Soim Press RO
Domnule Președinte, CIANURA se descompune sub efectul utravioletelor, neutralizând-se,
dar procesul este de FOARTE LUNGĂ DURATĂ, ajungând până la 120 de ani perioada de
descompunere. Dar cianura este extrem de volatilă, temperatura de vaporizație fiind de
aprox. 30 grade Celsius. De aceea utilizarea cianurilor în țările nordice sau în Canada nu
presupune aceleași riscuri ca și în cazul României, unde temperatura medie este de peste
30
de grade în perioada verii. Așa zisa "cianura din sâmburele de migdale", amare, nu cele
dulci, d-le Băsescu, se mai numește AMIGDALINĂ, fiind un produs din clasa B-urilor (B17),
având denumirea comercială de LAETRIL, iar în zonele unde este consumat, nicio formă de
cancer nu există. Aceasta nu înseamnă că dacă este consumat în cantități mari, amigdalina
nu poate deveni toxică. Întrebarea este câți români consumă zilnic amigdalină, câți au murit
din cauza amigdalinei și care este legătura între o substanță chimică de sinteză și un produs
absolut natural. Pericolele în cazul folosirii CIANURII sunt permanente, iar folosirea
masivă
a acesteia nu ar avea sub nicio formă vreun efect benefic asupra Transilvaniei, asupra
României, nici măcar financiar. De ce sprijiniți campania mediatică a RMGC?
Niciun comentariu :
Trimiteți un comentariu