miercuri, 29 iunie 2011

laturi romanesti

Prin carențele sale de funcționare, Statul Român devine zilnic, unul dintre dușmanii ȋnverșunați ai cetățeanului român.
Potrivit relatărilor postului de televiziune Al-Jazeera, piloții NATO au bombardat (“din greșeală”) un convoi al aliaților săi- o companie formată din opozanți ai liderului libian Muammar Gaddafi. BLOGpeBLOC bănuiește că nefericitul incident s-a datorat faptului că rebelii libieni, aliați ai NATO, purtau turbanele verzi, ȋn loc să le poarte pe cele roșii. Ȋn fine, poate pe viitor, liderii rebelilor libieni se vor ȋnvăța minte și ȋși vor dota oamenii cu turbane galbene, făcute din oțel special, rezistent la rachete.
Trebuie să ne trezească Europa cu privire la faptul că inclusiv unii judecători români trebuie să se profesionalizeze.
Cert este că pe activitatea unor magistrați care, totuși,au salarii și pensii de invidiat, România plătește ȋn continuare sume mari de la bugetul public, obligata de sentințele Curții Europene a Drepturilor Omului.
Ȋn mod cert, și italienii se crucesc de ce găsesc ȋn România contemporană. Ei, italienii, au avut și au magistrați care umblă păziți de gărzi de corp și care luptă cu o Mafie ȋnarmată.
Toate astea conving că va mai trece mult până când Justiția Română va avea coloană verticală. Căci despre ce onorabilitate a actului de justiție se mai poate vorbi când afli „odiseea” judecătorului Claudiu Marius Toma? Subramuri ale caracatițelor de cumetrie din Justiție, ochi ȋnchiși, lentoare a proceselor, decizii incredibile ale magistraților: ’geaba a cerut Uniunea Europeană progrese ȋn Justiție. Aflând astfel de cazuri, suntem nevoiți să conchidem că România nu are nicio șansă, momentan, să se prezinte ca o țară normală.
Uite-l pe marele Dan Voiculescu (foto drpt.) aliniat cuminte lângă S. O. Vântu, cel care, conform unei anchete jurnalistice recente, a dat și el cândva cu hârtiuța la Securitate, sub numele Nuș. Zice așa: “Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au decis irevocabil că liderul conservatorilor Dan Voiculescu este fost colaborator al fostei Securităţi, cu numele conspirativ "Felix" . Astfel, ICCJ confirmă decizia Curţii de Apel Bucureşti.” (sursa “Cotidianul”)
“Serviciile oferite de hotelierii de pe litoral sunt scumpe şi de proastă calitate, iar mentalitatea acestora lasă de dorit, s-a plâns ieri touroperatorul german TUI Elenei Udrea, ministrul Dez¬voltării Regionale şi Turismului, la Târgul Internaţional de Turism de la Berlin. "Preţurile de pe litoral sunt puţin prea mari pentru gustul nostru. Preţurile sunt decisive în alegerea destinaţiilor de turism. România mai are de lucrat la calitatea produselor oferite. Turcia, spre exemplu, oferă preţuri foarte bune pentru servicii de calitate mult superioară. Problematică în momentul de faţă este mentalitatea hotelierului de a accepta cerinţele turistului german”, a declarat Detlef Hohne, director de produs pentru România al TUI (sursa: Gandul. Info).
“Paul Craig Roberts este un expert american in chestiuni legate de serviciile secrete. El a fost angajat al CIA, consultant pe probleme speciale si stie modul de actiune al temutei organizatii. Roberts, dupa o analiza atenta a cazului, a declarat pe un post de televiziune american ca exista un risc major ca parintele Wikileaks sa fie asasinat, folosindu-se de extradarea in Suedia, undeAssange e acuzat de hartuire sexuala si viol.(…) Craig Roberts crede ca daca demersurile pentru extradarea lui Assange din Suedia spre SUA vor esua - iar el sustine ca sunt sanse mari sa fie asa - atunci, cel mai probabil, CIA va decide eliminarea fondatorului Wikileaks, conform unui plan de actiune care este, mai mult ca sigur, pus deja la punct, iar o serie de agenti lucreaza deja la acesta, luand pozitii in teritoriu. Assange va fi ucis, spune expertul in inchisoare, de catre un agent sub acoperire infiltrat.” (sursa: agentia.org
Uite la al cui imperiu media ar trebui să afle românul „adevărul suprem”: la cel făurit de un individ (Dan Voiculescu, alias „Felix”, alias „Mircea”) acuzat de turnătorie ordinară. Ce-or gândi bieţii ”analişti” Mircea Badea, Radu Tudor, Marius Tucă, Gâdea şi ceilalţi, alimentaţi de „pompa Voiculescu” ? Si mai ales, ce n-or gândi ăştia, in zilele lor de salariu?


Jalnici analisti la curtea satrapului de presa Familia Voiculescu: analisti platiti frecvent nu pentru cat stiu, ci pentru cat nu stiu. Baiatul asta, Radu Tudor, a ajuns sa afirme in direct, ca egiptenii (care, se stie, au facut oleaca de revolutie cu cutitoaie, pietre, incendii, jafuri, batai de jurnalisti si impuscaturi) au mai mult "civism" decat romanii care
Telefoanele mobile afecteaza activitatea cerebrala

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu