luni, 17 octombrie 2011

Hotia,minciuna si prostia la politicieni nostri

New York,Roma,Berlin,Atena,Paris,Londra,Madrid peste tot cetateni se misca . Lumea este in fierbere . Incet dar sigur peste tot in lume cetateni se trezesc la realitatea cruda - sunt furati - marile corporati , rechini financiari sunt din ce in ce mai lacomi . Politicieni intr-o cirdasie apoteotica cu clanurile financiare duc incet dar sigur populatia spre o sclavie moderna . Sclavia datoriilor ...fara numar impuse cu buna stiinta si fara nici o rusine de cei mai sus mentionati unor paturi largi de populatie .
In rominia mai mult ca oriunde cirdasia clasei politice cu mafia financiara a atins cote nebanuite . Si ? Cetateni ce zic ? .... Nimic
Poate ca a sosit momentul sa aratam si noi ( oare ) outerea maselor unite de un singur tel - eliberarea de sup opresiunea datoriilor facute de alti si platite de noi .
Solutia  pasnica de alfel este ocuparea centrelor administrative de mase mari de oameni ( cetateni ) . Oare cind vom vedea centrul Bucurestiului ocupat de o masa de protestatari , tineri , pensionari nemultumiti de conditiile infernale de viata . Nemultumiti de datoria din ce in ce mai mare ce apasa pe umeri lor . De lipsa asigurari sanatati  platita deja si inecsistenta caci bani au fost furati ca si fondurile de pensie si alte fonduri . Ei spun ca nu au bani dar i-i vedem lafainduse intr-un dezmat total in fite si opulenta . Pentru popor doar mizeria a mai ramas .
Poate comentati si dati idei ....caci cine stie ... poate ca mai este speranta ( cu toate ca prieteni mei incearca sa-mi explice ca nu mai e nimic de facut , romania e pierduta )
Zirconiu

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu