s-au dezvoltat, exista posibilitatea sa cersesti online.
Mai exact, au aparut doua site-uri cerseste.ro si dasiprimeste.ro prin intermediul carora poti sa ceri ceea ce iti doresti. Mie sincer nu mi se pare o idee stralucita, mi se par un pic deplasate aceste cereri si sa va spun si de ce. Pai in primul rand, nu ai de unde sa stii daca acea cerere este reala si chiar omul respectiv are nevoie de ajutor. Daca lucrurile vor merge, si lumea va crede in sinceritatea celor care posteaza pe site-urile respective, fenomenul va lua amploare si or sa apara acolo fie cereri la misto de unii care au chef de caterinca (daca nu exista deja), fie numarul persoanelor care vor bani din cer, sau orice alte bunuri va creste pe masura. Pentru ca intotdeauna romanul nostru s-a bagat atunci cand a fost vorba de castiguri fara niciun efort..cum a fost si cu Caritas-ul sau FNI, nu mai zic de lucrurile simple..ca si daca e sa fie o intrare libera pe undeva gratuita, toata lumea da navala..daca e sa imparta cineva pachete la biserica, hop se face imediat coada, si multe alte exemple de acest gen mai exista.
Personal nu sprijin aceste lucruri care de desfasoara. Da, sunt clasica si reticenta daca vreti, prefer sa ajut "personal" un om decat prin intermediul mediului online, iar cersitul nu-l agreez in general. Sunt oameni in suferinta care nu indraznesc nici sa ridice ochii din pamanat pentru a primi un ajutor, iar altii care pretind ca ar avea nevoie de ajutor vin sa-ti ceara si un ban pe un glas duios, si daca nu-i dai te si injura. Prefer sa ii ignor pe cersetori, mai ales daca sunt intregi din punct de vedere fizic si ar putea sa mearga sa depuna un efort pentru a avea venituri.
Intotdeauna o sa fie cautata aceasta "meserie", castiguri mari fara niciun efort neconditionate de nimic, si chiar se vad rezultatele..au trecut de la viata de pe strada, unde tre sa stai in cald/frig in lumea virtuala, ca bani de calculator si conexiune la net nu sunt chiar asa de greu de obtinut.
http://annein.blogspot.com/

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu