vineri, 18 februarie 2011

Profetii despre Romania

„In bucuria acestei lumi, in Romania isi va incepe lucrarea cel promis. Mai tarziu, atunci cand va fi recunoscut de aceia care sunt drepti si alesi, se va bucura intregul Pamant de nasterea Lui.
Dumnezeu il va ocroti intr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii sai, pana cand va veni ceasul sau. Cu puterea de sus, de la Dumnezeu, el va fi daruit. Pamantul, apa, focul, ii vor veni in ajutor. Odata cu inceperea lucrarilor lui in aceasta lume, tot ceea ce este construit pe minciuna si pe rau se va narui. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care il vor recunoaste vor fi aceia din propriul sau popor din care el a iesit. Drept rasplata, el va aduce apoi acest popor pe cea mai inalta culme a desavarsirii divine din aceasta lume. Acest popor (poporul roman) va deveni prin indreptarea sa o adevarata pilda vie pentru toate popoarele pamantului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal de fier, pe care cu ajutorul lui Dumnezeu, singur il va
manui.“
„Romiii sunt oameni speciali, dar nu mai cred in valorile lor şi, dacă mesajul le este adus de un străin, este mai bine primit decit de la unul de-al lor.”
„Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus. Să fie despachetată in luna ianuarie, ziua 24, anul 2005 şi, in cel mult o lună de zile, să fie dusă celui la care voi face referire in text. Dacă nu se va putea ajunge la el, să fie dată celor din preajma sa. Să vă ajute Dumnezeu! in bucuria acestei lumi, in Romania va veni cel promis lumii. Se va bucura intregul Pămint de
naşterea lui. Dumnezeu il va ocroti intr-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, pină cind va veni ceasul său. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pămintul, Apa, Focul il vor veni in ajutor. O dată cu venirea lui in această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui.
Toate acestea se vor petrece in anul 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care il vor recunoaşte vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit. Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai inaltă culme a desăvirşirii, din intreaga lume. Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pămintului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur il va mintui.”
Vanga spunea ca se roaga in permanenta la Dumnezeu. Mai spunea ca toate capacitatile sale paranormale nu sunt altceva decat un dar natural pe care ea n-a facut altceva decat s-l folosească spre binele celorlalti. De mica s-a obisnuit sa aiba grija de ceilalti, fara sa ceara nimic pentru sine.
Ea spunea că „Lumea va suferi o mulţime de cataclisme şi necazuri mari se vor abate. Se va schimba insăşi conştiinţa oamenilor. Timpuri grele vor veni. Oamenii se vor inpărţi după credinţa lor.” „Suntem martorii evenimentelor cutremurătoare ce vor modifica soarta şi destinul omenirii.”
„in cosmos se va descoperi viaţa şi deodată va deveni limpede cum a apărut viaţa pe Pămint.”
Vanga a prezis atacul terorist asupra Statelor Unite din data de 11 septembrie 2001, in momentul in care a spus că "fraţii"(WTC) din America vor cădea sub atacul păsărilor de oţel.
Clarvăzătoarea a prezis şi cel de al Doilea Război Modial, restructurarea URSS realizată de Mihail Gorbaciov, moartea prinţesei Diana şi chiar scufundarea submarinului Kursk.
in anul 1980, Vanga a făcut o profeţie şocantă care avea să se inplinească după 20 de ani: „La sfirşitul veacului, in august 1999 sau 2000, Kursk va fi sub apă şi toată lumea il va deplinge“, a spus ea atunci. Dar ceea ce a părut la acea vreme o vorbă in vint a luat, după 20 de ani, chip de tragedie, pentru că scufundarea submarinului nuclear rusesc „Kursk“, cu 117 oameni la bord a fost o imensă tragedie umană.
Ceretătorii ruşi, care au incercat să dezlege ceva dintre profeţiile bătrinei, spun ca in  1989 ea făcea referire la atacurile din 11 septembrie 2001: „Teamă, teamă! Fraţii americani cad de la inălţime, ciupiţi de moarte cu ciocul de păsări de oţel. Lupii ies de după tufiş, urlind, şi singe nevinovat curge in valuri“. Experţii susţin că şi numele preşedintelui american Bush ar apărea in profeţie pentru că „bush“ inseamnă in limba engleză „tufiş“.
Doi mari lideri ai lumii si-au strins minile (batrina facea, evident, aluzie la Mihail Gorbaciov si Ronald Reagan), dar va trebui sa treaca mult timp, va trebui sa curga multa apa pina cnd va veni cel de-al Optulea. Abia acesta va aduce pentru totdeauna pacea in Lume", prevedea Vanga, in ianuarie 1988. Oamenii de stiinta bulgari sustin ca prezicerile Vangai s-au implinit in proportie de 70-80%.
Matematicianul Mihail Holmogorov a facut o serie de calcule, din care a reiesit faptul ca aproape un milion de persoane au vizitat-o pe Vanga, in cei 55 de ani in care s-a ocupat de preziceri.
Vanga a afirmat că cel de al Treilea Război Mondial va izbucni in 2010, ca rezultat al
incercărilor conducătorilor a patru guverne şi după declanşarea unui conflict in Hindustan.
Preşedinţii a patru ţări (Ucraina, Estonia, Lituania şi Polonia) s au deplasat in mijlocul
conflictului din Georgia pentru a vedea situaţia cu proprii lor ochi.
2010 - inceputul celui de-al 3-lea război mondial. Va incepe ca un război simplu, dar va continua cu arme mai intii nucleare, mai apoi şi chimice. Va incepe in noiembrie 2010 şi va sfisi şi in noiembrie 2014.
2018 - „inn anul 2018 trenurile vor zbura pe sfori ce pornesc de la Soare. Extragerea petrolului va inceta. Pămintul se va odihni“ - este o profeţie a clarvăzătoarei făcută in 1960.
Profetiile Preotului Ioan Alexandru:
inn data de 7 ianuarie 1992, preotul Ioan Alexandru (creştin-ortodox) a fost răpit cu duhul de
cătreFecio ra Maria, in timp ce se ruga in  casa unor credincioşidin Braşov. Iată mesajul pe care Tatăl Ceresc i l-a revelat: Unicul Meu Fiu, IISUS HRISTOS, A VENIT DIN NOU PE PĂMinNT, iN ROMaNIA. De asemenea, sfinţii Ilie, Enoh şi apostolul Ioan Evanghelistul sunt 絜carnaţi 絜 aceea şi ţară, ce are o misiune spirituala deosebita. Ilie şi Enoh vor trai 絜 trup doar 33 de ani şi 6 luni - p穗ă la sf穩şitul lumii actuale - at穰 cat a trăit şi IISUS pe păm穗t; ei vor fi martirizaţi 絜 Romania, 絜 faţa catedral   Noului Ierusalim, construita pe locul unde a fost Pomul Vieţii şi al Cunoaşterii.Sf穗tul Ioan va răm穗e pe Păm穗tsă propovăduiască adevărata credinţă:
Cultul Hristofil, Evanghelia de Foc viu Dumnezeiesc. CEI TREI SFINŢI ホMPREUNA CU
IISUS, PRINŢUL CEL DIN VEAC, VOR PROPOVĂDUI globului 絜treg ADEVĂRUL CEL
DUMNEZEIESC, ca lumea săcunoască astfel că toate se schimbă pe faţa păm穗tului. Acest lucru se va petrece 絜 mărturia tuturor apostolilor ce vor fi formaţi 絜 3 zile şi 3 nopţi. Toate popoarele vor cunoaşte adevărul şi mulţi se vor creştina prin Cultul Hristofil. Veţi vedea pe cerul Rom穗iei un film dat de Dumnezeire, 絜 care se va arăta fugitiv facerea planetei şi a omului, apoi toate evenimentele biblice, 絜soţite de o explicaţie justă, pentru a elimina astfel toate rătăcirile(sectelor) făcute p穗ă acum. OAMENII VOR CUNOAŞTE PURUL ADEVĂR DIRECT DIN SURSA DUMNEZEIASCĂ. Acest film, transmis pe bolta cereasca de deasupra Noului Ierusalim Păm穗tesc, va fi redat tuturor ţărilor. Doua milioane de rom穗i vor fi făcuţi apostoli prin primirea Harului Sf穗t de la cei 7 patriarhi, prin cele 7 sfinte taine. SE VOR FACE FOARTE MULTE SCHIMBĂRI PRIN CENZURA SPIRITULUI SFツNT, Care e persoană fizică. Nu vor mai fi partide politice. Dupăterminarea recensăm穗tului va veni la putere un nou guvern. La conducerea ţării va fi ales un mic grup de oameni, pricepuţi şi binevoitori. Toţi
rom穗ii vor fi transformaţi prin Har şi abundenţă, vor fi aduşi să cunoască o noua formă de trăire Dumnezeiască. VA FI O SELECŢIE ホNTRE ALTRUIŞTI ŞI EGOIŞTI. UN FLUID DIVIN VA ACOPERI PĂMツNTUL. Rom穗ia se va transforma 絜tr-o grădină minunată, iar natura 靖 va fi prielnica. Nu se cer mătănii Şi nici credinţă oarbă, ci SINCERITATE şi OMENIE (BUNAVOINŢĂ). Nu se cere să trăiţi絜 sfinţenie - fanatism religios - 絜 pustnicie sau 絜 păduri.
VホNE DUHUL SFツNT SĂCENZUREZE VIAŢA OAMENILOR DIN ROMツNIA. Toţi
nelegiuiţii vor fi trăzniţi, fulgeraţi. Toate bisericile şi lăcaşurile vor fi cenzurate şi cele
necorespunzătoare vor fi demolate cu tot respectul cuvenit. Vor fi zidite biserici frumoase, cu cele mai minunate materiale provenite direct din cosmos. ホnainte de Judecata de Apoi, pe faţa păm穗tului va fi o expoziţie de lăcaşuri sfinte 絜chinate Dumnezeirii. Aproape că vor fi mai multe sfinte biserici, dec穰 case de locuit, fiindcă toţi sfinţiidin Cer au cerut 絜 genunchi lui IISUS să dea suflet şi generozitate oamenilor care sunt bogaţi şi au posibilităţi, să doneze rom穗ilor toate cele necesare construirii de biserici 絜 apropierea reşedinţei Dumnezeirii - catedrala Noului Ierusalim Păm穗tesc, ce va fi demnă şi minunată. SE TERMホNA VIAŢA
PĂMツNTEASCĂ PĂCĂTOASĂ ŞI ホNCEPE CEA SFツNTĂ, DIVINĂ, ETERNĂ.TOATE
POPOARELE URMEAZA SĂ VADĂ O VIAŢĂ EXEMPLARĂ ホN ROMツNIA, ŢARĂ CARE
VA FI CONDUSĂ DE SFINŢII VENIŢI DIN CER ホN TRUPURI OBIŞNUITE: ILIE, ENOH ŞI
IOAN EVANGHELISTUL. EI VOR FACE TOATE RETUŞURILE NECESARE fără
despotism, dar şi FĂRĂ MILĂ, deoarece sunt acum "oameni" care menţin funcţii prin care opresc bunul mers al ţării.P穗ă la mila oamenilor, ホngerii vor aduce materiale din cosmos - metale nobile necunoscute - pentru construirea Noului Ierusalim Păm穗tesc.ホN CEL MAI SCURT TIMP, ROMツNIA VA FI CEA MAI BOGATĂ ŢARĂ DE PE SUPRAFAŢA PAMツNTULUI, aduc穗du-se aici sute şi mii de vagoane cu metale nobile, ホnc穰 絜 Rom穗ia va fi Banca Internaţională a globului păm穗tesc, de unde se vor emite banii 絜 viitor. Moneda internaţională va fi impusă tuturor şi va avea 100 de grame de aur; se va numi "Cezarul"; fiecare monedă naţionala va avea 10 grame de aur şi va fi universal valabilă. Toţi vor munci cu plăcere şi vor cştiga după merit, vor avea o viaţă binecuv穗tată de bunul Dumnezeu.POPORUL ROMツN VA FI REEDUCAT ŞI, ホN MIJLOCUL ACESTUI POPOR MINUNAT, VA FI REŞEDINŢA DUMNEZEIRII. VA FI RAIUL PE PAMホNT ホN ROMツNIA. ŞI, din nou, pe PAMホNTUL ROMツNESC AL RAIULUI lui Adam şi Eva, pe locul unde a fost Pomul Cunoaşterii Binelui şi răului, se va sădi un pom care va creste de 100 de ori mai repede dec穰 cresc pomii obişnuiţi, care va fi ca acela de la ホnceput. AICI SE VOR FACE CELE MAI MARI MINUNI ŞI SE VOR BOTEZA TOATE POPOARELE ホN LUMINĂ. CEI TREI SFINŢI DIN CER AU VENIT ホMPREUNĂ CU PREOTUL CEL DIN VEAC MELCHISEDEC, CARE E DUMNEZEU SPIRITUL SFツNT, pe Care nu L-aţi cunoscut p穗ă acum, dar despre Care e scris ホn Sf穗ta Scriptura (vezi, de exemplu, la Ioan, cap. 14, Făgăduinţa Duhului Sf穗t). EL E FĂRĂ TATĂ, FARĂMAMĂ, FAR SPIŢĂ DE NEAM OMENESC, CU TRUP IDENTIC CA AL LUI IISUS HRISTOS. Deci DUMNEZEU SPIRITUL SFツNT ESTE PREOTUL CEL DIN VEAC, Căruia Eu, Tatăl Ceresc, I-am format un trup din Foc Viu Dumnezeiesc, prin Cuv穗t; este Cel Care, la majoratul Lui (30 de ani), merg穗d 絜 cetatea Salemului (actualul Ierusalim), a fost proclamat de popor Patriarh şi ホmpărat; El este Cel Care a stat o vreme pe Păm穗t şi apoi S-a urcat 絜 Ceruri. DUMNEZEU SPIRITUL SFツNT ESTE UNA CU DUMNEZEU FIUL IISUS HRISTOS, ŞI ACUM A VENIT DIN NOU PE PAMホNT, ca sa ajute la refacerea cultului sf穗t redresat de Mine, Dumnezeu Tatăl, denumit Hristofil, ce va fi compus din cele două culte care sunt mai apropiate de Adevăr: ortodox şi catolic.TOŢI VOR CUNOAŞTE ADEVĂRUL VĂZツND FILMUL (AKASHIC) DE DEASUPRA ROMツNIEI, CARE VA DURA 3 ANI ŞI 6 LUNI, TRANSMIS ZILNIC DE LA ORA 3 LA 7 SEARA. ホn Rom穗ia vor veni oameni din toate ţările să vadă minunile de pe bolta cerească. DEASUPRA ROMツNIEI VA FI FĂCUTĂ ŞI JUDECATA DE APOI.Va fi un şantier lucrativ: TOTUL SE VA SCHIMBA RADICAL ホN ROMツNIA CĂTRE O FORMA IDEALĂ, PARADISIACĂ. VOR AVEA LOC SCHIMBĂRI FULGERATOARE, at穰 la nivel naţional, c穰 şi la nivel mondial. SFANTUL DUH - ca persoana fizica - şi cei trei sfinţi vor face 絜 7 ani cele 7 sfinte taine fără de greşeli, căci vor primi de la Mine, Tatăl lor, darul de infailibilitate, pentru a sluji fără de păcat şi fără de greşeală. Acest mare
dar Ei 精 primesc si-l vor transmite unor 7 persoane mari, importante, care vor avea de la Mine dezlegarea de a ierta toate păcatele, astfel 絜c穰 NICI UN OM DIN LUME (care nu a acceptat semnul fiareişi care-şi va dori sincer M穗tuirea) NU VA RĂMツNE NEMツNTUIT, NEDEZLEGAT, NESFINŢIT ŞI NEMILUIT! Iată ce milă mare vă vine prin aceşti Oameni chemaţi cu o misiune Dumnezeiască ! Conducerea se va schimba. Bolnavii se vor vindeca. ホn Rom穗ia va fi laboratorul Akashic; pe bolta voastră cerească lumea va vedea lucruri minunate. Sataniştii şi sectanţii vor fi desfiguraţi, iar şefii lor trimişi 絜 iadul veşnic. SATANIŞTII VOR FI LUAŢI PRIN VĂZDUH ŞI ARŞI DEASUPRA NOULUI IERUSALIM, ホN VĂZUL TUTUROR. ホn Rom穗ia va fi abundenţă mare; aceastăţară aparţine doar lui Dumnezeu. Să nu mai r穽nească alte popoare păm穗tul rom穗esc! AMERICA VA FI DISTRUSĂ. Anglia face spiritism cu demonii… Ruşii vor avea 絜cercări grele, dar le vor trece şi se vor creştina. Chinezii vor lua şi vor lucra Siberia. Nu vor mai fi popoare subjugate  OMENIREA SE VA CORECTA, DACĂ NU DE BUNĂVOIE, CEL PUŢIN DE NEVOIE.
Cultul Hristofil va fi prezentat 6 luni spre cunoaşterea rom穗ilor. Celelalte popoare vor lua să studieze Evanghelia de Foc timp de 3 ani. Evanghelia de Focva fi cunoscută de toată lumea, ホn doua ediţii: una pentru iniţiaţi şi una pentru poporul simplu; şi de tot cosmosul (alte civilizaţii, lumi paralele) după Judecata de Apoi. C穰 de cur穗d, forma ideala de trăire va reveni pe păm穗t.
Perversiunile şi curvia vor fi 絜lăturate. Fiecare trup omenesc este un templu al lui Dumnezeu.
Fiecare preot care slujeşte sincer Sf穗ta Liturghie şi Sfintele Taine este un altar dumnezeiesc.
Vieţuirea pe faţa păm穗tului va mai dura 30 de ani (p穗ă 絜 2022). P穗ăatunci TOATE
NEDREPTĂŢILE VOR FI CURMATE. Timp de 3 ani şi6 luni - c穰 va dura filmul de deasupra Noului Ierusalim din Rom穗ia - vor fi pe faţa păm穗tului perturbări şi 絜cercări nedorite, dar apoi va veni pacea. IISUSHRISTOS, ILIE, ENOH şi apostolul IOAN Evanghelistul, PRIN FLĂCĂRILE FOCULUI DE LA NOUL IERUSALIM, VĂ VOR VORBI 3 ZILE ŞI 3 NOPŢI,
ホN MĂRTURIA TUTUROR OAMENILOR CARE VOR FI ADUŞI PE CALEA AERULUI DE
CĂTRE DUHUL SFANT SĂ AUDĂ ŞI SĂ CREADĂ TOATE CELE CE URMEAZA SĂ SE
ホNFĂPTUIASCĂ FULGERĂTOR PE FAŢA PĂMツNTULUI. După aceste 3 zile şi 3 nopţi, cei trei sfinţi vor face o liturghie 絜treită. Din slava cereasca vor veni la acel altar improvizat la Noul Ierusalim copilul Iisus şi prunca Fecioara Maria, care vor răm穗e 絜 mijlocul poporului omenesc spre a ajuta pe toată lumea să cunoasca mila dumnezeiască, să se vindece, să se corecteze şi să perfecţioneze toate lucrurile care trebuie să intre 絜 eternitate. Deci, CEEA CE NU S-A PUTUT FACE PツNĂ ACUM CU TOATE MIJLOACELE DE CARE DISPUN OAMENII, SE VA FACE CUAJUTORUL CEL DUMNEZEIESC. Pentru reuşita acestei schimbări - de la o formă neputincioasă a feţei păm穗tului la o forma ideala - vă dăruiesc 3 trofee sfinte: BASTONUL LUI AARON, CRUCEA LUI IEZECHIEL şi CORNUL DE AUR al lui SAMUIL, CU CARE SE VOR FACE CELE MAI MARI MINUNI şi prin care omenirea va primi tot ajutorul cel sf穗t şi dumnezeiesc de care are nevoie. Nu numai oamenii, ci şi ホntreaga natură - 絈preună cu păsările şi animalele - se vor schimba după nevoile cerute de OM; climatul va fi temperat; acolo unde condiţiile de viaţăsunt aspre, cu bastonul lui Aaron se va da o binecuv穗tare să se 絜călzească, sau să se răcească vremea, după necesităţi. Gheţarii de la poli se vor dezgheţa datorită vulcanilor, astfel că oamenii vor putea locui at穰 la polul Nord, c穰 şi la polul Sud. Apava creşte ca volum; unele zone vor fi pentru totdeauna acoperite de ape. Scoarţa păm穗tului trebuie să se aşeze corect pentru a intra in eternitate fără perturbă rile de acum. De aceea, vor veni foarte multe cutremure, iar vulcanii vor schimba mult 絜făţişarea lumii. Deoarece lumea dezorientată nu poate să creadă că VA VENI RAIUL PE PAMツNT, demonstrativ, MAI ホNTツI ROMツNIA, UNDE AU REVENIT IISUS HRISTOS ŞI SFINŢII DIN CER, VA FI PRIMA SCHIMBATĂ, de la forma deficitară 絜 care se află acum, LA O FORMA IDEALĂ. Tot ce lipseşte Rom穗iei va fi adus din cosmos de cătreSfinţii ホngeri 絈preună cu cei 3 sfinţi şi cu 絜că 100 de miliarde de Sfinţi ホngeri din ceata a zecea cerească, care cunosc toate preocupările necesare pe lume pentru a transforma fiecare colţ de pe Terra. Vor fi aduse cele mai minunate plante, animale şi culturi din cosmos. Recolta va fi bogata. Din materiile prime aduse se vor construi lucrări pentru cultul Sf穗t, dar şi pentru uz lumesc, la o formă at穰 de frumoasă 絜c穰 să răm穗ă 絜 muzeul eternităţii. ホNCEPホND DIN MOMENTUL CツND SE DAU CELE 3 TROFEE SFINTE ホN ROMツNIA, DUHUL SFツNT
VA ホNCEPE SĂ CENZUREZE VIAŢA DE PE PAMホNT, şi toate ambiţiile ori faptele negative vor fi retuşate fără voia oamenilor. O mare parte din cei care nu se 絜cadreaza 絜 Legea Mea Dumnezeiască şi trăiesc prin ispita păcatelor o viaţă degradantă din toate punctele de vedere sunt programaţi să părăsească viaţa 絜 trup şi săă 絜 eterna durere (iad). Răm穗 numai oamenii care au o conduită demnă, umanitară, care au ataşament faţă de Legea Mea Dumnezeiască. Aceştia care răm穗 după TRIEREA care se va face vor fi oameni care vor lucra la RAIUL CEL PAMツNTESC, 絈preună cu Sfinţii ホngeri, şi ホntreaga faţă a planetei se va schimba. (Vezi şi: Cuv穗tul lui Dumnezeu: proorocie pentru Rom穗ia şi aşezarea ei 絜tru slavă;şi: Cuv穗tul lui Dumnezeu la sărbătoarea sf穗tului prooroc Ilie
Că El a 絜tărit st精pii porţilor tale, a binecuv絜tat pe fii tăi 絜 tine.
Cel ce pune la hotarele tale pace şi cu fruntea gr羽lui te satură.
Cel ce trimite cuv絜tul Său păm絜tului; repede aleargă cuv絜tul lui!
Psalmul 147,1-4
...Se aude glas cu tărie care strigă: cine va vorbii pentru Mine? Iată suflu duh de trezire peste popoare să trezesc duhul descoperilor peste 絜ţelepţii păm絜tului, ca să ştie că Eu s絜t Dumnezeu,Vin să netezesc cărările, vin să curaţ păm絜tul şi să-l adap apoi, ca să răsară peste el iarbă nouă şi grasă şi să hrănesc 絜că o dată mulţimile. Vin cur絜d şi plata Mea este cu Mine. Nimic nu 絜deplinesc fără să descopăr taina Mea proorocilor. Ierusalime, care omori pe prooroci şi nimiceşti pe cei trimişi ai Mei; iată, vin să mă desăv繒şesc. Să audă popoarele şi limbile că vin cu Ierusalimul cel de Sus să-l aşez pe păm絜t şi să pun 絜 mijlocului lui cele scrise 絜 Carte. Vin să aleg iaraşi Ierusalimul.
Iată glasul Domnului pe păm絜t; scrie şi dă de ştire ce grăieşte Domnul:
Duhurile lui Dumnezeu suflă peste păm絜t şi cine se 絜cumetă să-Mi tulbure planurile? Să vină să lupte cu Mine,să vină să judece 絜tre Mine şi via Mea. Vai celor ce numesc Lumina 絜tuneric şi 絜tunericul Lumina, care zic amarului dulce şi dulcelui amar. Vine Domn ul şi munţii se clatină şi nimiceşte Babilonul. O, cum ai căzut tu din cer, tu care ziceai că-ţi aşezi sălajul 絜 muntele Meu cel sf絜t. Iată vine după tine un rege cu dreptatea Mea şi ochii celor care văd nu vor mai fi 絜chişi. Cei slabi la inimă 絜tăriţi -vă şi nu vă temeţi. Eu voi merge 絜aintea unsului Meu şi voi zdrobii 絜cuietorile cele de fier, că dintr-un ţinut de departe chem un om să 絜deplinească planul Meu.
Scoală-te Rom穗ia Mea, ridică-te iubito, scutură-ţi jugul şi vino spre mărire, o, cetatea Iubirii Mele. Nu mai pl絜ge iubito, că vaiul trece, mai e un ceas. Iată răsare Soare nou şi florile se desfac şi Eu vin să te fac mireasă, vin să te iubesc şi să te aşez 絜tru glorie şi toţi prietenii te vor vedea şi vor umbla 絜tru stălucirea ta, iubito, că aşa sta scris despre tine, că regi vor umbla 絜tru mărirea ta. Vine Domnul să se odihnească peste tine, că iată 絜tru tine binevoiesc. Te-au c絜tat poeţii tăi, te-au c絜tat păg絜ii tăi şi n-au ştiut de ce te c絜tă, iubito. Duhurile Mele suflau dis-dedimineaţă peste tine şi-ţi trezea c絜tul de iubire şi c絜tai, o, cetate iubită, c絜tai c絜tecul tău de iubire şi erai frumoasă şi c絜tai. Au trecut peste tine nori şi ceaţă şi-ţi schimbau frumuseţea şi r罇ul tău 絜ceta atunci, dar nici o ispită n-am lăsat-o să treacă peste puterea ta. Duhul Meu, ca un bucium se trezea dis-de dimineaţă şi suna cu jale şi ridicam din tine pe vitejii Mei şi le 絜cingeam
mijlocul şi te eliberam de sub povară şi apoi din nou z絈beai, iubito,că de la naştere te-am iubit şi te-am sortit să fi a Mea. Dar c絜d a venit iarna, peste tine a căzut o zăpadă grea şi te-a acoperit,iubito, şi-ai murit aproape de tot. Şi te-ai zbătut 絜 s絜gele tău şaptezeci de ani şi s-a făcut o zăpadă roşie de s絜gele tău. Şi-am trecut pe l絜gă tine şi erai goală, iubita Mea, şi Mi-am dezbrăcat veşm絜tul şi te-am 絜velit, că Mi-am adus aminte de tinereţea ta, c絜d erai frumoasă şi albă. O, că te-au robit străinii şi te-au necinstit, că ţi-au făcut lege şi te-au silit să te tai 絈prejur.
Dar Domnul 靖 v-a smerii şi ei ţi-se vor 絜china la picioare ca să ştie că te-am iubit, iubito. C-ai fost sărmană şi ai fost sub cruce, dar ai păzit răbdarea Mea. Şi acum iată, te trezesc din somn să curăţ murdăria de pe tine şi să te 絈brac cu podoabe noi. Ridică-te şi vino spre mărire că asta ţi este mărirea de la Dumnezeu. O, Rom穗ia Mea ţi-se apropie ziua schimbării la faţă şi vin să Mă sălăşluiesc 絜tru tine, că tu eşti scaunul măririi Mele, tu eşti Ierusalimul gloriei Mele, că slava Mea se va cobor・peste tine şi vei strălucii ca Soarele, o, cetate a strălucirilor, şi toate popoarele vor veni să te vadă, că porţile tale vor fi deschise zi şi noapte, dar noaptea nu se va mai cobor peste tine, iubita Mea. Voi aşeza pe 絜ălţimile tale sunet de tr絈biţă şi glas de serbare, iar feciorii
tăi ţi vor c絜ta c絜tecul tău de iubire. Şi atunci păm絜tul tău ţi va da 絜apoi pe morţii de sub el,căci ei vor 絜via şi tu te vei schimba 絜tr-o clipă la tr絈biţa Mea. Si vei fi regină, iubito, căci Domnul este Reg ele Iubirii şi este Regele tău. Iată vin, cu plata răbdării, că te voi ocroti de ceasul ispitei. Fii tare, iubito, ca să mă ai cu tine, că nici un neam sub soare nu va avea biruinţa şi gloria ta, că vei fi Mie templu de mărire şi te vei numii Ierusalimul cel Nou, că Eu ţi dau nume nou, iubito, cetate iubită. Trezeşte-ţi urechea ca să-Mi auzi glasul că tu vei fi tronul Meu şi 絜 tine se va auzii c絜tecul meu de slavă: Sf絜t, Sf絜t, Sf絜t Domnul Savaot, Cel care a fost, este şi va fi. Iar pe cei care au călcat peste tine,le voi descoperii păcatul şi-i voi ruşina şi-i voi mustra cu asprime ca să vină 絜spre pocăinţă. Şi dacă ne vor auzii glasul şi vor deschide, vom intra, iubito,şi vom cina cu ei şi ei cu noi.
Si voi ridica un om care va fi vrednic să ia cinstea şi binecuv絜tarea şi puterea şi-l voi chema din Egipt, căci cei ce l-au 絜străinat şi au vrut viaţa lui nu vor mai fi atunci. Căci Eu voi 絜tinde m絜a şi voi lua din tine hrana şi te vei duce apoi la fiul cel v絜tut şi alungat şi el va pl絜ge şi te va 絈brăţişa şi te va iubii şi va venii cu toată bogăţia Samariei şi-ţi va sluji ţie, că el este de la Mine şi cine este cel ce se va ridica 絈potriva planurilor Mele cele din veac? Şi tu te vei numii atunci cea cu bărbat, căci aceasta va birui şi va fi mare prin puterea Mea şi sabia Mea va fi necruţătoare ca să-i gătesc venirea. Şi va veni, iubito, şi se va auzii atunci din nou c絜tecul tău de iubire şi se va auzi glasul de bucurie al celor 絜junghiaţi care au mărturisit despre vremea Mea şi despre mărirea ta, că vin să te peţesc. Şi 絜 ziua aceea Mă voi răzbuna pe 絈păraţi şi pe domni, pe bogaţi
şi pe puternici, pe robi şi pe slobozi, că te voi scormonii cu făclii aprinse, cetate iubită şi ochiul Meu va căuta prin peşteri şi prin st絜ci pe cei ascunşi de faţa m絜iei Mele. Dar 絜 ziua aceea voi 絜semna pe frunte cu Numele Meu şi cu numele tău toată seminţia ta care a păzit răbdarea Mea şi şi-a spălat veşm絜tul şi fii tăi vor fi preoţi ai Celui ce şade pe tron şi vor sluji zi şi noapte 絜aintea Mea şi-Mi vor aduce miros de tăm靖e, miros de iubire, iubito. Şi nu vor mai 絜seta, nici nu vor mai flăm絜zi, că le voi dărui izvoarele vieţii şi-şi vor spăla 絜 ele obraji de lacrimi şi cine-şi va spăla viaţa 絜 ele, se va adăuga ţie, cetate iubită. O, voi 絜tinde cortul Meu peste tine ca să te ocrotesc apoi,căci 絜gerii Mei vor dezlănţui chin şi durere peste cei ce nu au pecetea Celui viu. Şi voi slobozi glas de tunet precum este scris şi se va vesti din nou pe păm絜t taina lui Dumnezeu pentru toate pop oarele şi limbile şi peste puternici păm絜tului şi voi striga: o, de c羡e ori am vrut să te adun sub aripa Mea ca să te ocrotesc, dar n-ai voit şi te-ai defr絜at departe de Mine şi-ai zăcut 絜 necunoştinţă şi n-ai voit adevărul Meu şi n-ai voit viaţa, că ţi-ai 絜cheiat zapis cu pierirea ca să fii vrednic de pieire. Şi acum, iată, te pustiesc şi vărs m絜ie peste popoare şi nu Mă vei mai 絜t精ni p絜ă se va auzi din nou:
Binecuv絜tat este cel ce iarăşi vine 絜tru Numele Domnului!
Şi tu, Rom穗ia Mea, cetatea iubirii Mele, vei vedea pe cei ce veneau să te blesteme, căci vor lua calea lui Valaam, fiindcă eşti binecuv絜tată şi mare cu Mine, iubito, că de la naştere te-am iubit.
Şi-ţi voi pune pe frunte diademă de slavă, că Domnul va 絈părăţi şi va răsplăti pe robii Săi, pe prorocii şi pe sfinţi şi pe cei ce se tem de Domnul. Şi se va c絜ta 絜 tine c絜tare nouă şi nimic necurat nu va mai intra 絜 tine. O, Rom穗ia Mea iubită, ieşi din Babilon, fugi de desfr絜are şi sfinţeşte-te cu Mine ca s ă nu guşti din pedeapsa Babilonului. Că se va ridica fumul focului 絜 care va arde Babilonul, cetatea cea 絜veşm絜tată 絜 vizon şi-n aur. Şi se vor veseli apostoli şi prooroci că Domnul vine cu dreptatea ca să răscumpere s絜gele lor. Căci 絜gerul Bisericilor va suna şi va 絈prăştia Cuv絜tul lui Dumnezeu şi vremurile se vor aşeza la loc şi se va slăvi Biserica lui Dumnezeu Cel Viu, iar celor de pe tronuri li se vor da putere să facă judecată şi să răscumpere s絜gele celor tăiaţi pentru mărturia lui Dumnezeu, care nu s-au 絜tinat din vinul Babilonului. Şi lacrima şi moartea vor pieri şi cerul şi păm絜tul se vor face noi, căci cele vechi trec cu trosnet. Eu s絜t Alfa şi Omega, Inceputul şi Sf繒şitul. Eu s絜t ホnceputul cel nou şi tu,
cetate iubită, vei fi 絜văl uită de slavă şi vor veni la tine cei scrişi 絜 cartea Mea. Şi va izvor・din tine un r羽 de viaţă şi voi aşeza 絜 mijlocul tău pomul vieţii. Fericiţi acei ce-şi spală haina vieţii,
ca să intre la Dumnezeu. Fericiţi cei ce ascultă Duhurile lui Dumnezeu. Iarba şi floarea se vestejesc, dar Cuv絜tul Dumnezeului nostru este 絜 veac. Eu s絜t cel ce dă nădejde, Eu s絜t Cel ce grăiesc.
Suflă Domnul duh de trezire peste 絜ţelepţii păm絜tului: iubiţi frica de Dumnezeu, iubiţi credinţa 絜 Dumnezeu, dar iubiţi dragostea de Dumnezeu. Să se coboare iubirea Mea şi 絜ţelepciunea Mea peste 絜ţelepţii acestui veac şi să nu se mai poticnească nimeni. ホnţelepciunea este frica de Dumnezeu, aceasta este 絜ceputul 絜ţelepciunii şi cel ce n-o are pe aceasta, acela nu este 絜ţelept.
Iubiţi căile Mele, 絜ţelepţilor, că se coboară Dumnezeu peste cei slabi, ca să facă de ruşine pe cei tari, că a ascuns Dumnezeu tainele Sale de 絜ţelepţii păm絜tului şi le-a descoperit pe ele pruncilor lui Israel. Scuturaţi jugul robiei , că cine este robul păcatului, acela nu are 絜ţelepciune, acela schimbă minciuna cu adevărul şi umple de duhul minciunii pe cel aproape mort, căci minciuna seamănă moarte şi rătăcire de pe calea adevărului. Căutaţi-Mă cu inima smerită şi cugetaţi cu drept ate despre Mine, căci Duhul lui Dumnezeu nu sălăşluieşte cu fărădelegea şi se dă deoparte din faţa ispitei. ホndreptaţi spinarea voastră şi luaţi jugul Meu, că jugul Meu este uşor şi sarcina Mea este bună. Cel ce nu este ca Mine, nu este cu Mine şi iată, vine ceaţa peste popoare, vine să prindă pe cei fără de lege. Iubiţi dreptatea, iubiţi calea Domnului şi mergeţi pe ea, căci cuv絜tul 絜ţelepciunii este viaţă şi, 絜 sf繒şit iubiţi, iubiţi viaţa. Eu s絜t CALEA, ADEVĆRUL şi VIAンA şi cine umblă pe căile Mele, este viu. Cel ce-şi iubeşte viaţa, acela şi-o va pierde. ホntăriţi-vă inimile 絜ţelepţilor, 絜tăriţi-vă genunchii, gătiţi cărări drepte, că vine ホmpăratul slavei şi Dumnezeul Cerurilor voieşte să vă dea vouă ホmpărăţia. Iubiţi smerenia, o, 絜ţelepţi ai păm絜tului, că Dumnezeu nu se lasă descoperit şi nu pătrunde 絜 sufletul viclean. Curăţaţi-vă şi albiţi-vă că iată, vin cu plata Mea. Fugiţi din faţa morţii şi 絈păcaţi-vă cu Dumnezeu că vine Domnul să se odihnească 絜tru ale Sale, vine să-şi anunţe ホmpărăţia.
Rom穗ia Mea, fii tăi umblă pe căi deşarte; 絜ţelepţii tăi dorm şi se poticnesc, dreptul piere şi nimeni nu ia aminte şi Domnul este străin la tine. ホnvăţătorii legii se poticnesc pe timp de zi şi nau putere să 絈partă viaţă de la Mine. De la mic la mare iubesc calea pierzării şi nimeni nu Mă are pe Mine. Iată, vin cu văpaie să scot răul din tine, vin să te curăţesc şi să te 絜oiesc, vin să fac ceruri noi şi păm絜t nou, vin la tine, R m穗ia Mea, că Domnul 絜tru tine binevoieşte şi se măreşte. Iată, sun din tr絈biţă, ridică-te, iubito, scutură ţăr絜a de pe tine, spală-te, Rom穗ia Mea,că Domnul se uneşte cu tine. Iată, vin să-ţi dezpetcetluiesc izvoarele, vin să-ţi descopăr f絜t絜ile,vin să-ţi deschid porţile, că cine te va iubi, după dreptate te va iubi, iubito. O, vin să Mă judec cu păstorii turmei Mele şi să adun rămăşiţa şi să-Mi pasc turma. Nu trebuia ca păstorii turmei Mele
să-Mi păstorească turma? O, turma Mea s-a risipit şi s-a rătăcit şi nimeni n-o mai caută. Că păstorii Mei n-au purtat grijă de ea şi s-au păscut pe ei 絜săşi, dar vin să fac dreptate pentru turma Mea, vin să cer oile Mele de la ei şi nu le vor mai sfşia şi nu le vor mai junghia. Vin sa le port de grjă şi să le cercetez aşa cum cercetează păstorul turma c絜d este 絜 mijlocul ei; vin să le hrănesc şi să le adap. Vin să fac dreptate 絜tre oaie şi oaie, vin să limpezesc apele şi să-Mi scot turma la păşune bună. Şi nu te teme turmă mică, un ceas mai este şi te voi păstorii după dreptate şi te voi 絜mulţi şi voi aşeza peste tine păstori cu dreptate şi tu vei prăşi şi te vei 絜mulţi. Şi voi ridica un neam, mare, un neam ales, o preoţie sf絜tă şi voi revărsa duhul m絜g靖erii şi al măririi peste fii ascultării.
Rom穗ia mea, Ierusalimul măririi Mele, tu vei fi gloria Mea, iubito, şi din tine va răsări peste popoare c絜tare nouă, c絜tare de pace peste popoare, iubito, şi imn de slavă veşnică. Bucură-te Noule Ierusalime, bucură-te Rom穗ia Mea, că iată, vine Domnul la tine. Lărgeşte-ţi cortul şi vezi că vin la tine fii tăi; toţi cei ce te-au ur羡, te vor numii cetatea Domnului, ca din părăsită şi asuprită ce erai, voi face din tine m絜dria veacurilor. Eu, Domnul, am hotăr羡 aceasta. Hai, popor iubit, bucură-te şi ridică cetatea Iubirii Mele. C絜tăţi c絜tecul de iubire să audă popoarele şi să se 絜veselească; pune-ţi rochiţă de sărbătoare şi salbă de nuntă, că vine Domnul la tine. Scoală-te iubito, şi lasă-Mă să-ţi aud glasul, aprinde candela şi ieşi 絜 prag, iubita Mea, şi veghează iubito, că vin 絜 cur絜d!
Parintele Cleopa a spus ce-si aminteste din aceasta carte, care nu se stie unde a disparut. Au fost doua carti, aceasta din 1905 avea si talcuirea vedeniilor, iar cealalta - a doua - reda numai simplu vedeniile. Zosima Pascal a tradus cartea fiind la Muntele Athos. Fericitul Agatanghel a vazut in insula Corsica o vedenie ca aceasta: Un vultur iesea din mare, cu aripi de aur si cu perle pretioase, iar vulturul a strigat… ” Agatanghel, Agatanghel … ” Sfantul s-a speriat, dar glasul i-a zis: “Nu te teme!. A iesit sfantul la marginea marii si a vazut o harta de piele, pe care era intreaga
Europa, iar pe harta aratau fiecare tara, Romania - R, Grecia - G, Rusia -RS, Italia -I, iata
profetiile referitoare la fiecare tara:
Italia “Am vazut o femeie, pe curva Servastopi, care zicea: Fosta-am tiitoarea unui imparat, dar mi-am pierdut fecioria”. Imparatul este Hristos, tiitoarea este Biserica Italiei. In anul 1054 prin ruperea Bisericii catolice de cea ortodoxa si-a pierdut fecioria dogmelor. A pierdut curatia dogmelor originare ortodoxe. Mare pacat. Zice Agatanghel: ca daca ce se va face imparatia crestineasca a rasaritului, va veni Papa de la apus si se va uni cu Biserica Rasaritului si se vor face una precum au fost si mai inainte”.
Rom穗ia
Am vazut 3 focuri pe o movila inalta pe Dunare, un glas striga: Romanie, Romanie, sfarsitul necazurilor tale un 5 si 50, adica 550 de ani. Vedenia are loc la anul 1327+550 de ani=1887, cand Romania si-a dobandit independenta.
Apoi am vazut un bou si un leu.
Boul este mult luptator, dar va scoate drepturile sale, anul 1916 biruinta. De cand e tara aceasta a avut numai de suferit, dar a rabdat ca si boul, este boul de pe stema Moldovei.
Leul este prea viteaz, se va ridica deasupra cocosului (Ungaria). Cocosul insa va scoate ochii leului, i-a scociorat in 1940, ne-a luaat Ardealul, dar Leul (Transilvania) a luat inapoi de la unguri Ardealul.”
“Si atuncea se vor duce toti la dansul din toate partile si isi vor cere partile tarilor care au fost robite de alti imparati, si isi vor lua locurile care le au stapanit altii cu nedreptate, pentru ca, zice:
se vor intoarce fiecare la cuiburile parintesti, ca zice Sf. Metodie: si boul va ragi, adica tara noastra (Romania), care era de jaful tuturor. Asisderea vor face natiunile, si isi vor lua partile lor fiestecare. Ca imparatul acesta asa va fi de pasnic, ca va fi ca un tata al tuturora. Romania va lua
toate hotarele sale! “
Ungaria
“Amaratul de cocos (Ungaria) se retrage in tara lui si nu mai canta altul niciodata”. Nu va mai canta Ungaria in Romania niciodata.
Germania
Spune profetia, ca va veni inapoi la ortodoxia la care a fost mai inainte de a ajunge protestanta.
Si Biserica romano-catolica se va intoarce la ortodoxia rasaritului.
Rusia
Am vazut 4 stalpi … Am auzit un glas: Rusie, Rusie, sora mea iubita, unde este buna ta credinta?
De ce ai facut din Biserici grajduri? La tine va straluci faclia adevarata (ortodoxia), vei fi mult mai iubita la urma, mai mult decat dintai”. 70 de ani Biserica Rusiei a fost prigonita 1917-1987,
iar acum s-au terminat cei 70 de ani de prigoana, dupa cum au profetit sfintii rusi: Serghie de Radonj, Sf. Serafim de Sarov, Sf. Tihon de Zadonsk si alti sfinti rusi.
Cartea aceasta “Hristmos”, Descoperirea fericitului Agatanghel, 1327, a avut-o parintele Ilie Cleopa de la Sihastria in mana lui. Parintele Cleopa nu mai are aceasta carte. Exemplarul 2 fara talcuirea vedeniilor este de la Manastirea Neamt. Cele de mai sus parintele Cleopa le mai tine minte.
Din mesajul lui Petrache Lupu – Sf de la Maglavit:La prima intalnire Mosul (Dumnezeu)i-a spus:
“-Sa te duci sa spui la lume, cu cine te intalnesti pe cale, sa-i spui: Daca nu ne pocaim,
daca nu tinem sarbatorile, daca nu ne ducem la biserica, sa ne rugam la Dumnezeu de sanatate, daca nu tinem posturile, daca nu ne ducem la popa..., atunci foc, atunci ne rupe muncile noastre,fratilor!...Sa nu mai facem fapte rele, sa nu mai radem de fratii nostrii, sa ne unim cu totii la faptele bune, sa nu mai arunce nimeni copii pe la gropi...si sa nu ne mai dusmanim...
Nimeni sa nu fure, sa nu puna foc, sa nu ia dreptul altuia! Sa ne unim cu toate neamurile noastre!Sa facem fapte bune, ca de nu –moarte, ca de nu-foc!..Ne ia tot , ne canoneste fara munca si toata Rumanie nu e nimic...E rau, fratilor, de noi toti, daca nu ne pocaim, cu vorba care m-a trimis pe mine Mosul, si n-ai cu ce tine nimic: nici bou, nici cal, nici oaie, nici porc, nici
pasare, nici nimic....”
“ Dupa ce am muls oile si dupa ce s-a culcat lumea si ciobanii nostrii, m-am mers la cruce, la buturugi, sa aprind lumanari si tamaie. Era in dumineca de dupa a treia aratare. Mosul m-a asteptat. Dupa ce m-am rugat, s-a lasat o stea mare(comunismul), vestind moartea in lume.
Aveamarginile ca cerul, o lumina mare la mijloc si 4 bucati: ploaie, foc, vant si carbune. De trei ori am vrut sa pun mana pe ea si n-am putut. A patra oara am intrebat:
-Mosule , ce e cu vorba care mi-ai trimis? Daca jumatate din lume este rea si jumatate buna?
-Pe jumatate o iau si jumatate o las(s-a implinit prin cei 3-4 milioane de tineri romani alungati).
Eu am zis:
-Decat pe jumatate, mai bine toata...
Doamne , iarta toata lumea! Doamne , iarta toata lumea! Doamne , iarta toata lumea!(Isi facea semnul crucii de trei ori)
Mosul spune ca ne iarta daca ne pocaim la cruce...Dacac nu ne pocaim, daca nu cautam dreptatea, daca nu ne lasam de faptele noastre rele pana la cel mai mare om din tara, sa mearga dreptatea cu toata tara, atunci vine moartea , vine prapadul! Mosul spune: Am sa ma mai las o data.
In toamna aceasta sau la alta toamna, nu se stie care toamna, va apare iar steaua, in sat, la lume. Si eu am sa zic: “ De ce nu v-ati pocait, fratilor? Puneti mana pe ea !”Si de 3 ori nimeni n-o va putea atinge. A patra oara voi zice: “ De ce n-ati pus mana pe ea ? Acum mergeti acasa, va premeniti curat, ca moartea vine!”..Toti vor chiui de frica, dar eu am sa va spun: “ De ce nu v-ati pocait?”
Nu sunt doctor, nu sunt vrajitor.
Dumnezeu sa ne ierte pacatele noastre, ca suntem rai..Sa va pocaiti!..Nu radeti de batranii vostrii,nu radeti de nimeni! Nu mai aruncati copii pe la gropi, pe la fantani, pe la grau , pe la porumb, ca este rau de noi, fratilor! Ne canoneste fara munca..Daca nu-i munca ..., n-ai cu ce tine nimic. Mor vitele, mor oamenii, mor copii. Nu-i ce manca. Boierii au bani multi, dar n-au ce face cu ei, daca nu-i munca...
Pare rau de lume, de vorba ce am, ca nu pot spune la nimeni, ca nu am voie....
Lumea care este bolnava, este de la Dumnezeu, ca treieste in rautate, in dusmanie , si e contra, nu crede...
Toata tara sa se pocaiasca! Asta este porunca lui Dumnezeu, care m-a trimis la toata Rumania..
Nu sunt doctor, nu sunt vrajitor...Pentru vorba lui Mosu ma injura lumea...De ce credeti ?
Pentru mine este data porunca? De voi e rau! Eu n-am luat bani de nimenea, n-am luat nimic.
Habar n-am de cel ce nu crede. La urma o sa va caiti...Ce ne-a spus ciobanul Petre Lupu?
Ce-am facut de nu l-am ascultat?...Sa nu va caiti, la urma...Cel mai mare om din tara trebuie sa se pocaiasca!
Carte nu stiu. Eu mi-am facut datoria.Dumnezeu va iarta, daca va pocaiti. Daca nu, treaba voastra!...”
Arsenie Papacioc:
„Dumnezeu iubeşte Ţara Rom穗ească şi pe ea vrea să o spele 絜t稱 de păcate. La mulţi le-am zis:
- Nu plecaţi din ţară că ţara noastră are destinul ei şi va da cei mai mulţi mucenici. Să vă rugaţi să nu vină şi peste voi necazurile care vin pe oameni, că vor veni vremuri foarte grele. Să nu credeţi că voi n-o să răbdaţi foamea. Să vă pregătiţi pentru martiraj. Rugăciunea Tatăl nostru „Şi nu ne duce pe noi 絜 ispită” se referă la lepădările de Dumnezeu. Acesta este testamentul pe care trebuie să-l urmăm noi. Unde ne merge bine, acolo nu sporim. Unde-i mai greu, acolo te curăţeşti
mai sigur. Acolo unde nu eşti cioplit, eşti necioplit”.
Arsenie Boca:
Anii ’50, Romania era sub ocupatie, parintii si bunicii cominternistilor de azi se straduiau de zor sa ne macelareasca elitele pentru a le lua locul, propovadirea religiei incepea sa fie interzisa, iar acest calugar continua sa faca minuni acolo in munti, la Sambata de Sus, in Fagaras. Noii securisti alergau dupa dobandirea a noi tehnici parapsiholgice. Sa nu uitam ca pana si SSI-ul lui Cristescu, cu tot cu scoala de parapsihologi, fuse-se decimata. Au pus ochii pe Arsenie Boca si pe minunile lui, gandind in micimea lor ca se joaca cu hocus-pocus. L-au luat si l-au inchis intr-o
unitate a securitatii din Fagaras, la beci, in lanturi, ca le era frica de el. Ei bine, batut, umilit si nemancat, nu le-a spus decat ca el nu face minuni, ci Dumnezeu lucreaza. In schimb, la fiece 12 noaptea punea genunchii in pamant, moment in care drugurile si lacatele de la usa de otel a beciului sarea, la propriu. Comandantul unitatii , speriat de fenomen si ingrijorat pt soarta sa si a familiei sale, a invitat martori intreaga unitate, cu tot cu familiile acestora, plus ceva cominternisti de la “Centru”. La miezul noptii usile au sarit, ca de obicei, astfel chiar tortionarii au dus cu ei aceasta poveste , relatand-o posteritatii. Securitatea ii spunea “Vrajitorul”. Cine nu stie, a avut domiciliu fortat la Draganescu langa Bucuresti, pana a murit in 1989.
* Spunea odată cineva: „Părinte, Ceauşescu strică bisericile”. „Nu el, mă, ci păcatele omenirii“ -
i-a răspuns Părintele. (Maria Matronea, Sibiu)
* Odată, la Drăgănescu, am stat de vorbă cu Părintele Arsenie 絜 biserică şi c穗d să ies către poartă, cam pe l穗gă f穗t穗ă, Părintele s-a oprit 絜 faţa mea şi mi-a zis: „Măi, hai să-ţi spun ţie ceva, că sţiu că tu nu mă spui la nimeni”. Şi continuă: „Hai, să-ţi spun cum se va descotorosi Rom穗ia de comunism. Toate celelalte ţări comuniste vor face paşnic trecerea de putere de la comunism la capitalism - ca şi c穗d dai cămaşa de pe tine şi iei altă cămaşă - numai Rom穗ia va face trecerea prin vărsare de s穗ge şi vor muri mulţi”. L-am 絜trebat pe Părintele dacă voi muri şi eu. Atunci, sfinţia sa s-a aşezat către Răsărit, cu m稱nile 絈preunate, ca şi c穗d s-ar fi rugat (nu cum fac preoţii, cu m稱nile 絜 sus). A stat aşa, cu faţa către cer, vreo 15 minute. Mi-a spus, apoi, că nu voi muri la revoluţie, dar că „ăsta” va muri 絜 ziua de Crăciun. L-am 絜trebat: „Care ăsta?”.
„Ăsta, mă, care ziceţi voi că nu vi-l mai schimbă Dumnezeu”. Am 絜trebat 絜cet: „Ceauşescu, Părinte?”. D穗sul mi-ャa zis: „Da, mă, ăsta. Şi voi muri şi eu, cu vreo 3 săptăm穗i 絜aintea lui”.
(Biliboacă Matei, Săvăstreni)
* Un cumnat, Ovidiu, a fost 絜chis, pe vremea lui Ceauşescu, pentru trecerea frauduloasă a graniţei. Am fost cu sora mea, Nela, la Părintele Arsenie ca să-i spunem. Părintele ne-a zis: „Să-i pară bine că n-a fost puşcat“. Apoi s-a 絜tors către lume şi a zis: „Măi, să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor 絜toarce. Va veni vremea c穗d ar dori să se 絜toarcă şi n-or mai putea,
căci Rom穗ia va fi 絜conjurată de flăcări”. Părintele nu prea era de acord să-ţi părăseşti ţara.
ホnainte de revoluţia din 1989 Părintele ne-a spus că miroase a praf de puşcă şi aşa a fost. Ne-a mai spus că o să ne pască un mare cutremur şi blocurile din Bucureşti vor ajunge ca şi cutiile de chibrituri.
Părintele Arsenie a fost şi răm穗e 絜 inimile noastre ca un sf穗t. Acum mergem la morm穗tul Părintelui Arsenie şi ne rugăm acolo şi de c穰e ori 精 chemăm 絜 rugăciune, el ne ajută şi ne ocroteşte. (Viorica Farcaş, 48 ani, Voila)
* Odată mi-a zis că, 絜tr-o noapte, către ziuă, ne vor ocupa trei ţări: Ungaria, Bulgaria şi Rusia.
Atunci eu am zis: „Ungurii or să ne ocupe pe noi?”, iar el mi-a spus: „Şi pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc”. (Chiş Aurelia, 93 ani, com. Boiu, jud. Mureş)
* Mi-a spus odată Părintele: „Bucureştiul are să fie al doilea Ierusalim (după cele spuse 絜 continuare nu rezultă că acest lucru este neapărat bun, căci poate fi Ierusalimul - oraş sf穗t, dar poate fi şi Ierusalimul 絜 care nu mai răm穗e „piatră peste piatră”! ). Să nu vă fie frică, căci Ţara Făgăraşului este păzită de Maica Domnului. Stă Maica Domnului 絜 coate şi genunchi şi se roagă pentru Ţara Făgăraşului”. Iar eu i-am spus: „Vai, Doamne, cum să fim noi aşa de vrednici, noi -nişte păcătoşi, ca să stea Maica Domnului 絜 genunchi să se roage pentru noi!?”. Şi mi-a răspuns:
„Ascultă aici, Silvia, la voi e mănăstire la S穃băta, se face mănăstire la Bucium, se face la Berivoi, se face la Dejani şi se mai face una… Deasupra la munţii voştri veţi vedea o stea cu coadă. C穗d o veţi vedea se va 絜t穃pla ceva [atunci a 絜ceput revoluţia]. Şi tot 絜 Munţii Făgăraşului se va arăta o cruce de stele, iar atunci va mai fi ceva: un eveniment mare. (Toacşe Silvia, Copăcel)
* „Ne-a mărturisit că nu va mai dura mult timp şi va pleca spre ホmpărăţia Tatălui Ceresc, dar că va părăsi această lume datorită unui complot mişelesc, al cărui scop va fi acela de a-1 otrăvi.
Totuşi, el nu va 絈piedica aceasta, deoarece atunci misiunea lui spirituală pe păm穗t va fi deja terminată. Apoi a scos dintr-un cufăr o carte groasă şi foarte uzată, scrisă 絜 greaca veche, care provenea de la sfinţii creştini de la Muntele Athos. „ホn ea - ne-a spus părintele Arsenie - se găseşte descrierea hidrei cu răsuflarea otrăvitoare, care va urmări prin toate mijloacele să 絈piedice lumina şi voinţa dumnezeiască… Veţi vedea şi veţi 絜ţelege spurcăciunea peste tot 絜 jurul vostru: la serviciu, 絜 magazine, 絜 instituţiile statului, 絜 conducerea lui şi mai ales 絜 politică. Din nefericire, ea va intra pe furiş chiar şi 絜 s穗ul Bisericii, murdărind unele suflete de aici. Aproape că oamenii şi vor pierde speranţa. Doar cei care şi vor păstra credinţa adevărată vor fi salvaţi şi mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei”.
Apoi, părintele Arsenie a dezvoltat subiectul şi a spus ca această „lucrare diavolească” nu este ceva ce a apărut 絜 vremurile noastre, ci ea durează din antichitate, de mii de ani, pregătind 絜cetul cu 絜cetul terenul pentru lupta finală care se apropie. Planul „lucrării diavoleşti” este minuţios şi, prin puterea banilor şi a viciilor, 絜tre care minciuna, prefăcătoria, intriga şi omorul sunt cele mai importante, cei care o săv穩şesc au ajuns destul de aproape de ţelul lor principal,care este controlul şi dominarea 絜tregii lumi… Aici, 絜să, părintele a făcut o afirmaţie neaşteptată, care a avut darul să ne şocheze 絜tr-o oarecare măsură. El a spus că, 絜 mod paradoxal şi 絜tr-un interval de timp scurt, atenţia lumii se va concentra asupra ţării noastre, datorită schimbărilor extraordinare care vor avea loc şi a semnelor specifice care vor depăşi cu mult puterea limitată de 絜ţelegere a cunoaşterii materialiste”. (Radu Cinamar- Viitor cu cap de mort - 絜 culisele puterii, Editura Daksha)
* Mi-a mai povestit cineva că Părintele s-a rugat insistent la Dumnezeu pentru americani, să nu-i pedepsească, să-i ierte că şi ei sunt creaţia Lui şi să aibă milă de ei. Şi 1-a dus Dumnezeu pe Părintele Arsenie să vadă ce e pe acolo - prin America - şi a zis Părintele: „Da, Doamne, sunt vrednici de pierzare”. Cum l-a dus? Nu ştiu. Nu cred că l-a dus cu trupul L-a dus cu duhul. Ca urmare a ceea ce a văzut cu duhul, Părintele a pictat la Drăgănescu, deasupra scenei ホnvierii, mai multe clădiri moderne (turn) 絜 flăcări, reprezentare care ar putea fi profetică (vezi cele două
turnuri din „11 septembrie”). Prea Sfinţitul Daniil, la 絜morm穗tarea PărinteluiArsenie, a spus că ar fi zis Părintele Arsenie aşa: „Vor veni necazuri mai mari dec穰 Munţii Făgăraşului”. Ne-om duce la munţii Făgăraşului şi la dealul Prislopului să se prăvălească peste noi că nu mai putem rezista (ォAtunci vor 絜cepe să
spună munţilor: Cădeţi peste noi!, şi dealurilor: Acoperiţi-ne!サ - Lc.23, 30). Şi ne-om duce la morminte să iasă afară şi să intrăm noi de vii că nu mai putem rezista.
* Părintele a iubit mult Munţii Făgăraşului; venea mereu pe la cabana Podragul şi pe la Turnuri.
Spunea Părintele: „Munţii Făgărusului şi dealurile Prislopului vă vor acoperi pe voi”.
Părintele a fost şi este un sf穗t 絜tre noi. O femeie i-a spus: „Părinte, c穗d o fi la judecată, să ne treci cu grămada”. Părintele a zis z穃bind: „ N-ai spus rău, măi”. A trecut de multe ori pe la noi prin sat. Unii 精 cunoşteau, alţii nu-1 cunoşteau, dar Părintele spunea: „Oamenii la voi sunt cam răi, dar totuşi, fac milostenie multă şi asta 靖 ajută”. (Olimpia Fuciu, Ucea de Sus)* Eram cu Părintele Arsenie şi 1-am 絜trebat: „Ce să facem Părinte, că acum este foarte rău”.
Părintele zice: „Va veni şi mai rău”. Zic: „Parcă toate sunt otrăvite. Nici nu ne mai vine să m穗căm”. „Mă, face-ţi semnul sfintei cruci pe tot ce m穗caţi: apă, ceai, cafea, prăjitură, fructe,băutură, m穗care, p稱ne. De ar fi dat chiar şi cu otravă, Sf穗ta Cruce anulează tot ce este otrăvit”.
(Maria Matronea, Sibiu)
* Zicea Părintele Arsenie, parcă pentru toţi rom穗ii: „ホmi pare rău de voi că sunteţi slăbiţi 絜 credinţă. Veţi cădea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu vă fie frică pentru a vă salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt 絜găduite de Dumnezeu, Care este tovarăşul de drum al fiecăruia, de la naştere p穗ă la moarte. Vor cădea şi cei aleşi. ホmi pare rău că sunteţi cei pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte 絜grădiri. Vor lua totul!”
(Sora Septimia Măniş, 81 ani, Codlea)
* Făceam serviciul 絜 Braşov, la uzina Astra. Odată a venit Părintele Arsenie la biserica Blumena (Biserica Sf穗tului Nicolae din Schei), unde a participat la slujbă. Atunci a spus: „Trebuie să ne 絜tărim spiritualiceşte, că altfel viaţa noastră este moartă, chiar dacă ne merge numele că trăim.
Luaţi exemplu de la Ştefan cel Mare, care cu o m穗ă de oameni 絜tăriţi spiritualiceşte, ţinea pe tătari la Nistru şi pe turci la Dunăre”. (Nicolae Streza, 84 ani, Făgăraş)
ホmi spunea părintele Bunescu că Părintele Arsenie se ducea 絜 miez de noapte la biserică,絜genunchea 絜 絜tuneric l穗gă masa sf穗tului altar şi două-trei ore se ruga pentru poporul rom穗.
Sundar Singh:
Sundar Singh
intreprins o calatorie prin Europa. Se spune că, cu această ocazie, el a facut mai multe
„revelatii“ despre viitorul Romaniei.
(1889-1929) a fost un creştin evanghelist indian care la inceputul secolului XX a
“Să nu vă surprindă acest mod de adresare deoarece fac aceasta pentru a nu vă lăsa 絜şelaţi de această 絜scenare satanică at穰 de bine pusă la punct. Eu ştiu că Rom穗ia are o misiune Dumnezeiască de redresare spirituală ce o va face să se 絜făţişeze ca un veritabil model demn de urmat 絜tregii umanităţi. Este necesar să fac această mărturisire-profeţie 絜 faţa popoarelor 絜tregii lumi, creştine sau de alte religii, fiindcă toate semnele marchează schimbările spirituale uluitoare ce vor avea loc 絜 cur穗d. Spusele mele nu trebuie să vă determine să mă consideraţi un
fanatic simpatizant al rom穗ilor ce şi imaginează himerice plăsmuiri, căci cea care mi-a inspirat,fără putinţă de tăgadă, aceste profeţii este Prea sf穗ta Născătoare a lui Iisus, şi reamintesc din nou că, din c穰e simt, locul de cinste 絜 ocrotirea Rom穗iei 精 ocupă Maica Domnului şi apoi marile puteri cereşti, la toate acestea mai adăug穗du-se şi majoritatea sfinţilor din cer. ホn cur穗d aproape toate popoarele neamului omenesc vor deschide ochii contribuind la 絜deplinirea realităţii or穗duite de Dumnezeu şi se vor supune voinţei divine mult mai bine dec穰 altădată deoarece atunci vor lua sf穩şit 絜tr-o mare măsură manifestările 絜dărătniciei omeneşti care au făcut cu putinţă at穰ea acţiuni de rea interpretare a voinţei divine. Perpetuarea răului se va stăvili, revelaţiile divine ajung穗d să acopere păm穗tul şi făc穗d ca tot ceea ce este plăcut 絜aintea lui Dumnezeu să iasă la lumină, pentru a-i ajuta pe oameni să atingă 絜ţelepciunea şi să se desăv穩şească. Acum, c穗d fac cunoscute aceste profeţii, dacă aş fi rom穗 de origine, probabil că aş putea fi 絜vinuit de părtinire naţională, iar dacă aş fi european din comunitatea latină, ar fi fără 絜doială unele motive să fiu judecat 絜tr-un fel omenesc, cu patimă omenească; 絜să deoarece sunt un indian iluminat prin intermediul lui Iisus Cristos şi ferm stabilit 絜 credinţa creştină pot vorbi cu toată uşurinţa, 絜credinţ穗du-vă că acum nu fac altceva dec穰 să exprim voia lui Dumnezeu. ホn anii care vor veni şi lunile ce vor veni, 絜 ţara trăirii voastre (Rom穗ia), scoarţa păm穗tului va lua foc, clima va suferi unele schimbări, cutremure simţitoare vor distruge multe dintre clădirile existente, uragane şi v穗turi puternice, terestre şi maritime, vor nimici 絜drăzneala oamenilor bazaţi numai pe aşa-zisa putere a ştiinţei. Ingeniozitatea omenească pusă 絜 slujba răului va face cunoscute lumii cele mai groaznice crime şi păm穗tul va cunoaşte cele mai cumplite boli ce vor apărea pentru a fi nimicită existenţa oamenilor răi sau perverşi. ホn acele timpuri de mari schimbări, 絜 alte locuri de pe păm穗t un sfert din omenire va dispărea fulgerător, iar după aceasta, la a doua 絜cercare, din cei rămaşi 絜 viaţă şi 絜groziţi se vor suprima
絜că aproape un sfert, restul se vor orienta trup şi suflet către Dumnezeu – de la cel aflat la s穗ul mamei şi p穗ă la cel mai 絜d穩jit tiran ce păşeşte pe scoarţa păm穗tului. ホnsă vă atrag atenţia să nu socotiţi după calendarul intereselor voastre meschine schimbările spirituale la nivelul lumii păm穗tene, căci iată, după cum am văzut eu, aceste transformări vor veni peste voi şi vă vor lua prin surprindere chiar dacă veţi răm穗e neclintiţi 絜 絜căpăţ穗area voastră şi nu veţi ajunge să credeţi 絜 Dumnezeu. Mulţi oameni ce alcătuiesc popoarele Asiei se vor orienta către religia creştină aproape fulgerător, iar o mulţime de triburi sălbatice se vor creştina şi datorită marii răsp穗diri a Bibliei, ea generaliz穗du-se apoi la toate popoarele indiferent de limbă, de la Polul Nord şi p穗ă la Polul Sud. Veţi şti că acele vremuri sunt aproape atunci c穗d Anglia şi va pierde puterea, iar Franţa va fi asimilată de popoarele din jur. Treptat puterile statale vor dispărea, ca 絜
locul acestora să apară o nouă putere denumită Federaţia Statelor Păm穗tene cu un singur preşedinte, o singură monedă, un singur consiliu de conducere şi o singură armată, aeropurtată, folosită doar pentru apărare sau pază internă, soldaţii săi av穗d menirea de a păstra ordinea 絜 acele zone. ホn acea perioadă, Rusia va deveni una dintre cele mai creştine ţări de pe suprafaţa păm穗tului, Bosforul şi Dardanele se vor scufunda, dispăr穗d complet de pe suprafaţa globului,de asemenea, o mulţime de insule vor dispărea, fiind nimicite de cutremure, scoarţa păm穗tului fiind zdruncinată de o mulţime de urgii ce se vor abate asupra oamenilor. Bisericile purtătoare de har divin se vor uni 絜tr-una singură, supranumită Biserica creştină dreptcredincioasă, apostolică şi misionară care va pregăti aproape 絜treaga lume pentru transformările spirituale ce vor avea loc la nivelul 絜tregii planete. Tot atunci va apare anticristul, prin anticrist 絜ţeleg穗du-i pe toţi aceia care, mai mult sau mai puţin conştienţi, luptă 絈potriva spiritualităţii veritabile, urmărind să triumfe forţele obscure ale 絜tunericului şi minciunii, ce menţin fiinţa umană 絜tr-o stare de inconştienţă şi sclavie letargică, şi multe lupte de idei se vor da, fără nici un fel de armă, pentru nimicirea adevăratei credinţe 絜 Dumnezeu. Toate acestea şi multe altele, deşi poate acum necrezute de unii oameni, mai t穩ziu se vor 絜t穃pla din voia lui Dumnezeu. Vor face excepţie de la pedeapsa focului nimicitor şi a măcelului ce se va desfăşura pe aproape 絜treg globul păm穗tesc, Rom穗ia şi locurile supranumite sfinte din Palestina. Netrecută prin sabie va răm穗e de asemenea cetatea Vaticanului, dar puterea sa de influenţă, at穰 de pregnant urmărită, se va reduce la zero. Rom穗ia va trece prin mai multe faze de transformări fundamentale, devenind 絜 cele din urmă, graţie spiritualizării ei exemplare, un veritabil focar spiritual, ce va putea fi comparat cu miticul ‘’NOU CANAAN’’, iar Bucureştiul se va transforma 絜tr-un centru esenţial al acestui foc. Această capitală a polului spiritual al planetei va fi aproape 絜 絜tregime reconstruită, răm穗穗d 絜 cele din urmă o aranjare de construcţii, 絜 formă inelară, av穗d 7 km 絜 diametru şi va fi considerat de toate popoarele drept un veritabil “NOU IERUSALIM” păm穗tesc. Chiar dacă spusele mele vă uimesc, trebuie să vă mărturisesc tuturor că aceasta se va 絜t穃pla 絜trutotul 絜 acele vremi viitoare, deoarece aceasta reprezintă voinţa atotputernică a lui Dumnezeu şi nu a oamenilor. Toate popoarele de pe 絜treg păm穗tul vor participa la diferite activităţi comune av穗d drepturi egale 絜 acest nou centru spiritual, considerat drept manifestarea NOULUI IERUSALIM biblic, egalitatea 絜 drepturi a tuturor ţărilor şi popoarelor, fiind pe bună dreptate o condiţie esenţială 絜 faţa Bunului Dumnezeu. Rom穗ia va trece 絜 viitor prin mari frăm穗tări lăuntrice şi prin anumite schimbări externe ce o vor impune exemplar ca prestigiu 絜
conjunctura internaţională şi prin mila providenţei va ieşi aproape neafectată din situaţia conflictelor războinice mondiale, declar穗du-se, datorită spiritualizării extraordinare, ţară neutră,ce şi va asuma rolul de nucleu ireproşabil al 絜ţelepciunii şi iubirii divine. ホn cele din urmă toţi duşmanii Rom穗iei vor 絜genunchia la hotarele acestei ţări şi plini de umilinţă vor recunoaşte misiunea ei spirituală ce se va manifesta prin intermediul teribilei puteri a lui Dumnezeu. Atunci veţi vedea cu toţii, căci va fi un semn ceresc, fiindcă 絜 timpul războaielor viitoare focul şi distrugerile o vor 絜conjura, dar ea va răm穗e neatinsă, 絜tocmai ca o paradisiacă oază verde, 絜 mijlocul 絜spăim穗tătorului deşert nimicitor produs de iscusinţa omului pusă 絜 slujba răului, de
care se vor folosi inteligenţele satanice 絜 ultima 絜cleştare la care deocamdată oamenii nici nu se aşteaptă. ホn urma bulversantelor schimbări planetare şi a unui război fulgerător cumplit, 絜 cele din urmă nu vor mai răm穗e nici 絜vinşi nici 絜vingători. Vor răm穗e trei categorii : morţii, cei răniţi şi mutilaţi de pe urma războiului şi supravieţuitorii 絜 絜tregime neatinşi. Şi atunci numărul celor ucişi şi afectaţi de pe urma războiului va fi at穰 de mare 絜c穰 nimeni nu va vorbi nici de pierderea şi nici de cştigarea războiului, căci urmările acestuia vor fi at穰 de mari 絜c穰 vor 絜grozi pe toţi locuitorii rămaşi 絜 viaţă. Crime, lepra, holera şi multe alte boli 絜spăim穗tătoare,printre care c穰eva complet noi, necunoscute 絜ainte, vor b穗tui scoarţa păm穗tului, afect穗du-i mai ales pe cei răi, fiare sălbatice se vor năpusti asupra oraşelor şi satelor, atac穗d oamenii.
Multe schimbări se vor produce pe păm穗t şi toate aceste urgii de proporţii cel mai adesea neaşteptate de oameni se vor 絜t穃pla 絜 anumite situaţii fulgerător. Din scrumul, suferinţele şi 絜cercările tuturor acestor schimbări şi dezastre martorii neafectaţi şi supraveţuitorii vor căuta cu multă fervoare calea de apropiere de Bunul Dumnezeu, pe care l-au neglijat mai mult sau mai puţin at穰a amar de vreme. Cu toţii se vor convinge atunci că nu există religia adevărului,realiz穗d că doar cunoaşterea ADEVĂRULUI 精 eliberează, făc穗du-i să se reintegreze 絜 Absolutul divin pentru a deveni UNA cu Dumnezeirea. Abia atunci omul va realiza că se află 絈brăţişat de Dumnezeu şi că Dumnezeu este viu, etern atotputernic şi atotştiutor 絜 fiecare om 絜 parte, sub forma spiritului divin. Toate c穰e vă spun se vor 絜t穃pla şi mulţi dintre voi se vor convinge 絜 acele vremuri de 絜ceputul durerilor şi 絜cercărilor şi tot ceea ce v-am prezis va fi constatat de voi mai t穩ziu, chiar dacă lumea se va 絜căpăţ穗a 絜 a nu le crede. Tot atunci va veni vremea apariţiei acelor oameni puri, 絜zestraţi cu extraordinare haruri divine de care s-a vorbit 絜 urmă cu aproape 2000 de ani. Cei cu adevărat evoluaţi spiritual, care 絜 acele ultime vremuri vor trece cu succes prin feluritele şi grelele 絜cercări, vor reprezenta o treime demnă de iluminarea lui Dumnezeu, curată, 絜ţeleaptă şi sf穗tă. ホn timpurile ce vor veni, Rom穗ia va ajunge şi va răm穗e o paradisiacă grădină a binecuv穗tării divine, a dragostei, a fericirii a purităţii şi 絜ţelepciunii, 絜 care modul de viaţă va fi precumpănitor spiritual, elevat şi pur, susţinut de o trăire sublimă 絜 post şi meditaţie, 絜 duh şi adevăr, asemănătoare cu aceea a primilor creştini.
Fericită ţară şi fericit popor sunt minoritarii aleşi care trăiesc prin poporul rom穗, căci mulţi dintre ei se vor bucura de imensa milă a lui Dumnezeu pentru poporul rom穗.Ca indian, eu intuiesc că Bunul Dumnezeu a vrut să aleagă, dintre toate popoarele, poporul cel mai umilit, cel mai crunt 絜cercat de vitregia celor puternici. Adesea exploatat, ameninţat, invadat, terorizat, v穗dut şi cumpărat, care aproape la fiecare război a fost piaţa de tocmeală dintre cei ce se războiau. Amalgamul 絜făţişării deosebite a acestui popor, cuprinde virtuţile cele mai alese ale fiecărui neam care s-au asimilat 絜 sufletul lui plin de dragoste şi omenie; acesta este un popor primitor, 絜făţiş穗d o nuanţă elevată, plăcută, pentru ca să fie pildă de contopire universală cu calităţile divine, cu o dreaptă raţiune şi o admirabilă credinţă. Poporul rom穗 este de asemenea cel mai indicat popor din lume, graţie compasiunii sale alese şi a iubirii sale altruiste, spre a oferi ospitalitate materială şi spirituală tuturor popoarelor de pe faţa păm穗tului. Al Vll-lea Sinod
Ecumenic se va ţine 絜 Rom穗ia, iar misiunea principală pentru răsp穗direa 絜 Asia a
creştinismului cu adevărat spiritual, este destinată poporului rus, dar ca putere de influenţare a popoarelor 絜 vremurile din urmă, el nu va avea nici un amestec. Puterea cu care vor mai fi biciuite restul popoarelor, acolo unde este necesară pedeapsa, se va face prin poporul chinez –rasa galbenă – 絜 colaborare cu poporul japonez, care de asemenea, va fi biciul pedepsei dumnezeieşti. După terminarea teribilului conflict armat ce vă stă 絜 faţă, toate armele vor fi aruncate sau abandonate, fiindcă un nou gen de război “al sufletului” va 絜cepe. Acesta va fi războiul fără arme fizice, pentru desăv穩şirea spirituală, pentru credinţa adevărată 絜 Dumnezeu, care aparent va fi fără arme, dar fiind totuşi mai periculos şi mai dificil de o sută de ori dec穰 cel cu arme. ホn viitor, puterea papală va dispare treptat şi va lua naştere o nouă conducere sinodală a
cărei reşedinţă va fi 絜t稱 la Roma, provizoriu, şi apoi la Bucureşti 絜 Noul Ierusalim, pentru totdeauna. ホn acele vremuri viitoare, vor fi de 1000 de ori mai fericiţi cei care vor urmări desăv穩şirea spirituală, trăind cu o 絜credere deplină 絜 Dumnezeu, fiindcă vremurile vor fi zbuciumate şi groaznice şi le vor putea suporta cu uşurinţă numai cei m穗g稱aţi, inspiraţi şi hrăniţi de Duhul Sf穗t. Cele ce vă spun eu că vor veni, luaţi aminte că sunt durerea a doua şi raiul al doilea, căci prin durere aţi trecut fără să vă văitaţi. ホn acele timpuri, scaunul judecăţii de apoi va fi simţit şi văzut de tot neamul omenesc deasupra Rom穗iei, iar 絜 marele oraş sf穗t Bucureşti, simbolic numit “Noul Ierusalim”, care 絜tr-o oarecare măsură va fi opera aproape a 絜tregului neam omenesc, dar conceput după un plan inspirat de puterea Dumnezeiască, se va construi cel mai monumental lăcaş spiritual de comuniune cu Dumnezeirea, denumit centrul divin suprem, ce va avea reprezentanţi foarte evoluaţi spiritual din toate neamurile, aceştia
form穗d Fraternitatea Veghetorilor Iluminaţi, care se vor alege dintre cei 絜ţelepţi. Şi va fi
compus (Centrul Divin Suprem) din 101 centre mai mici, armonios or穗duite, 絜 care se vor afla reprezentaţi de frunte, deosebit de evoluaţi, şi care vor transmite at穰 practic c穰 şi teoretic Dumnezeiescul şi Eternul Adevăr imensei majorităţi a popoarelor păm穗tului. Această operă arhitecturală va fi capodopera sublimei colaborări a tuturor stilurilor păm穗tene ingenios armonizate 絜tr-o măreaţă lucrare cum alta nu a mai fost. ホnţelepţii slujitori ai acestor lăcaşuri spirituale din “Noul Ierusalim” vor fi perfecţi spiritual şi foarte armonioşi fizic, cu trupuri de o 絜gerească armonie şi proporţionalitate, fiind cu toţii dintre cei 114.000 de 絜ţelepţi, iluminaţi neprihăniţi şi ne絜tinaţi, expresia completei desăv穩şiri spirituale şi a unei 絜alte 絈pliniri Dumnezeieşti pe acest păm穗t. Iluminaţii veghetori cu trup 絜geresc şi plin de puritate, vor fi 絜 număr de 400. Ceilalţi, care vor conduce centrele inelare, de asemenea cu o spiritualitate deosebită şi trup 絜geresc, vor fi 101 la număr. ホn acest unic loc de pe 絜treg păm穗tul vor putea fi văzuţi mari iluminaţi şi 絜ţelepţi, care 絜 anumite momente se vor materializa, put穗d fi văzuţi comunic穗d prin viu grai cu oamenii de pe păm穗t dornici să afle tainele dumnezeieşti ale spiritului. Toţi cei care vor pătrunde 絜 acest centru divin vor realiza cu o surprinzătoare uşurinţă
că sunt copiii divini ai lui Dumnezeu. Fericiţi vor fi atunci toţi care vor străbate păm穗tul
Rom穗iei, respir穗du-i aerul, căci toată ţara va fi invadată de pelerini dornici să descopere
Dumnezeirea şi toate locurile sacre din această ţară vor deveni focare transfiguratoare de iluminare şi descoperire a adevărului divin. Acest Centru Divin Suprem va putea cuprinde cu uşurinţă 2 milioane de suflete. Această lucrare va fi executată 絜 10 ani, fiindcă, deşi acest Centru Divin va fi terminat 絜 5 ani, reamenajarea integrală a oraşului din jurul acestuia va mai dura 絜că 5 ani după aceea. ホn jurul oraşului se vor afla grădini cu păm穗t fertil de cea mai bună calitate 絜 care, pe l穗gă diferitele legume, vor creşte şi vor da rod din belşug pomi sădiţi, pentru ca nimic să nu lipsească traiului locuitorilor săi. Recoltele atunci vor fi 絈belşugate. O mulţime de şosele mecanice şi trotuare mişcătoare vor uşura mult circulaţia, iar anumite mecanisme special orientate vor uşura viaţa locuitorilor şi vizitarea acestor locuri. O mulţime de noi maşini aeriene vor fi puse 絜 slujba acestui oraş model şi tot ceea ce este mai nou 絜 tehnică, pentru a uşura
viaţa, se va afla aici. Acest oraş va avea patru şosele, iar accesul 絜 el se va realiza prin patru porţi monumentale. ホn Rom穗ia se va construi un canal care va uni Dunărea cu marele oraş reconstruit al Bucureştiului, permiţ穗d astfel ca vapoarele, chiar foarte mari, să ajungă p穗ă 絜 acest oraş minunat. Toate aceste lucrări se vor realiza datorită planului divin, 絜 viitor, 絜tr-un interval de timp. Agricultura, viticultura, pomicultura şi apicultura vor fi ocupaţii de onoare, căci 絜 această ţară aleasă se va sista sacrificarea vitelor şi se vor consuma mai ales cereale, legume şi fructe, lapte şi br穗ză, ouă şi numai vin curat. Apicultura va fi cea mai aleasă ocupaţie, fiindcă această ţară aleasă va aprecia mult mierea şi produsele stupului, folosind pentru jertfa divină numai ceară curată şi untdelemn de cea mai bună calitate. Tutunul cafeaua şi alte otrăvuri at穰 de
dăunătoare sănătăţii omului vor 絜ceta să mai fie dorite de oameni, iar 絜răiţii şi vicioşii vor părăsi ei singuri această ţară. Vrăjitorii, fumătorii, beţivii, desfr穗aţii, criminalii precum şi tr穗torii (leneşii), nu cu forţa ci de bună voie, vor renunţa la aceste 絜deletniciri satanice şi aceste vicii se vor reduce 絜cetul cu 絜cetul, dispăr穗d aproape 絜 totalitate 絜 cele din urmă. Orice locuitor al acestei ţări, aleasă de Dumnezeu să fie exemplu, şi va cştiga p稱nea cea de toate zilele muncind 絜 mod onorabil 絜 funcţie de posibilităţi şi menirea sa prin naştere. Vremurile de exploatare, teroare, 絜şelăciune şi asuprire vor asfinţi 絜 această ţară. Fiecare locuitor al acestui popor ales se va bucura din plin de binecuv穗tarea şi harurile divine, mulţi dintre aceştia fiind 絜zestraţi cu 絜ţelepciune şi felurite puteri de a face minuni. Toate darurile se vor revărsa peste această ţară aleasă, care va avea nobila misiune de redresare spirituală a 絜tregului glob păm穗tesc. Toate căile de legătură prin aer, apă şi pe păm穗t fiindu-i din plin favorabile,
Rom穗ia va ajunge una din cele mai prospere şi 絈belşugate ţări, trăind 絜 pace cu toţi vecinii săi. Basarabia va fi realipită Rom穗iei pentru totdeauna, căci poporul rus va cinsti această ţară aleasă şi va renunţa la această provincie care va da naştere la multe ne絜ţelegeri. ホntr-un viitor mult mai 絜depărtat, 絜să toate teritoriile 絜vecinate Rom穗iei se vor alipi form穗d 絈preună Federaţia Statelor Europene, lucru la care oamenii ajunseseră să se g穗dească demult. Tot ceea ce v-am amintit p穗ă aici este necesar să se 絈plinească, pentru că sunt adevărate şi tot ceea ce vă spun vă va convinge c穗d toate acestea se vor 絜t穃pla. ホn vremurile viitoare, poporul rus,plin de dragoste, va veni 絜 ajutorul lucrării pe care Rom穗ia o va avea de 絜deplinit 絜 lume.
ホnainte de acestea 絜să va fi foamete prin multe locuri, p稱nea va lipsi, vor fi mari cutremure de păm穗t care vor face o mulţime de victime şi 絜 multe locuri de pe glob oamenii vor dispare sub dărămături, care vor aminti cu mare greutate urmele unor oraşe ce vor dispare de pe suprafaţa păm穗tului. Războaiele, panica şi ne絜ţelegerile de tot felul vor face ca marile puteri, cum ar fi Rusia să se prăbuşească, spre bucuria ţărilor mici care o alcătuiesc. Ateii vor 絜cepe să cerceteze scrierile sfinte şi se vor preocupa să 絜ţeleagă ştiinţa spiritului, căut穗d să descopere tot ceea ce este ascuns 絜 om. Graţie acestor cercetări, o nouă cotitură se va produce 絜 viaţa unor păm穗teni. ホn multe locuri de pe păm穗t va lipsi hrana. Pentru ca toate aceste urgii să treacă mai repede sau să nu fie at穰 de cumplite, Dumnezeu mă inspiră să vă dau un singur sfat: popoare, oameni, uniţi-vă 絜tru desăv穩şire, 絈păcaţi-vă c穰 mai bine, iertaţi-vă şi cheltuiţi c穰 mai mult din energiile rămase pentru a atinge eliberarea 絜 Dumnezeu şi fericirea veşnică. Faceţi totul acum şi aici, 絜 această viaţă şi nu am穗aţi desăv穩şirea spirituală pentru o re絜carnare. Făc穗d tot ceea ce vă stă 絜 putinţă ţin穗d cu stăruinţă, fiecare dintre voi se poate m穗tui. Pentru a grăbi zidirea Noului Ierusalim construiţi-vă pe voi din dragoste şi curăţenia şi din Duh Sf穗t, vieţuind 絜 fapte bune pentru ca 絜 acest fel să daţi prilej ca spiritul din voi să se arate 絜 inima voastră din care să dea afară neadevărul, egoismul şi patima distrugerii care atunci c穗d cresc peste măsură, duc la nimicirea omului. ホn viitor, la această zidire spirituală va fi mult de lucru. Lăcaşul絜chinării sublime ce se va oferi drept pildă 絜tregii lumi se va realiza prin eforturile 絜sumate ale celor aleşi şi puri. Oamenii simpli şi drepţi 絜 inima lor, plini de dragoste pentru Dumnezeu vor fi mult mai grabnic spiritualizaţi, dacă ei vor trăi intens sufleteşte, consacr穗d celor materiale o mai mică atenţie. Totdeauna cei săraci 絜 dorinţe vor fi bogaţi 絜 mulţumiri. Preafericiţi vor fi cei care vor trăi 絜 duhul Dumnezeiesc. Mai ales aceştia vor vedea că simplitatea şi puritatea vieţii nu 絜seamnă sărăcie interioară, ci este din contra, o nebănuită comoară spirituală. Cei simpli şi buni deţin o superioritate sufletească nebănuită. Multe sunt enigmele sufletului omenesc şi acestea sunt foarte greu de descifrat pentru acela care nu recurge la cunoaşterea de sine. Fiinţa umană nu-şi poate descoperi Creatorul şi nu-i poate 絜ţelege c穰uşi de puţin opera, dec穰 dacă se descoperă pe sine 絜 străfundurile tainice ale fiinţei sale. Pentru a ajunge la divina desăv穩şire,fiecare om trebuie să urmărească să se cunoască c穰 mai bine pe sine. Toate acumulările materiale dispar odată cu moartea fizică a omului, 絜 timp ce 絜suşirile spirituale şi experienţele omului se adună 絜 spirit pentru veşnicie. Credinţa de nezdruncinat 絜 Supremul Divin este secretul existenţei nemuritoare 絜 spirit. Credinţa face ca puterea lăuntrică a fiinţei să devină nemărginită ajut穗d-o să se desăv穩şească prin unirea cu Dumnezeu 絜 eternitate. Prin credinţa binefăcătoare, fermă, omul poate atinge fericirea divină. Iisus spune:” De veţi avea credinţă numai c穰 un grăunte de muştar, toate le veţi 絈plini, şi veţi zice muntelui acesta să se arunce 絜 mare, muntele se va arunca”. ホn aceste cuvinte ni se descoperă taina puterii credinţei. Adevărul este că 絜 timpurile care vor veni, pe tot globul, puţini vor fi oamenii care vor avea credinţă, iar aceia care nu vor avea credinţă vor fi dinainte morţi, deşi vor continua să trăiască trupeşte, fiindcă ei vor 絜ceta să mai aibă legătura conştientă cu Dumnezeu. Cel ferm 絜 credinţa sa, chiar şi c穗d există trupeşte, constată că toate minunile 靖 sunt cu putinţă şi astfel ajunge să se dezlege de materie şi legile ei, devenind atotputernic prin trăirea sa spirituală, care 精 va revela chiar şi pe Dumnezeu. Prin puterea credinţei binefăcătoare apar darurile lui Dumnezeu 絜 om. Prin puterea credinţei omul se simte de ce trebuie să facă binele şi ajunge sorească cu ardoare, acţion穗d astfel c穰 mai des, asemenea creatorului său. Graţie credinţei sale neobişnuite, infinitele puteri cereşti 靖 vin totdeauna 絜 ajutor şi de la acest punct viaţa lăuntrică a omului 絜cepe să fie din ce 絜 ce mai fericită. Prin intermediul poporului rom穗 ales, Bunul Dumnezeu va vorbi oamenilor de pe tot păm穗tul trimiţ穗du-i pe cei aleşi din mijlocul acestui popor 絜 ajutorul celorlalte fiinţeomeneşti, pentru a le ajuta să se ridice la o viaţă superioară şi la desăv穩şirea dumnezeiască.
Pentru Tatăl Ceresc orice suflet omenesc este foarte scump, deoarece 絜 centrul acestuia sub forma SPIRITULUI, se află o sc穗teie din Dumnezeu. Dacă omul va ajunge să creadă cu tărie cătoate puterile şi ajutorul 靖 vin de la Dumnezeu, atunci el supune 絜treaga sa fiinţă Divinului.
Abia atunci viaţa spirituală a omului scoate la iveală izvoare nesecate de dăruire şi dragoste şi o mulţime de 絜suşiri alese cum ar fi supunerea, umilinţa, evlavia, s穩guinţa, bunul simţ,recunoştinţa, respectul, nădejdea. Toate acestea şi multe altele 絜floresc prin credinţă. Căci altfel, cum vei iubi ceea ce nu există şi cum te vei supune, dacă nu ai ferma convingere a existenţei acelei Puteri Divine căreia i te supui, sau faţă de care vrei să-ţi arăţi recunoştinţa? Mulţi spun că nu au credinţă, dar 絜tr-un asemenea caz, de fapt, ei mărturisesc credinţa lor negativă, distructivă. ホn asemenea cazuri existenţa credinţei contrare este dovedită chiar prin negaţie. Gradul de credinţă al fiecăruiui om creşte sau scade prin manifestarea acesteia 絜 diferite 絈prejurări. Toate cele ce v-am spus aici sunt pe deplin adevărate şi 絜 timpurile care vor veni, ţara cea aleasă de Bunul Dumnezeu va fi focarul redresării spirituale de pe faţa păm穗tului. Minunile fără de număr ce se vor face 絜 această ţară şi tainele ce se vor descoperi 絜 vremurile ce vor veni 絜acele locuri, vor face popoarele lumii să cerceteze pline de dăruire misterele dumnezeieşti. ホn Rom穗ia, Dumnezeu va face cu putinţă apariţia unor mari miracole pentru acei aleşi să-ldescopere, iar necredincioşii să se 絜toarcă la credinţă c穰 mai repede. ホn acest popor ales al rom穗ilor Dumnezeu a pus o inimă caldă şi iubitoare, firea oamenilor fiind deschisă să descopere cu uşurinţă calea către desăv穩şire, aproape toţi fiind capabili să lumineze celelalte popoare prin darurile divine pe care le deţin. ホn acele timpuri viitoare, poporul rom穗, propovăditor al 絜ţelepciunii divine va fi o gazdă primitoare plină de dragoste ce se va manifesta fără pic de viclenie şi pe 絜treg teritoriul va fi belşug uimitor, pentru ca toţi pelerinii ce vor veni să poată fi 絜destulaţi. Sediul Crucii Roşii Internaţionale se va stabili la Bucureşti, 絜 Noul Ierusalim, deoarece descoperirile acestui popor pe linie de medicină şi sănătate vor fi extraordinare, situ穗d,de asemenea, această ţară pe primul loc 絜 lume. Tot 絜 Rom穗ia vor lua fiinţă instituţii filantropice şi administrative absolut noi, cum nu au fost niciodată pe acest păm穗t, de inspiraţie divină, care vor urmări trezirea puterilor ascunse din om şi amplificarea 絜zestrărilor spirituale divine. Poporul evreu va fi aproape singurul care se va opune cu 絜d穩jire influenţei binefăcătoare cresc穗de a poporului rom穗 cunoscător al Tainelor Dumnezeieşti, dar 絜 finalul acestei lupte se va convinge chiar el că adevărul susţinut de poporul rom穗 este una cu Dumnezeu şi apoi nu va mai lupta 絈potriva divinităţii. Purtătorii de duh sf穗t şi marii iluminaţi din anumite puncte ale globului păm穗tesc vor mărturisi la r穗dul lor realitatea adevărului propovăduit de poporul rom穗, reconfirm穗du-l cu toată puterea. ホnainte de a ajunge aici 絜să, această ţară aleasă va trece prin mari frăm穗tări care vor pune lumea la grea 絜cercare. Acest popor ales va trece 絜ainte de a ajunge aici prin trei mari 絜cercări. Sf穩şitul acestor 絜cercări va fi marcat de un dezastru planetar produs de cutremure care va 絜grozi aproape 絜treaga lume. De asemenea, tot atunci cei foarte bogaţi şi vor pierde averile. ホn acele timpuri viitoare, pe păm穗tul ales al Rom穗iei, Noul Ierusalim se va zidi deci 絜 două feluri: spiritual şi material. ホn acele timpuri viitoare, mai marii popoarelor lumii păm穗tene se vor uni pentru a realiza o 絜ţelegere globală de ajutor mutual şi vor centraliza sistemul monetar pentru a dirija c穰 mai bine viaţa administrativă la nivelul 絜tregii planete. ホn acele vremuri viitoare, va apare o forţă armată ce va fi educată şi unificată pentru a fi universală, prezent穗d un caracter internaţional. Poporul indian va fi fericit să cunoască şi să ajute poporul rom穗 絜 misiunea sa planetară. Graţie relaţiilor de prietenie ce se vor lega cu toate ţările de pe faţa păm穗tului, Rom穗ia va scăpa ca prin minune din conjunctura războaielor. ホn timpurile ce vor veni, America de Nord şi de Mijloc vor ajunge să fie 絜 cea mai mare parte un gigantic cimitir. Aceasta se va 絜t穃pla tocmai 絜 ajunul unor planuri de dominaţie prin care se va urmări supremaţia asupra 絜tregii planete. Unică 絜 acţiune şi care se va abţine să ia parte la punerea 絜 practică a frumoaselor idei şi a 絜făptuirilor globale ce vor avea loc, va fi Anglia, 絜să părerea ei nu va fi luată 絜 consideraţie, deoarece la scurt timp după aceea ea va ajunge să fie stăp穗ă numai asupra insulelor ei. Coloniile care-i aparţin vor fi 絜 totalitate redate libertăţii 絜 viitor. Chiar dacă vă uimesc cele afirmate de mine, să nu mire pe nimeni de ceea ce se va 絜t穃pla, deoarece fiecare are ceea ce merită, 絜 final dreptatea, adevărul şi lumina spirituală triumf穗d. Deşi tr穃biţele adevărului vor suna pretutindeni, mai ales pe păm穗tul Noului Ierusalim – Rom穗ia, va fi dusă lupta cea mai aprigă. “
Profetii despre Romania

Vanga Dimitrova:
Profetiile Preotului Ioan Alexandru:
Profetia de la Pucioasa:
Din Cartea “HRISTMOS”, Descoperirea fericitului Ag...
Arsenie Papacioc:
Arsenie Boca:
Sundar Singh:
Profetia de la Pucioasa: VESTIREA NOULUI IERUSALIM "Laudă Ierusalime, pe Domnul, laudă pe Dumnezeul tău, Sioane!Din Cartea “HRISTMOS”, Descoperirea fericitului Agatanghel, de Zosima, tradusa in Man. Neamt, anul 1905:

Vanga Dimitrova:

Un comentariu :

 1. Apropo de astre , de predictii astrale , de Romania , de profetiile pentru Romania si de profetii ei .
  Uitati-va aici la o profetie care s-a adeverit in cele mai mici amanunte si care a sfidat pur si simplu vointa si interesele a 5 televiziuni si a 3 mari partide politice .
  Videoclipul se numeste ,, Traian Basescu are paranormali foarte puternici ,, si poate fi vizionat pe youtube .
  Eu am avut un soc mai ales dupa ce am vazut cine este acest roman , cate carti a scris dar mai ales si cu ce se ocupa el de douazeci de ani incoace :
  http://www.youtube.com/watch?v=Pc7Ss6xHSqk&feature=youtu.be

  RăspundețiȘtergere