marți, 31 mai 2011
luni, 30 mai 2011
Cum pot fi prevenite si vindecate bolile infectioase grave fara a apela la vaccin
Cum pot fi prevenite si vindecate bolile infectioase grave fara a apela la vaccin?
Glicemia normala si vitamina C, conditii pentru o imunitate ridicata
sau despre cum ne putem apara de bolile infectioase
Din pacate, dupa cum spunea Sir Richard J. Roberts, laureat Nobel, stiinta medicala a zilelor noastre este puternic influentata de interesele marilor companii farmaceutice, într-atât încât studii esentiale pentru sanatatea omenirii sunt trecute sub tacere, iar altele facute la comanda sunt super-mediatizate. Având în vedere aceste lucruri, începând cu acest numar vom scoate la iveala câteva dintre marile descoperiri ale stiintei medicale a modernitatii, pe care ar fi bine daca fiecare dintre noi le-ar lua mai în serios.
Vom începe cu abordarea metodelor de vindecare care s-au experimentat în cazul uneia dintre cele mai grave boli infectioase: poliomielita. Aceste studii sunt relevante pentru tratarea bolilor infectioase îndeobste, în conditiile în care traim sub presiunea mediatica a psihozei gripei porcine.
Este greu sau imposibil de gasit în manualele facultatilor de medicina o alta metoda de prevenire si tratament a poliomielitei si a altor boli similare în afara vaccinului. Si, totusi, realitatea se pare ca arata altfel. Au existat tratamente eficiente, au fost aplicate pe oameni, s-au obtinut rezultate – dar tratamentele respective nu s-au facut cu substante sau formule patentabile, deci nu aduceau bani unei anumite industrii. Ca urmare, au fost trecute sub tacere.
În 2004, doctorul Juan Manuel Martinez Mendez a publicat un foarte interesant articol în publicatia Townsend Letter for Doctors and Patients. Asa cum precizeaza autorul, articolul este „un mic tribut catre marii oameni de stiinta aproape necunoscuti în scolile medicale de astazi. Ei merita recunoastere pentru modul în care au înteles cauzele reale ale bolilor acute si cronice, cât si pentru abordarea corecta pe care au avut-o în prevenirea si tratarea respectivelor boli”.
Întrebarea pe care si-a pus-o autorul este daca „poliomielita si bolile similare pot fi prevenite, tratate sau vindecate fara vaccinare. Mai multe studii de caz arata ca au fost folosite cu succes metode alternative de tratament si prevenire în timpul epidemiilor din anii ’50. În acea perioada, metodele alternative de prevenire si tratament a poliomielitei au fost neglijate în favoarea vaccinarii în masa. Este vorba de trei abordari: a) administrarea orala sau intramusculara / intravenoasa a vitaminei C; b) administrarea orala a unei solutii de clorura de magneziu si c) aplicarea unei diete ce limiteaza aportul de zahar”.
Rolul nutritiei în dobândirea si mentinerea sistemului imunitar a fost ignorat sau insuficient înteles, dar mai ales insuficient si incorect comunicat. De exemplu, nu s-a scris despre rolul glicemiei în imunitate, nici despre rolul vitaminei C în doze considerate mari, desi cercetarile pe animale arata ca aceste doze sunt necesare si au efecte deosebit de bune asupra organismului.
Regulile sunt simple si se pot observa la animale:
* glicemia normala constanta este unul dintre cei mai importanti factori pentru imunitatea si eficienta functionarii organismului;
* vitamina C în doze mari are efecte deosebite, actionând ca un antiviral.
Societatea Internationala de Medicina Ortomoleculara mentioneaza în articolul „Vitamina C ca antiviral: totul este doza”:
„Corpurile noastre nu pot produce vitamina C, desi majoritatea animalelor poseda înca mecanismele prin care produc cantitatile necesare de vitamina C. Dar de cât de multa vitamina C avem nevoie? Argumentele pot fi gasite daca ne uitam la câta vitamina C produc animalele în corpurile lor. Raspunsul este: multa vitamina C. Majoritatea animalelor produc o cantitate ce corespunde la un adult uman cu 5.000 – 10.000 de mg de vitamina C pe zi. Este putin probabil ca animalele sa fi ajuns sa produca atât de multa vitamina C daca nu ar fi avut nevoie de ea si daca nu ar fi folosit-o. Chiar si în celulele din multe tesuturi umane, concentratia de vitamina C este si de 25 de ori mai mare decât concentratia din sânge.
Nevoia de vitamina C a fiecarei persoane difera datorita deosebirilor genetice si biochimiei individuale. Mai mult, corpurile noastre trec prin nivele diferite de stres si consumam alimente diferite. De aceea, nivelul de vitamina C pentru un adult ce doreste sa-si mentina sanatatea variaza între 2.000 si 20.000 de mg pe zi. Linus Pauling lua personal 18.000 de mg de vitamina C pe zi (18 grame). A fost ridiculizat de nenumarate ori pentru asta, dar este interesant de observat ca d-rul Pauling avea doua premii Nobel mai mult decât criticii sai. A murit la vârsta de 93 de ani. Dr. Abram Hoffer, coleg cu dr. Pauling, lua si el megadoze de vitamina C si a recomandat cu succes dozele mari de vitamina C catre mii de pacienti, în cei 55 de ani de practica medicala. Dr. Hoffer a murit la vârsta de 91 de ani”.
Dar sa ne întoarcem la articolul doctorului Juan Manuel Martinez Mendez:
„Întâi a fost contributia de exceptie a d-rului Benjamin Sandler, un nutritionist care a observat ca iepurii nu se îmbolnavesc de poliomielita: «Autoritatile au observat ca în mod normal iepurii sunt rezistenti la virusii poliomielitei. Dr. Sandler a mai observat ca studiile arata ca nivelul glicemiei iepurilor nu scade niciodata sub 100 mg» (1)i. Dar declansarea unei hipoglicemii în conditii de laborator era posibila, si ceea ce s-a observat dupa instalarea hipoglicemiei a fost ca «animalele prezentau simptome de infectie în aproximativ 10 ore de la inocularea intracerebrala a virusului» (2). De asemenea, în circumstante normale, corpul unui iepure produce zilnic vitamina C într-o cantitate ce corespunde, la un adult de 70 de kg., unor valori cuprinse între 1.547 si 15.820 mg. (1,547 gr. si 15,820 gr.). În conditii de stres sau infectie, cantitatea de vitamina C sintetizata se cvadrupleaza usor (3).
Dr. Benjamin Sandler a descoperit ca daca vrei sa previi poliomielita, turbarea, tuberculoza, pneumoniile, infectiile recurente etc. este necesar sa eviti atât hipoglicemia, cât si hiperglicemia.
Zaharul din sânge si oxigenul sunt cele doua ingrediente ale „combustibilului” ce „arde” constant în fiecare tesut al corpului. Pentru ca organismul sa functioneze cu eficienta maxima (incluzând si „mintea”), cantitatea de glucoza din sânge trebuie sa fie echilibrata de cantitatea de oxigen din sânge. Daca nivelul de glucoza în sânge variaza constant, atunci se instaleaza hipoxemia (oxigenarea insuficienta). Hipoglicemia cauzeaza hipoxemie în tesuturi si aceasta, la rândul ei, poate duce la o multime de probleme. Din câte stiu, d-rul Sandler a condus o campanie unica în vara lui 1948. Timp de patru luni si jumatate, cetatenii din Carolina de Nord au urmat sfaturile doctorului si o dieta specifica. «Astfel am ajuns la o formula simpla de a preveni poliomielita: eliminarea din dieta a zaharului si a alimentelor ce contin zahar, precum si reducerea consumului de alimente ce contin amidon» (2). Dr. Sandler a mai scris: «Pot afirma fara rezerve ca o astfel de dieta, strict controlata, poate genera în 24 de ore un grad de rezistenta a corpului uman suficient de ridicat pentru a combate boala» (2). Aproape 5.000 de cazuri de poliomielita au fost prevenite.
«În timpul verii din 1949, cetatenii din Carolina de Nord au redus consumul de zahar cu 90%, si numarul cazurilor de poliomielita a scazut în acest stat cu acelasi procent» (10).
Nu a existat o campanie propriu-zisa în 1949 (au fost raportate 229 de cazuri de poliomielita), dar numarul a fost mult mai mic decât în 1948 (2.498 de cazuri raportate) – si aceasta datorita faptului ca «parintii din Asheville si-au amintit de sugestiile legate de dieta si le-au urmat si în 1949» (2).
Dupa încheierea acestei campanii generate de unul singur, dr. Sandler a decis în 1951 sa publice uluitoarele rezultate ale muncii sale.
Dupa ce întreaga drama a epidemiilor a fost observata, dr. Sandler si-a prezentat concluziile realistice si pragmatice: «Metoda pe care eu o ofer ca protectie împotriva poliomielitei se bazeaza pe conceptul ca mentinerea unui nivel normal de zahar în sânge previne invadarea tesuturilor organismului de catre virusul poliomielitei si astfel se previne infectia». Si, mai departe, «dupa o cercetare intensa, timp de 12 ani, a relatiei dintre dieta si susceptibilitatea la infectii, nu numai în cazul poliomielitei, ci si în infectiile respiratorii comune si tuberculoza, m-am convins ca prin nutritie adecvata organismul uman se poate proteja singur împotriva infectiilor». Si doctorul a mai adaugat: «Cunoasterea este putere». Toate astea au fost scrise în 1951! (2)”
Vindecarea poliomielitei în 48 de ore
Cea de-a doua abordare a fost cea a doctorului A. Neveu, care administra persoanelor ce tocmai contractasera poliomielita o solutie simpla, dar extrem de eficienta: 20 gr. clorura de magneziu, dizolvata în 1 litru de apa (solutia putând fi folosita si în cazul nou-nascutilor, precum si al persoanelor în vârsta). Acesti oameni au fost vindecati în 48 de ore (4). Pareau a fi sub o „protectie sigura” si se pare ca numai persoanele care nu au urmat recomandarile s-au îmbolnavit.
Un pionier al medicinei ortomoleculare
Doctorul Fred R. Klenner a avut o alta abordare. În timpul epidemiei de poliomielita din 1948 din Carolina de Nord, d-rul Klenner le-a administrat la 60 de pacienti afectati de poliomielita doze masive de vitamina C, la fiecare 2 sau 4 ore – fie oral, fie intramuscular sau intravenos. Rezultatul a fost recuperarea pacientilor în 3-5 zile (5).
Studiu de caz: poliomielita
„Desi am reusit sa vindecam multe cazuri de poliomielita folosind doze masive de acid ascorbic, un anume caz demonstreaza valoarea vitaminei C. Doi frati erau bolnavi de poliomielita. Acestor doi frati li s-au administrat intravenos 10 si 12 grame de vitamina C, în functie de greutate; administrarea s-a facut cu o seringa de 50 cm3, de patru ori la fiecare 8 ore si apoi de alte patru ori la fiecare 12 ore. Li s-a mai administrat 1 gram de vitamina C pe cale orala, la fiecare 2 ore. S-au recuperat complet si amândoi au devenit vedete atletice în liceu si la colegiu. Un al treilea copil, un vecin, aflat în grija altui medic, nu a primit vitamina C. Si acest copil a supravietuit. Tânara femeie este înca nevoita sa poarte bretele ajutatoare pentru brate (6).
Dr. Fred R. Klenner a scris despre actiunea-cheie extraordinara a vitaminei C: „Am reusit sa adunam suficiente dovezi clinice care dovedesc fara echivoc ca vitamina C este ceea ce avem nevoie în tratarea bolilor generate de tot felul de virusi. Mai mult, vitamina C este un adjuvant major în tratarea altor boli infectioase” (7).
Realmente exasperat de parerile colegilor de breasla, d-rul Klenner concluziona în lucrarea sa din 1959 publicata în Tri-State Medical Journal: „Când boala este în forma sa acuta, administrarea de acid ascorbic în cantitati adecvate, atât oral cât si injectabil, va duce la recuperarea rapida a pacientului. Credem ca administrarea de vitamina C trebuie facuta injectabil, în cantitati ce corespund de la 250 mg. pâna la 400 mg. per kilogram-corp, la fiecare 4 pâna la 6 ore, timp de 48 de ore, apoi la 8 pâna la 12 ore. Doza administrata oral este o doza ce poate fi tolerata. Celor ce spun ca poliomielita este o boala care nu se poate trata, eu le spun ca mint. Poliomielita în forma acuta poate fi vindecata în 96 de ore sau mai putin. Rog autoritatile sa încerce aceasta metoda” (The Origin of the 42-Year Stonewall of Vitamin C, Robert Landwehr 1. 1250 Grizzly Peak, Berkeley, CA 94708. From Journal of Orthomolecular Medicine, Volume 6, Number 2, 1991, pp. 99-103).
Rolul neasteptat al pâinii negre
Mai târziu, R. Klenner a mai adus un argument legat de motivul aparitiei paraliziei la unele cazuri de poliomielita:
„..revazând cercetarile lui McCormick în cazul celor 50 de cazuri de poliomielita dinauntrul si din afara orasului Toronto, Canada, în timpul epidemiei din 1949, am observat ca familiile care mâncau pâine neagra si s-au îmbolnavit de poliomielita nu au dezvoltat paralizii; pe când în familiile în care se consuma pâine alba, multi dintre copiii care au avut poliomielita au dezvoltat paralizii. Ideea este ca pâinea neagra contine de 28 de ori mai multa vitamina B1 decât pâinea alba. În mod evident, paraliziile ce complica poliomielitele acute par sa se datoreze lipsei de vitamina B1” (Massive Doses of Vitamin C and the Virus Diseases: Klenner, Southern Medicine & Surgery, April 1951).
Din informatiile si cazurile prezentate mai sus, pasii de vindecare a poliomielitei trebuie facuti într-o secventa precisa si sincronizata:
* trebuie administrat nutrimentul adecvat, în dozaj corect si la intervale ce depind de reactiile fiecarui individ; se are în vedere vitamina C si magneziul;
* se previne aparitia hipo- sau hiperglicemiei;
* se urmareste redobândirea mobilitatii pacientului, el însusi mobilizându-se sau fiind ajutat de cei ce-l îngrijesc;
* se administreaza vitamina B1 sau tiamina pentru terminatiile nervoase suferinde, urmarindu-se în genere rezolvarea avitaminozei.
Ne oprim aici cu redarea textului din articolul scris de doctorul Juan Manuel Martinez Mendez. În partea a doua, vom trece în revista si restul informatiilor din articol, dar si multe alte informatii despre rolul vitaminelor asa cum sunt ele privite de medicina ortomoleculara.
Prof. Elena Anastasiu
Note bibliografice:
1. William Duffy. Sugar Blues 1975 Extracted/edited from his book. First published by Chilton Book Co. Padnor, PA, USA. Currently published by Warner Books, USA. Extracted from Nexus Magazine, Volume 7, Number 1 (December 1999 – January 2000). http://www.nexusmagazine.com/
2. Benjamin P. Sandler MD. Diet Prevents Polio 1951. The Lee Foundation for Nutritional Lucrarea poate fi obtinuta de la adresa http://www.soilandhealth.org/
3. Megascorbate therapies: Vitamin C in Medicine: Vol 1, 1 Vitamin C: How Much is Enough by Patrick Holford; http://www.vitamincfoundation.org/mega_1_1.html#HOLFORD
4. Docteur A. Neveu. Comment prevenir et guerir la poliomyelite Traitement cytophylactique des maladies infectieuses par le chloride de magnesium Cinquieme 1968 Edition Depot legal 4eme trimestre Editions Dangles, 38, rue de Moscow, Paris. (8eme); http://soignez-vous.com/
5. Frederick R. Klenner, M.D., Reidsville, North Carolina July, 1949, 209-214 Southern Medicine & Surgery The Treatment of Poliomyelitis and Other Virus Diseases with Vitamin C. Fred Klenner, M.D. Cured Polio in 1948 with Intravenous Sodium Ascorbate; http://www.orthomed.com/polio.htm
6. Frederick R. Klenner, M.D., F.C.C.P. Journal of Applied Nutrition Vol. 23, No’s 3 & 4, Winter 1971 Observations On the Dose and Administration of Ascorbic Acid When Employed Beyond the Range Of A Vitamin In Human Pathology; http://www.orthomed.com/klenner.htm
7. Fred R. Klenner, M.D. Reidsville, North Carolina The Use of Vitamin C as an Antibiotic -the foundation of the oxidation redux system now through greater dosage reveals its outstanding qualities as a non-toxic antibiotic. The Journal of Applied Nutrition, Volume 6, 1953, pp. 274-278; Revised Corrections and formatting [c] 1999
8. T. L. Cleave, M. R. C. P. (Lond.); Formerly Director of Medical Research, Institute of Naval Medicine The Saccharine Disease, Conditions caused by the Taking of Refined Carbohydrates, such as Sugar and White Flour. 1974 Bristol John Wright & Sons Limited; http://www.soilandhealth.org/02/0203cat/0203longevitylibcat.html
9. Neil Z. Miller. Vaccines: Are They Really Safe And Effective? A parent’s Guide to Childhood Shots. 2001 New Atlantean Press, PO Box 9638, Santa Fe, NM 87504; http://www.thinktwice.com/
10. Dr. Lee. Natural Progesterone. The multiple roles of a remarkable hormone. Jon Carpenter Publishing. The Spendlove Centre, Charlbury, Oxordshire OX7 3PQ 1996
Sursa articol si foto
Glicemia normala si vitamina C, conditii pentru o imunitate ridicata
sau despre cum ne putem apara de bolile infectioase
Din pacate, dupa cum spunea Sir Richard J. Roberts, laureat Nobel, stiinta medicala a zilelor noastre este puternic influentata de interesele marilor companii farmaceutice, într-atât încât studii esentiale pentru sanatatea omenirii sunt trecute sub tacere, iar altele facute la comanda sunt super-mediatizate. Având în vedere aceste lucruri, începând cu acest numar vom scoate la iveala câteva dintre marile descoperiri ale stiintei medicale a modernitatii, pe care ar fi bine daca fiecare dintre noi le-ar lua mai în serios.
Vom începe cu abordarea metodelor de vindecare care s-au experimentat în cazul uneia dintre cele mai grave boli infectioase: poliomielita. Aceste studii sunt relevante pentru tratarea bolilor infectioase îndeobste, în conditiile în care traim sub presiunea mediatica a psihozei gripei porcine.
Este greu sau imposibil de gasit în manualele facultatilor de medicina o alta metoda de prevenire si tratament a poliomielitei si a altor boli similare în afara vaccinului. Si, totusi, realitatea se pare ca arata altfel. Au existat tratamente eficiente, au fost aplicate pe oameni, s-au obtinut rezultate – dar tratamentele respective nu s-au facut cu substante sau formule patentabile, deci nu aduceau bani unei anumite industrii. Ca urmare, au fost trecute sub tacere.
În 2004, doctorul Juan Manuel Martinez Mendez a publicat un foarte interesant articol în publicatia Townsend Letter for Doctors and Patients. Asa cum precizeaza autorul, articolul este „un mic tribut catre marii oameni de stiinta aproape necunoscuti în scolile medicale de astazi. Ei merita recunoastere pentru modul în care au înteles cauzele reale ale bolilor acute si cronice, cât si pentru abordarea corecta pe care au avut-o în prevenirea si tratarea respectivelor boli”.
Întrebarea pe care si-a pus-o autorul este daca „poliomielita si bolile similare pot fi prevenite, tratate sau vindecate fara vaccinare. Mai multe studii de caz arata ca au fost folosite cu succes metode alternative de tratament si prevenire în timpul epidemiilor din anii ’50. În acea perioada, metodele alternative de prevenire si tratament a poliomielitei au fost neglijate în favoarea vaccinarii în masa. Este vorba de trei abordari: a) administrarea orala sau intramusculara / intravenoasa a vitaminei C; b) administrarea orala a unei solutii de clorura de magneziu si c) aplicarea unei diete ce limiteaza aportul de zahar”.
Rolul nutritiei în dobândirea si mentinerea sistemului imunitar a fost ignorat sau insuficient înteles, dar mai ales insuficient si incorect comunicat. De exemplu, nu s-a scris despre rolul glicemiei în imunitate, nici despre rolul vitaminei C în doze considerate mari, desi cercetarile pe animale arata ca aceste doze sunt necesare si au efecte deosebit de bune asupra organismului.
Regulile sunt simple si se pot observa la animale:
* glicemia normala constanta este unul dintre cei mai importanti factori pentru imunitatea si eficienta functionarii organismului;
* vitamina C în doze mari are efecte deosebite, actionând ca un antiviral.
Societatea Internationala de Medicina Ortomoleculara mentioneaza în articolul „Vitamina C ca antiviral: totul este doza”:
„Corpurile noastre nu pot produce vitamina C, desi majoritatea animalelor poseda înca mecanismele prin care produc cantitatile necesare de vitamina C. Dar de cât de multa vitamina C avem nevoie? Argumentele pot fi gasite daca ne uitam la câta vitamina C produc animalele în corpurile lor. Raspunsul este: multa vitamina C. Majoritatea animalelor produc o cantitate ce corespunde la un adult uman cu 5.000 – 10.000 de mg de vitamina C pe zi. Este putin probabil ca animalele sa fi ajuns sa produca atât de multa vitamina C daca nu ar fi avut nevoie de ea si daca nu ar fi folosit-o. Chiar si în celulele din multe tesuturi umane, concentratia de vitamina C este si de 25 de ori mai mare decât concentratia din sânge.
Nevoia de vitamina C a fiecarei persoane difera datorita deosebirilor genetice si biochimiei individuale. Mai mult, corpurile noastre trec prin nivele diferite de stres si consumam alimente diferite. De aceea, nivelul de vitamina C pentru un adult ce doreste sa-si mentina sanatatea variaza între 2.000 si 20.000 de mg pe zi. Linus Pauling lua personal 18.000 de mg de vitamina C pe zi (18 grame). A fost ridiculizat de nenumarate ori pentru asta, dar este interesant de observat ca d-rul Pauling avea doua premii Nobel mai mult decât criticii sai. A murit la vârsta de 93 de ani. Dr. Abram Hoffer, coleg cu dr. Pauling, lua si el megadoze de vitamina C si a recomandat cu succes dozele mari de vitamina C catre mii de pacienti, în cei 55 de ani de practica medicala. Dr. Hoffer a murit la vârsta de 91 de ani”.
Dar sa ne întoarcem la articolul doctorului Juan Manuel Martinez Mendez:
„Întâi a fost contributia de exceptie a d-rului Benjamin Sandler, un nutritionist care a observat ca iepurii nu se îmbolnavesc de poliomielita: «Autoritatile au observat ca în mod normal iepurii sunt rezistenti la virusii poliomielitei. Dr. Sandler a mai observat ca studiile arata ca nivelul glicemiei iepurilor nu scade niciodata sub 100 mg» (1)i. Dar declansarea unei hipoglicemii în conditii de laborator era posibila, si ceea ce s-a observat dupa instalarea hipoglicemiei a fost ca «animalele prezentau simptome de infectie în aproximativ 10 ore de la inocularea intracerebrala a virusului» (2). De asemenea, în circumstante normale, corpul unui iepure produce zilnic vitamina C într-o cantitate ce corespunde, la un adult de 70 de kg., unor valori cuprinse între 1.547 si 15.820 mg. (1,547 gr. si 15,820 gr.). În conditii de stres sau infectie, cantitatea de vitamina C sintetizata se cvadrupleaza usor (3).
Dr. Benjamin Sandler a descoperit ca daca vrei sa previi poliomielita, turbarea, tuberculoza, pneumoniile, infectiile recurente etc. este necesar sa eviti atât hipoglicemia, cât si hiperglicemia.
Zaharul din sânge si oxigenul sunt cele doua ingrediente ale „combustibilului” ce „arde” constant în fiecare tesut al corpului. Pentru ca organismul sa functioneze cu eficienta maxima (incluzând si „mintea”), cantitatea de glucoza din sânge trebuie sa fie echilibrata de cantitatea de oxigen din sânge. Daca nivelul de glucoza în sânge variaza constant, atunci se instaleaza hipoxemia (oxigenarea insuficienta). Hipoglicemia cauzeaza hipoxemie în tesuturi si aceasta, la rândul ei, poate duce la o multime de probleme. Din câte stiu, d-rul Sandler a condus o campanie unica în vara lui 1948. Timp de patru luni si jumatate, cetatenii din Carolina de Nord au urmat sfaturile doctorului si o dieta specifica. «Astfel am ajuns la o formula simpla de a preveni poliomielita: eliminarea din dieta a zaharului si a alimentelor ce contin zahar, precum si reducerea consumului de alimente ce contin amidon» (2). Dr. Sandler a mai scris: «Pot afirma fara rezerve ca o astfel de dieta, strict controlata, poate genera în 24 de ore un grad de rezistenta a corpului uman suficient de ridicat pentru a combate boala» (2). Aproape 5.000 de cazuri de poliomielita au fost prevenite.
«În timpul verii din 1949, cetatenii din Carolina de Nord au redus consumul de zahar cu 90%, si numarul cazurilor de poliomielita a scazut în acest stat cu acelasi procent» (10).
Nu a existat o campanie propriu-zisa în 1949 (au fost raportate 229 de cazuri de poliomielita), dar numarul a fost mult mai mic decât în 1948 (2.498 de cazuri raportate) – si aceasta datorita faptului ca «parintii din Asheville si-au amintit de sugestiile legate de dieta si le-au urmat si în 1949» (2).
Dupa încheierea acestei campanii generate de unul singur, dr. Sandler a decis în 1951 sa publice uluitoarele rezultate ale muncii sale.
Dupa ce întreaga drama a epidemiilor a fost observata, dr. Sandler si-a prezentat concluziile realistice si pragmatice: «Metoda pe care eu o ofer ca protectie împotriva poliomielitei se bazeaza pe conceptul ca mentinerea unui nivel normal de zahar în sânge previne invadarea tesuturilor organismului de catre virusul poliomielitei si astfel se previne infectia». Si, mai departe, «dupa o cercetare intensa, timp de 12 ani, a relatiei dintre dieta si susceptibilitatea la infectii, nu numai în cazul poliomielitei, ci si în infectiile respiratorii comune si tuberculoza, m-am convins ca prin nutritie adecvata organismul uman se poate proteja singur împotriva infectiilor». Si doctorul a mai adaugat: «Cunoasterea este putere». Toate astea au fost scrise în 1951! (2)”
Vindecarea poliomielitei în 48 de ore
Cea de-a doua abordare a fost cea a doctorului A. Neveu, care administra persoanelor ce tocmai contractasera poliomielita o solutie simpla, dar extrem de eficienta: 20 gr. clorura de magneziu, dizolvata în 1 litru de apa (solutia putând fi folosita si în cazul nou-nascutilor, precum si al persoanelor în vârsta). Acesti oameni au fost vindecati în 48 de ore (4). Pareau a fi sub o „protectie sigura” si se pare ca numai persoanele care nu au urmat recomandarile s-au îmbolnavit.
Un pionier al medicinei ortomoleculare
Doctorul Fred R. Klenner a avut o alta abordare. În timpul epidemiei de poliomielita din 1948 din Carolina de Nord, d-rul Klenner le-a administrat la 60 de pacienti afectati de poliomielita doze masive de vitamina C, la fiecare 2 sau 4 ore – fie oral, fie intramuscular sau intravenos. Rezultatul a fost recuperarea pacientilor în 3-5 zile (5).
Studiu de caz: poliomielita
„Desi am reusit sa vindecam multe cazuri de poliomielita folosind doze masive de acid ascorbic, un anume caz demonstreaza valoarea vitaminei C. Doi frati erau bolnavi de poliomielita. Acestor doi frati li s-au administrat intravenos 10 si 12 grame de vitamina C, în functie de greutate; administrarea s-a facut cu o seringa de 50 cm3, de patru ori la fiecare 8 ore si apoi de alte patru ori la fiecare 12 ore. Li s-a mai administrat 1 gram de vitamina C pe cale orala, la fiecare 2 ore. S-au recuperat complet si amândoi au devenit vedete atletice în liceu si la colegiu. Un al treilea copil, un vecin, aflat în grija altui medic, nu a primit vitamina C. Si acest copil a supravietuit. Tânara femeie este înca nevoita sa poarte bretele ajutatoare pentru brate (6).
Dr. Fred R. Klenner a scris despre actiunea-cheie extraordinara a vitaminei C: „Am reusit sa adunam suficiente dovezi clinice care dovedesc fara echivoc ca vitamina C este ceea ce avem nevoie în tratarea bolilor generate de tot felul de virusi. Mai mult, vitamina C este un adjuvant major în tratarea altor boli infectioase” (7).
Realmente exasperat de parerile colegilor de breasla, d-rul Klenner concluziona în lucrarea sa din 1959 publicata în Tri-State Medical Journal: „Când boala este în forma sa acuta, administrarea de acid ascorbic în cantitati adecvate, atât oral cât si injectabil, va duce la recuperarea rapida a pacientului. Credem ca administrarea de vitamina C trebuie facuta injectabil, în cantitati ce corespund de la 250 mg. pâna la 400 mg. per kilogram-corp, la fiecare 4 pâna la 6 ore, timp de 48 de ore, apoi la 8 pâna la 12 ore. Doza administrata oral este o doza ce poate fi tolerata. Celor ce spun ca poliomielita este o boala care nu se poate trata, eu le spun ca mint. Poliomielita în forma acuta poate fi vindecata în 96 de ore sau mai putin. Rog autoritatile sa încerce aceasta metoda” (The Origin of the 42-Year Stonewall of Vitamin C, Robert Landwehr 1. 1250 Grizzly Peak, Berkeley, CA 94708. From Journal of Orthomolecular Medicine, Volume 6, Number 2, 1991, pp. 99-103).
Rolul neasteptat al pâinii negre
Mai târziu, R. Klenner a mai adus un argument legat de motivul aparitiei paraliziei la unele cazuri de poliomielita:
„..revazând cercetarile lui McCormick în cazul celor 50 de cazuri de poliomielita dinauntrul si din afara orasului Toronto, Canada, în timpul epidemiei din 1949, am observat ca familiile care mâncau pâine neagra si s-au îmbolnavit de poliomielita nu au dezvoltat paralizii; pe când în familiile în care se consuma pâine alba, multi dintre copiii care au avut poliomielita au dezvoltat paralizii. Ideea este ca pâinea neagra contine de 28 de ori mai multa vitamina B1 decât pâinea alba. În mod evident, paraliziile ce complica poliomielitele acute par sa se datoreze lipsei de vitamina B1” (Massive Doses of Vitamin C and the Virus Diseases: Klenner, Southern Medicine & Surgery, April 1951).
Din informatiile si cazurile prezentate mai sus, pasii de vindecare a poliomielitei trebuie facuti într-o secventa precisa si sincronizata:
* trebuie administrat nutrimentul adecvat, în dozaj corect si la intervale ce depind de reactiile fiecarui individ; se are în vedere vitamina C si magneziul;
* se previne aparitia hipo- sau hiperglicemiei;
* se urmareste redobândirea mobilitatii pacientului, el însusi mobilizându-se sau fiind ajutat de cei ce-l îngrijesc;
* se administreaza vitamina B1 sau tiamina pentru terminatiile nervoase suferinde, urmarindu-se în genere rezolvarea avitaminozei.
Ne oprim aici cu redarea textului din articolul scris de doctorul Juan Manuel Martinez Mendez. În partea a doua, vom trece în revista si restul informatiilor din articol, dar si multe alte informatii despre rolul vitaminelor asa cum sunt ele privite de medicina ortomoleculara.
Prof. Elena Anastasiu
Note bibliografice:
1. William Duffy. Sugar Blues 1975 Extracted/edited from his book. First published by Chilton Book Co. Padnor, PA, USA. Currently published by Warner Books, USA. Extracted from Nexus Magazine, Volume 7, Number 1 (December 1999 – January 2000). http://www.nexusmagazine.com/
2. Benjamin P. Sandler MD. Diet Prevents Polio 1951. The Lee Foundation for Nutritional Lucrarea poate fi obtinuta de la adresa http://www.soilandhealth.org/
3. Megascorbate therapies: Vitamin C in Medicine: Vol 1, 1 Vitamin C: How Much is Enough by Patrick Holford; http://www.vitamincfoundation.org/mega_1_1.html#HOLFORD
4. Docteur A. Neveu. Comment prevenir et guerir la poliomyelite Traitement cytophylactique des maladies infectieuses par le chloride de magnesium Cinquieme 1968 Edition Depot legal 4eme trimestre Editions Dangles, 38, rue de Moscow, Paris. (8eme); http://soignez-vous.com/
5. Frederick R. Klenner, M.D., Reidsville, North Carolina July, 1949, 209-214 Southern Medicine & Surgery The Treatment of Poliomyelitis and Other Virus Diseases with Vitamin C. Fred Klenner, M.D. Cured Polio in 1948 with Intravenous Sodium Ascorbate; http://www.orthomed.com/polio.htm
6. Frederick R. Klenner, M.D., F.C.C.P. Journal of Applied Nutrition Vol. 23, No’s 3 & 4, Winter 1971 Observations On the Dose and Administration of Ascorbic Acid When Employed Beyond the Range Of A Vitamin In Human Pathology; http://www.orthomed.com/klenner.htm
7. Fred R. Klenner, M.D. Reidsville, North Carolina The Use of Vitamin C as an Antibiotic -the foundation of the oxidation redux system now through greater dosage reveals its outstanding qualities as a non-toxic antibiotic. The Journal of Applied Nutrition, Volume 6, 1953, pp. 274-278; Revised Corrections and formatting [c] 1999
8. T. L. Cleave, M. R. C. P. (Lond.); Formerly Director of Medical Research, Institute of Naval Medicine The Saccharine Disease, Conditions caused by the Taking of Refined Carbohydrates, such as Sugar and White Flour. 1974 Bristol John Wright & Sons Limited; http://www.soilandhealth.org/02/0203cat/0203longevitylibcat.html
9. Neil Z. Miller. Vaccines: Are They Really Safe And Effective? A parent’s Guide to Childhood Shots. 2001 New Atlantean Press, PO Box 9638, Santa Fe, NM 87504; http://www.thinktwice.com/
10. Dr. Lee. Natural Progesterone. The multiple roles of a remarkable hormone. Jon Carpenter Publishing. The Spendlove Centre, Charlbury, Oxordshire OX7 3PQ 1996
Sursa articol si foto
duminică, 29 mai 2011
Discursul inainte de alegeri, citit normal
Discursul inainte de alegeri, citit normal
in partidul nostru politic, ne respectam promisiunile
doar imbecilii pot crede ca
noi nu vom lupta impotriva coruptiei
pentru ca, un lucru e sigur pentru noi:
cinstea si transparenta sint fundamentale pentru atingerea idealurilor noastre
vom demonstra ca e o mare prostie sa crezi ca
mafia va contina sa faca parte din guvern ca in trecut
va asiguram, fara umbra de indoiala, ca
dreptatea sociala va fi scopul principal al mandatului nostru
cu toate acestea, exista inca oameni prosti care isi imagineaza ca
guvernarea sa fie posibila in continuare
cu aceleasi vechi smecherii politice ale pedelistilor
cind ne asumam puterea, facem totul pentru ca
sa se termine cu situatiile privilegiate si cu traficul de influenta
nu suportam in nici un fel ideea ca
poporul va flaminzi , taind pensiile si salariile
ne vom indeplini misiunea chiar daca
rezervele economice vor fi complet epuizate
vom exersa puterea pana ce
veti intelege ca incepand de acum
noi sintem partidul PDL, victorios in alegeri
SURPRIZA o aveti daca cititi fiecare rand de jos in sus !
in partidul nostru politic, ne respectam promisiunile
doar imbecilii pot crede ca
noi nu vom lupta impotriva coruptiei
pentru ca, un lucru e sigur pentru noi:
cinstea si transparenta sint fundamentale pentru atingerea idealurilor noastre
vom demonstra ca e o mare prostie sa crezi ca
mafia va contina sa faca parte din guvern ca in trecut
va asiguram, fara umbra de indoiala, ca
dreptatea sociala va fi scopul principal al mandatului nostru
cu toate acestea, exista inca oameni prosti care isi imagineaza ca
guvernarea sa fie posibila in continuare
cu aceleasi vechi smecherii politice ale pedelistilor
cind ne asumam puterea, facem totul pentru ca
sa se termine cu situatiile privilegiate si cu traficul de influenta
nu suportam in nici un fel ideea ca
poporul va flaminzi , taind pensiile si salariile
ne vom indeplini misiunea chiar daca
rezervele economice vor fi complet epuizate
vom exersa puterea pana ce
veti intelege ca incepand de acum
noi sintem partidul PDL, victorios in alegeri
SURPRIZA o aveti daca cititi fiecare rand de jos in sus !
sâmbătă, 28 mai 2011
Zece strategii de manipulare a poporului
Zece strategii de manipulare a poporului
26/05/2011 de deveghepatriei
Lingvistul nord-american Noam Chomsky a stabilit lista celor ’’Zece strategii de Manipulare” prin mediile de informare în masa. Evreu si de sensibilitate anarhista, semnase o petitie pentru a apara libertatea de exprimare a lui Robert Faurisson. Pentru Chomsky, ’’libertatea de exprimare este mai importanta decât orice versiune a faptelor sustinuta de ordinea stabilita, oricare ar fi raportul pe care aceasta’l întretine cu adevarul faptelor în sine.” Chomsky evoca diferitele tehnici de manipulare si, în primul rând, strategia diversiunii.
Strategia diversiunii consista în deturnarea atentiei publicului de la problemele importante si de la schimbarile hotarâte de elitele politice si economice, printr’un potop continuu de distractii si de informatii neînsemnate. Chomsky analizeaza diferitele tehnici de spalare a creierului, pe care o îndura poporul nostru.
Zece strategii de manipulare a poporului nostru1. ’’A distrage în permanenta atentia publicului, departe de adevaratele probleme sociale, captivata de subiecte fara importanta adevarata. A tine mereu publicul ocupat, ocupat, ocupat, fara nici’un timp pentru gândire” scrie Chomsky.
2. A cauza probleme si apoi, a oferi solutii.
Aceasta metoda se mai numeste si ’’ problema – reactie – solutie”. La început, se creeaza problema, sau „situatia”, prevazuta pentru a suscita o anume reactie a publicului, pentru ca tocmai acesta sa ceara masurile mai dinainte stabilite pentru a fi acceptate. De exemplu: dezvoltarea intentionata a violentei urbane sau organizarea de atentate sângeroase, pretinse antisemite, pentru ca publicul sa ceara legi represive, în detrimentrul libertatii.
3. Strategia „în degradeu”.
Pentru ca publicul sa accepte o masura inacceptabila, este de ajuns sa fie aplicata în mod progresiv, în ’’degradeu”, pe o durata de zece ani. În acest fel, au fost impuse conditii sociale si economice absolut noi au fost impuse din 1980 pâna în 1990. Somaj masiv, imigratie – invazie, precaritate, flexibilitate, delocalizari, salarii care nu mai asigura un venit decent, iata schimbarile care ar fi provocat o revolutie daca ar fi fost aplicate în mod brutal.
4. Strategia actiunii cu date diferite.
O alta maniera de a obliga publicul sa accepte o hotarâre nepopulara este de a o prezenta ca “dureroasa, dar necesara’’, obtinând acordul publicului în prezent, pentru aplicarea în viitor. Este mult mai usoara acceptarea unui sacrificiu viitor decât al unuia apropiat. În primul rând, pentru ca efortul nu trebuie facut imediat, apoi, pentru ca publicul are mereu tendinta de a nadajdui ’’totul va merge mai bine mâine” si ca sacrificiul cerut va putea fi evitat. În fine, aceasta maniera lasa publicului timp pentru a se obisnui cu ideea schimbarii, pe care o va accepta cu resemnare la momentul venit. Exemplu recent: trecerea la Euro si pierderea suveranitatii monetare si economice, acceptate de tarile europene între 1992 – 1995 si aplicate în 2002.
5. A se adresa publicului ca unor copii mici.
Cea mai mare parte a publicitatilor destinate marelui public folosesc discursuri, argumente, personaje si un ton absolut copilaresti, aproape debile, ca si cum spectatorul ar fi un copil mic sau un handicapat mental. De ce oare ? ’’de 12 ani.”Daca ne adresam unei persoane ca si cum ar avea 12 ani, atunci aceasta, prin sugestibilitate si cu o oarecare probabilitate, va avea un raspuns sau o reactie tot atât de lipsita de simt critic ca al unui copil de 12 ani” analizeaza Chomsky.
6. A face apel la partea emotionala decât la gândire.
Este o tehnica clasica pentru a opri analiza rationala si, deci, simtul critic al oamenilor. Ïn plus, folosirea emotionalului deschide accesul la subconstient, pentru implantarea unor anumite idei, dorinte, spaime, pulsiuni sau comportamente.
7. Mentinerea poporului în nestiinta si prostie.
A face în asa fel ca poporul sa nu înteleaga tehnologiile si metodele folosite pentru controlarea si robirea lui. Calitatea educatiei data claselor inferioare trebuie sa fie cât mai slaba, încât prapastia de nestiinta, care separa clasele de jos de cele de sus sa fie si sa ramâna de neînteles de cele dintâi.
8. A încuraja publicul sa se complaca în mediocritate.
A încuraja publicul sa creada ca e ”bine” de a fi prost, vulgar si incult. A-l îndopa cu seriale americane si emisiuni de tele-realitate, niste dobitocenii monstruoase.
9. A înlocui revolta cu învinovatirea.
A face omul sa creada ca numai el singur este vinovat de propria’i nenorocire, din cauza unei inteligente insuficiente, sau a capacitatilor si eforturilor necorespunzatoare. Astfel, în loc sa se ridice împotriva sistemului, individul se sub-estimeaza si se învinovateste, ceea ce creaza o stare depresiva, având ca efect abtinerea de la actiune. Si, fara actiune, nu exista revolutie !
10. Si, ultimul punct, a cunoaste oamenii mai bine decât se cunosc ei însisi.
Ïn ultimii 50 de ani, progresele fulgeratoare ale stiintei au sapat o prapastie crescânda între cunostintele publicului si acelea detinute si folosite de elitele conducatoare. Multumita biologiei, neurobiologiei si psihologiei aplicate, ”sistemul” a ajuns la cunoasterea avansata a fapturii omenesti, fizic si psihic. Sistemul cunoaste individul mediu mai bine decât el însusi. Aceasta înseamna ca, în majoritea cazurilor, sistemul detine un control mai mare si o putere mai importanta asupra oamenilor decât ei însisi.
Pe scurt, a cunoaste adversarul, a-i cunoaste tehnicile de manipulare, este indispensabil pentru a ne elibera de robie.
Avram Noam Chomsky (1928-) este lingvist, filosof si activist politic evreu . Profesor emerit la Massachusetts Institute of Technology. Considerat “tatal“lingvisticii moderne.
Din anii 1960 devine cunoscut ca un anarhist si intelectual libertarian socialist.
Sa ne amintim si de ceea ce spunea Bertrand Russell:
“Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie… Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.
Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial.“
“În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie. “
Câştigător al premiului Nobel, Russel a scris pe larg despre cum vaccinările pline de mercur şi alte componente nocive creierului ar induce lobotomii chimice parţiale şi ar dezvolta o populaţie servilă de zombi. In cartea sa „Impactul Ştiinţei În Societate„, acesta scria:
“Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.”
http://piatza.net
vineri, 27 mai 2011
Ce drepturi aveti in fata organului de prevenire si control rutier
Ce drepturi aveti in fata organului de prevenire si control rutier
1. Trebuie sa se prezinte (ai dreptul sa-I ceri legitimatia, sa ti-o arate. Pe care este inscris numarul sau… E foarte folositor acesta…).
2. Sa-ti spuna motivul opririi(care este motivul: filtru organizat si cauta ei, sa zicem, alcool, benzina sau dude).
3. Daca este filtru, ai dreptul sa ceri ordinul de serviciu in care trebuie sa se regaseasca data si intre ce ore au voie sa faca filtru, strazile pe care actioneaza si numele persoanelor care participa din echipaj.
4. Actele se cer pe un motiv(legea nu mai permite sa se opreasca masini si apoi sa se caute motive de amenda).
5. Deci, la oprire, se comunica soferului motivul si nu poti fi sanctionat decat pe acel motiv(asta daca nu cumva ai portbagajul plin cu arme si doua cadavre legate la spate). Hm… Logic!
6. La amenda ai doua locuri unde semnezi: unul prin care recunosti fapta si al doilea ca iei la cunostinta de amenda. Sooo… puteti sa semnati ca luati la cunostinta de amenda… Dar sa nu recunasteti fapta, si sa-l convocati la Tribunal sub asistenta juridica pe dumnealui.
7. CEL MAI IMPORTANT: ori de cate ori aveti un necaz cu politia, fie noapte, fie zi, puteti sa sunati la 112(Apel National de Urgenta) si sa spuneti ca suntetide echipajul cutare. In maximum 10 minute( in Capitala) apare un echipaj de la “Capitala” si astia nu se uita ca sunt colegi de-ai lor, vor face imediat un raport. Care poate fi totusi util la Tribunal…
8. Fiti intelegatori cu politaiul… Totusi, sta pe strada de atata timp (asta daca nu incepe sa abereze), sunt, mai nou. Politistii de pe radqare nu mai au voie sa dea filmul inapoi. Deci, daca va opresc si stiti ca nu ati comis-o prea rau, le cereti ferm sa va arate:
A. Legitimatia care atesta ca au dreptul de a lucra pe masina de radar… Sa aiba vizele la zi.
B. Copie dupa certificatul metrologic al aparatului radar cu modelul si seria aparatului.
C. Legitimatia care atesta faptul ca are dreptul de a conduce masina Ministerului de Interne… Sa fie vizata.
D. Daca mai fac scandal, le cereti sa va arate “ordinul de serviciu”… Este un fel de foaie de parcurs in care scrie unde au voie sa isi desfasoare activitatea respectiva.
Aceste acte trebuie sa fie intotdeauna asupra agentului de pe radar… Dar faptul ca-I mai intrebi de ele de cele mai multe ori duce la un… simplu… Pentru tine, pentru ca… Ghiciti?
De multe ori, aceste acte nu prea se gasesc la “Nea ECHIPAJ-ul”…
asadar, citeste si da mai departe!
2. Sa-ti spuna motivul opririi(care este motivul: filtru organizat si cauta ei, sa zicem, alcool, benzina sau dude).
3. Daca este filtru, ai dreptul sa ceri ordinul de serviciu in care trebuie sa se regaseasca data si intre ce ore au voie sa faca filtru, strazile pe care actioneaza si numele persoanelor care participa din echipaj.
4. Actele se cer pe un motiv(legea nu mai permite sa se opreasca masini si apoi sa se caute motive de amenda).
5. Deci, la oprire, se comunica soferului motivul si nu poti fi sanctionat decat pe acel motiv(asta daca nu cumva ai portbagajul plin cu arme si doua cadavre legate la spate). Hm… Logic!
6. La amenda ai doua locuri unde semnezi: unul prin care recunosti fapta si al doilea ca iei la cunostinta de amenda. Sooo… puteti sa semnati ca luati la cunostinta de amenda… Dar sa nu recunasteti fapta, si sa-l convocati la Tribunal sub asistenta juridica pe dumnealui.
7. CEL MAI IMPORTANT: ori de cate ori aveti un necaz cu politia, fie noapte, fie zi, puteti sa sunati la 112(Apel National de Urgenta) si sa spuneti ca sunteti
8. Fiti intelegatori cu politaiul… Totusi, sta pe strada de atata timp (asta daca nu incepe sa abereze), sunt, mai nou. Politistii de pe radqare nu mai au voie sa dea filmul inapoi. Deci, daca va opresc si stiti ca nu ati comis-o prea rau, le cereti ferm sa va arate:
A. Legitimatia care atesta ca au dreptul de a lucra pe masina de radar… Sa aiba vizele la zi.
B. Copie dupa certificatul metrologic al aparatului radar cu modelul si seria aparatului.
C. Legitimatia care atesta faptul ca are dreptul de a conduce masina Ministerului de Interne… Sa fie vizata.
D. Daca mai fac scandal, le cereti sa va arate “ordinul de serviciu”… Este un fel de foaie de parcurs in care scrie unde au voie sa isi desfasoare activitatea respectiva.
Aceste acte trebuie sa fie intotdeauna asupra agentului de pe radar… Dar faptul ca-I mai intrebi de ele de cele mai multe ori duce la un… simplu
De multe ori, aceste acte nu prea se gasesc la “Nea ECHIPAJ-ul”…
asadar, citeste si da mai departe!
joi, 26 mai 2011
un rus la Louvre
Vine un rus la Louvre, la muzeu, se opreste in fata la Mona Lisa, il chema pe directorul muzeului si-i spune:
- Domnule, cat costa asta? La care directorul: - Nu-i de vanzare... Rusul: Domnule, am intrebat cat costa! Directorul, ca sa scape de el: - 400 milioane de euro. Rusul: Ia 400 milioane si da-l jos! Directorul il da jos si vrea sa i-l dea. La care rusul: - Acuma scoate-l din rama! Directorul: Cum sa-l scot, domnule, e patrimoniu international, nu pot! Rusul: domnule ti-am dat 400 de miloane pe el, il scoti din rama! Directorul se executa. Rusul: Acuma scrie pe el „La multi ani, Yura"! Directorul revoltat: - Cum sa scriu, domnule, pe el, ca il distrug!
Rusul: ti-am dat 400 de milioane pe el, scrii ce am zis!
Directorul ia un marker si scrie „La multi ani, Yura!" Dupa care rusul scoate mobilul, suna pe cineva si spune: - Serghei, eu am gasit felicitarea - tu cumperi cadoul! |
- Domnule, cat costa asta?
La care directorul:
- Nu-i de vanzare...
Rusul: Domnule, am intrebat cat costa!
Directorul, ca sa scape de el:
- 400 milioane de euro.
Rusul: Ia 400 milioane si da-l jos!
Directorul il da jos si vrea sa i-l dea. La care rusul:
- Acuma scoate-l din rama!
Directorul: Cum sa-l scot, domnule, e patrimoniu international, nu pot!
Rusul: domnule ti-am dat 400 de miloane pe el, il scoti din rama!
Directorul se executa.
Rusul: Acuma scrie pe el „La multi ani, Yura"!
Directorul revoltat:
- Cum sa scriu, domnule, pe el, ca il distrug!
Rusul: ti-am dat 400 de milioane pe el, scrii ce am zis!
Directorul ia un marker si scrie „La multi ani, Yura!"
Dupa care rusul scoate mobilul, suna pe cineva si spune:
- Serghei, eu am gasit felicitarea - tu cumperi cadoul!
marți, 24 mai 2011
Abonați-vă la:
Postări
(
Atom
)