marți, 18 octombrie 2011

mizerie continua - cu nadragi in vine

Asa cum ma asteptam . Romanul tot roman . Fricos ,cu nadragi in vine si chitcaind pe la colturi . Mda , nu mai exista nici o sansa ne scufundam in cacat din nou , de altfel asa cum si meritam. Nu suntem ca ceilalti ., suntem unici , fricosi plini de tradare si fatarnicie ,lipsiti de minima loialitate si de spiritul de gasca , de natune de popor . Romaniii? nu mai exista se pare , ei nu au existat dechi pina poate la sfirsitul anilor 50 , apoi disparind treptat treptat .
Ba nimeni sa nu zica nimic cind toata Europa fierbe , cind America fierbe si cind smecherilor le dirdiie pantaloni . La noi nimica afara de oracaieli pe la colturi de strada iar apoi a doua zi ---- "sa traiasca sefu " "totul este bine sefu " " noi nu am zis nimic ala a zis " " sefu colegu te birfeste " si alte cacanari deastea . Numai de astea suntem buni . Nu avem singe in instalatie sa spunem lucrurilor pe nume , sa le zicem miseilor,si cacanarilor de la obraz fara sa ne mai plecam si sa-i sarutam cu nesat in cur.


Of Doamne  . Trezeste acest popor adormit si lumineaza-i calea si da-i putere sa ucida sarpele .....
Frica se vede si pe bloguri ....nici un comentariu ....
Zirconiu

Un comentariu :

  1. Noa servus. Eu cred cvă acum pericolul este mai mare. Când poporul tace se pregăteşte ceva şi nimeni nu ştie ce. Atunci cum să te mai aperi?

    RăspundețiȘtergere