marți, 8 octombrie 2013

CAND ESTI "CURVA"?

CAND ESTI "CURVA"?

Iertati-mi exprimarea considerata, poate, suburbana, dar... face parte din viata noastra cotidiana!

E o intrebare pe care si-o pun si barbatii dar si femeile, inca de la primele experiente sexuale, pana tarziu, cand, poate, i-si mai aduc aminte de sex... In general, barbatii casatoriti ce sunt descoperiti a avea relatii extraconjugale, sunt anatemizati, condamnati, judecati din toate unghiurile moralei. Dar ele, femeile casatorite, cu copii, cand barbatul lor cu acte se speteste sa asigure familiei un trai cat mai bun, iar pe ele, chiar si undeva la peste 35-40 ani, le bate gandul sa "incerce ceva mai satisfacator" in afara casatoriei, si dupa un an-doi sa se considere "implinite", sa divorteze cu tam-tam - si cu implicarea copiilor minori in divort - pentru a fi "fericite"?

Cred ca sunt foarte putine femei- ca si barbati de altfel! - ce se pot lauda ca au facut-o cu un singur barbat si ca, in consecinta sunt fete cuminti. De fapt sunt atat de rare incat eu unul nu sunt sigur ca am intalnit vreuna trecuta de 25 de ani.

Si totusi, cand poti spune ca esti curva? Care este limita peste care, odata trecuta, cuvantul ti se potriveste ca o manusa? Sa vedem…

Unele spun ca cele care au facut-o cu mai mult de trei barbati sunt curve, altele spun ca nu ar conta asa de mult numarul ci mai degraba modul, contextul si conditiile in care au facut-o si pe cale de consecinta ele insele nu sunt curve desi au facut-o cu cel putin 10 barbati! Dubios… spun eu. Exista fara indoiala o discutie la mijloc dar… care-i limita pana la urma? Unde te opresti si zici, gata! Asta-i curva!?

Pana la urma, cred ca cel mai important lucru pentru o femeie este daca se simte curva sau nu. Exista curve care au atitudine de fete mari, exista fete mari care au atitudine de curve atunci cand zambesc languros, cand intra in tot felul de scheme si intrigi ieftine. Dar pana la urma, de data asta barbatul decide. Cum de putine ori se intampla de fapt in viata, barbatul este cel care decide in legatura cu o femeie sau alta.

Eu consider curve pe cele care si-au inselat barbatul fara sa aiba o atitudine corecta fata de el, adica sa se desparta inainte. De fapt si cele care se despart de barbat pentru altul sunt putin parasute, dar parasute cu caracter! Sunt curve cele care nu mai stiu cu cine au pus-o pentru ca le-au pierdut numarul, sunt curve cele care nu-si pot stapani instinctele si trec la treaba fara sa se gandeasca inainte, sunt curve cele care cedeaza unor avansuri doar pentru ca "el a vrut si a insistat!" iar cedarea asta s-a produs in mai multe randuri, sunt curve cele care o fac pe bani, sunt curve cele care nu pot avea o relatie de lunga durata fara sa-si insele barbatul… si mai sunt cateva cazuri.

O alta intrebare ar fi: "ce conteaza daca sunt curva sau nu? Atata timp cat eu ma simt bine cu mine nu mai e relavat."

Adevarat! Nu e relevant pentru tine dar in cazul in care vei pune un barbat sa decida daca esti curva sau nu lucrurile devin complicate.

Barbatii au un sentiment de posesivitate fata de femeile lor provenit mai degraba din instinctul lor de a le proteja. Iar majoritatea femeilor au nevoie sa fie protejate.

Pentru un barbat femeia lui e de cele mai multe ori un subiect tabu atunci cand iese la bere sau discuta cu prietenii… femeia lui e ceva, undeva deasupra lucrurilor cotidiene, normale, deasupra lumii… e un subiect atat de delicat incat nici nu se discuta cu voce tare.

In atare conditii va fi foarte greu sa-si explice fenomenele prin care femeia lui a ajuns in pat cu 5-6 barbati, cu unii pentru un an doi poate iar cu altii cate 2-3 saptamani sau chiar o singura noapte. Iar cand va fi pus in situatia de a lua decizia va judeca foarte atent si foarte obiectiv.

Asadar… cand esti cu adevarat curva? Ar fi mai interesante raspunsurile voastre !?

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu