sâmbătă, 28 septembrie 2013

cum devi milionar pina la 1 octombrie....in 3 pasi...




Țara Roșia Montană Gold Corporation

Cum devii milionar pana la 1 octombrie, in 3 pași!
Aseară m-a sunat Radu Moraru, cu un plan uluitor: de imbogatire masiva, fulgeratoare si total fara risc.
Dar nu pentru noi doi. Nu pentru românul de rand, “pulimea”. Ci pentru parlamentarii români:
  1. Dupa mitinguri si dupa anunturile lui Ponta si Antonescu ca “gata cu proiectul”, actiunile Roșia Montana Gold Corporation (RMGC) s-au prabusit ieri cu 70%. Acum sunt gunoi.
  2. DAR…valoarea lor depinde de votul parlamentarilor români! Gunoiul de azi poate sa devina aur curat pe 17 septembrie. DACA parlamentarii voteaza pentru proiect.
    Esti parlamentar? Bagi azi 100.000 de euro in actiuni prabusite. Maine votezi pentru proiect si brusc ai 300.000. Bagi un milion? ai trei milioane. E o ocazie unica in viata!
  3. Iar riscul pentru parlamentari e ZERO! Pentru ca au imunitate pe ceea ce voteaza in Parlament. Sigur, e o manipulare a Bursei, la nivel nemaiauzit. Dar pot foarte simplu sa cumpere actiuni prin intermediari si sa spuna dupa aia: am votat pentru locuri de munca!
Cea mai mare lovitura la Bursa din istorie!
Atentie: nu este spaga clasica! DNA nu are ce sa le faca, pentru ca nu RMGC le va da acesti bani! Si-i iau ei singuri, foarte legal, de la Bursa. E vorba efectiv de milioane de euro, pentru fiecare politician român. Afacerea vietii lor!
Crezi ca au probleme “morale” sa faca asa ceva? m-a intrebat Radu Moraru. Evident ca nu. Parlamentul românesc e plin de porci. Esti dispus sa lupti contra planului lor cu Capitalism pe Paine si pe Facebook, Mihai? Evident ca sunt!
E un plan simplu, perfect logic si foarte posibil. Bravo Radu Moraru! Mi-e rusine ca nu mi-a picat si mie fisa.
Ce se va intampla dupa aia?
Dupa votul pozitiv al Parlamentului, Roșia Montana Gold Corporation se umple de bani. Din clipa aia, pentru ei iese bine, indiferent ce face guvernul român:
  • Daca Ponta se supune votului Parlamentului si da drumul la exploatarea cu cianuri, le convine.
  • Daca Ponta ignora votul Parlamentului si interzice exploatarea cu cianuri (cica sub presiune populara), iar le convine. RMGC da imediat in judecata Statul român si atunci intr-adevar poate sa ceara orice despagubiri (cum a cerut si Bechtel pentru autostrada Transilvania). Chiar si 2 miliarde de euro.
Atentie: acum, Roșia Montana NU ARE SANSE sa castige la tribunal. Pentru ca nu au nici un act oficial, care sa aprobe clar inceperea exploatarii. Au amenintat ei ca ne dau in judecata, dar au amenintat degeaba.
Daca legea trece de Parlament insa, situatia se schimba total. Sunt liberi sa jupoaie România dupa pofta lor.
Nicaieri in Europa nu s-a mai intamplat asa ceva.
Practic, România dispare ca tara europeana.
Nu numai oamenii din Roșia Montana vor plăti despăgubirile: ci si tu, bucureșteanule, timișoreanule, ieșeanule, buzoianule, constănțeanule. Si parintii, si copiii tai, si copiii copiilor tai.
Toata suflarea româneasca!
Ce mai pot face românii?
Sa iasa in strada in continuare! Sa se organizeze pe Facebook! Sa opreasca votul!
Sa-i ceara lui Ponta retragerea legii din Parlament, inainte de vot: pentru ca legea nu are toate avizele si este ilegal sa o trimita asa la votare.
Iar daca totusi ajunge acolo, sa le arate porcilor din Parlament ca vor plati scump un vot pozitiv.
Sa urle, sa tipe, sa se bata: ca pentru viata si familiile lor se bat!
Citeste si articolul lui Radu Moraru

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu