luni, 30 septembrie 2013

doar o vorba sa-ti mai spun.....


Roşia Montană este însăşi certificatul de naştere al  neamului nostru. Minele străvechi care străbat acei munţi sunt  cu mai bine de o mie de ani mai vechi decât ne spun nouă arheologii şi istoricii vânduţi occidentului. Acele mine existau când poporul dac era păstorit de Zamolxis, acele mine existau când poporul dac făcea parte din imperiul trac al lui Burebista. Acele mine există încă de pe vremea pelasgilor-arieni, a strămoşilor neamului nostru pierduţi în negura vremurilor, aceia care sunt  strămoşii întregii civilizaţii euro-asiatice.
 Roşia Montană este dovada că ne tragem din străvechii arieni, aceia dintre care au pornit  valuri, valuri de civilizaţii, ce au ajuns până-n îndepărtata Indie înfiinţând imperiul RAMAN.
Roşia Montană e inima Daciei, acele mine de acolo sunt certificatul de naştere al civilizaţiei europene. Proiectul mega-escrocheriei guvern-RMGC  le va face să dispară prin faptul că acei doi munţi vor fi pur şi simplu raşi de pe faţa pământului.
Şi pentru că veni vorba de mine… Să fie clar pentru toată lumea şi mai ales pentru dumneavoastră, cei care ne-aţi minţit pentru a obţine voturile noastre,  cu scopul de a prădui ţara asta. Nimeni, nici un român nu e împotriva exploatării resurselor minerale ale ţării. Nici un român nu e duşmanul minerilor din zonele miniere care vor locuri de muncă. Românii sunt duşmanii guvernanţilor care după ce au distrus economia acestei ţări, au avut tupeul fantastic să închidă sectoarele minere ale ţării rând pe rând, pentru a găsi acum motiv să afirme că nu au posibilităţi de exploatare şi ca urmare să dea resursele ţării de pomană străinilor…
Cine vă împiedică dragilor, să reporniţi exploatarea tuturor resurselor naturale ale ţării ? Cine vă împiedică să redeschideţi toate minele ţării şi să scoateţi fier pentru a realiza oţel cu care să reconstruiţi ţara, şi alte şi alte minereuri necesare unei noi industrializări a ţării ?
Cine vă împiedică să reconstruiţi Întreprinderea de Maşini Grele Bucureşti ? Cine vă împiedică să reconstruiţi Întreprinderea Semănătoare, cine vă împiedică să reconstruiţi I.O.R.-ul, cine vă împiedică să reconstruiţi Tractorul Braşov şi toate celelalte 5000 de fabrici şi uzine pe care le-aţi demontat  şi le-aţi dat la fier  vechi lăsându-vă concetăţenii  pe drumuri muritori de foame şi cerşetorii Europei ?
Cine vă împiedică dragilor ?! Şi să nu-mi spuneţi că nu aveţi bani !  Păi danii pe care i-aţi luat pe fierul vechi reprezentat de fabricile şi uzinele ţării demontate ? Că au cărat vapoarele din Portul Constanţa zece ani fără întrerupere fier ! Banii luaţi pe petrolul şi gazele ţării date pe nimic, banii luaţi pe vânzarea flotei, care a fost a doua flotă comercială din lume după cea a Uniunii Sovietice, unde sunt ? Banii UGSR-ului unde sunt ? Fondul de pensii care era de zece ori mai mare decât necesarul de plată a pensionarilor unde este ? Sub Nicolae Ceauşescu în Republica Socialistă România s-au construit toate cele ce le-aţi distrus în doar zece ani,  prin munca şi sudoarea întregului popor timp de peste 30 de ani, cu numai 12 miliarde de dolari.  S-a putut. Se poate şi acum…
Ce-ar fi să-ncepeţi cu aurul şi argintul ţării ? Ce-ar fi să reporniţi exploatarea aurului şi să răscumpăraţi dreptul de poanson al Băncii Naţionale ?! Ce-ar fi să reporniţi exploatarea tuturor acelor metale rare, dar nu cu firme străine pentru firme şi cetăţeni străini ci cu firme româneşti şi cu  forţă de muncă românească în beneficiul poporului român şi numai al poporului român ! Se poate. Dacă a putut s-o facă un cizmar incult,  puteţi şi voi, care vă lăudaţi că aveţi mai multe facultăţi !
Brevet  extracţie  alcalină
Brevet extracţie alcalină
Cine vă împiedică  s-o faceţi… poporul român ? Poporul român a construit marile şantiere de industrializare ale ţării, atunci când a fost nevoie chiar şi cu muncă patriotică, adică prin voluntariat… Bumbeşti – Livezeni, Salva – Vişeu, etc. … eu nu cred că e vreun român care să nu se bucure că va avea de lucru-n ţara lui !…Şi nu cu cianuri otrăvind solul şi subsolul patriei  şi privând în felul acesta pe proprii dumneavoastră concetăţeni  şi pe copii şi nepoţii noştri,  ai tuturor, de  hrana şi apa  următoarelor secole, ci cu  metode  sigure, nedistructive,  care există şi despre care dumneavoastră vă faceţi că nu ştiţi…
Oare chiar nu aţi auzit de metoda flotaţiei industriale ? Nu aţi auzit de metoda exploatării cu  substanţe chimice alcaline, brevetată de un colectiv de ingineri şi chimişti români, cu brevetul RO 126480 ?… Şi mai sunt brevetate şi utilizate şi alte metode, care sunt folosite pe întreaga planetă… Sau domniile voastre nu ştiţi decât despre cele mai eficiente economic şi periculoase în acelaşi timp metode, pe care le agreaţi pentru că acest agrement a fost cumpărat de cei interesaţi ?…
Cine vă împiedică s-o faceţi ? Faptul că minţiţi că nu cunoaşteţi altă metodă decât cea cu cianurile  sau faptul că v-aţi creat nişte obligaţii vechi, încă de acum circa 15 – 25 de ani când aţi promis cuiva să vă distrugeţi patria ? Cine vă împiedică domnilor  să reconstruiţi patria ? Noi românii ? NU… Europa ? NU. Iată chiar Europa vă întinde o mână… Vi se permite o prelungire de termen pentru accesarea fondurilor europene… cine vă împiedică să luaţi cei … culmea !  -  4 miliarde de euro… ( !… ce coincidenţă domnule, parcă tot atât pretindeau cei de la Gold despăgubiri în caz că proiectul cade ! )  Ce e oare cu aceşti patru miliarde, nu cumva sunt şpăgile pe care le-aţi luat din 1995 până în prezent ? Şi dacă aceştia sunt banii pe care i-aţi luat,  cine vă împiedică să accesaţi banii europeni şi să înfiinţaţi rapid o firmă de stat, pe acţiuni, acţiuni pe care să le vindeţi numai şi numai cetăţenilor români, şi apoi să puneţi mâna să exploataţi  acele resurse, nu doar de la Roşia Montană ci din întreg patrulaterul de aur, numai şi numai cu această firmă şi cu forţă de muncă românească, iar cu banii rezultaţi din vânzarea aurului şi argintului către Banca Naţională precum şi a celorlalte metale rare către cumpărătorii internaţionali să returnaţi frumuşel şpăgile luate şi să şi reconstruiţi ţara ?!…
Trădarea clasei politice
Trădarea clasei politice

NU UITAŢI !


Absolut nici un politician nu a respectat promisiunile făcute public în campania electorală, ci din contră le-au încălcat programatic.
În douăzeci şi patru de ani de când există aşa zise alegeri libere şi democrate în ţara noastră, absolut niciodată nu s-a transmis în direct, pe posturile de televiziune, numărătoarea voturilor, pentru ca populaţia să vadă cu ochii ei,  dacă voturile au fost sau nu, măsluite.
Absolut nici un guvernant în decursul exercitării funcţiei administrative în slujba poporului, nu a respectat jurământul pe care l-a depus la investitură, cu mâna pe Biblie şi pe Constituţie !
Când îţi pui semnătura din calitate de funcţionar sau de oficial, pe un act, o lege, un acord, ignorând interesul suprem al poporului, o faci în nume propriu ci nu în numele poporului.
Când îţi pui semnătura din calitate de oficial sau de funcţionar uitând că ai jurat să respecţi legile  şi Constituţia ţării, nu mai eşti oficial şi nici funcţionar, eşti un simplu infractor. Infracţiunea de sperjur în dauna respectării legilor ţării şi interesului naţional este o crimă supremă, şi ca orice crimă este pasibilă de binemeritată pedeapsă, pedeapsă nu doar din partea legilor ci mai ales din partea poporului căruia i-ai trădat interesele. Eu personal nu-l văd bine pe cel pe care poporul l-ar linşa pentru asemenea crimă !
Şi nu uitaţi domnilor, faptul că aţi scos din codul penal articolele privitoare la infracţiunile legate de crima de înaltă trădare şi de subminare a economiei naţionale, nu vă absolvă de vinovăţia de a fi părtaşi la fapte care se încadrează acelor articole…  Iar faptul că aţi scos din acelaşi cod penal pedeapsa cu moartea care era aplicabilă acelor infracţiuni, nu vă scuteşte de aceiaşi vinovăţie… pedeapsa poate să vă vină din partea oricăruia din cetăţenii acestei ţări disperaţi că li s-a spânzurat copilul de dorul părintelui sau disperat de faptul că i-a murit o rudă în faţa unui spital închis, ori de la vreunul din românii căruia i-aţi luat pământul moştenit din moşi strămoşi, sau pe care l-a primit ca răsplată pentru c-a luptat riscându-şi viaţa în război pentru apărarea acestei ţări şi a averii poporului pe care voi aţi prăduit-o … Să nu credeţi că conturile pe care le aveţi prin bănci străine vă apără de consecinţele faptelor pe care le-aţi înfăptuit împotriva propriului dumneavoastră popor !…
De aceea vă atenţionez, dragi politicieni, atât în nume personal cât şi al tuturor concetăţenilor mei cărora le-aţi trădat interesele, asupra faptului că dacă veţi mai continua prăduind ţara şi dând-o de pomană la străini, s-ar putea ca noi, poporul acestei ţări, să ieşim  în stradă să ne considerăm în război, adică sub asediul unor forţe străine intereselor noastre, şi ca atare vom face ceea ce au făcut islandezii – vă vom azvârli afară din ţară şi vă vom trimite să mergeţi la cei cărora le-aţi reprezentat interesele, să plătiţi toată datoria pe care credeţi că aţi făcut-o în numele poporului român.
Să vă fie clar : poporul român nu datorează absolut nici un ban în contul nici unei datorii făcută de voi după data de 1 ianuarie 1990 deoarece toate aceste datorii au fost făcute în dauna intereselor poporului român  şi cu încălcarea legislaţiei în vigoare la acea dată.
V-o spune Cârnaru Cătălin Dan, cetăţean al Republicii Socialiste România, ( de naţionalitate dac )  care nu a uitat că a jurat cu o mână pe drapel ( un drapel care avea o stemă ! ) şi cu cealaltă pe armă să-şi apere patria chiar cu preţul vieţii, de va fi nevoie. Şi dacă voi credeţi că acea Românie nu mai există, vă înşelaţi amarnic. Nu uitaţi că aţi ajuns la conducere  nu puşi de popor, ci în urma unui şir întreg de alegeri măsluite, mereu ţinute secret faţă de popor,  după ce în prealabil aţi înfăptuit o lovitură de stat şi mai multe asasinate care au culminat cu acel dublu asasinat comis în zi sfântă de Crăciun !
Ca urmare  reţineţi ceea ce subliniez eu acum : poporul român nu e dator cu absolut nimic faţă de nimeni. FMI şi toţi ceilalţi tâlhari internaţionali  să facă bine să-şi pună coada pe spinare şi să se care dracului d-acia căci DACIA NU E MAIDANUL LOR DE JOACĂ, iar dacii nu au fost nu sunt şi nu vor fi niciodată datori, cu nimic, nimănui !
Dacii n-au murit, tocmai i-ati trezit
Dacii n-au murit, tocmai i-ati trezit
Eu cam atât am avut de spus…
Acum sperând că poate v-aţi făcut o idee mai concretă a dedesubturilor  mega-tâlhăriei care se doreşte şi mai ales asupra gradului incredibil de decădere morală al trădătorilor de la cârma ţării, cu un sentiment de durere că poate pe mulţi v-am întristat, vă rog să mă iertaţi pentru asta şi închei cu convingerea că sunt în asentimentul  tuturor atenţionându-i încă odată pe guvernanţii de azi asupra versurilor lui George Coşbuc  :
« Să nu dea Dumnezeu cel sfânt, /  Să vrem noi sânge, nu pământ !  / Când nu vom mai putea răbda, / Când foamea ne va răscula, / Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa / Nici în mormânt ! »
Cu stimă ! CCD.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu