vineri, 14 octombrie 2011

jos cu tirfa politica

Nu am mai scris de mult ..... caci am trecut printr-o stare de lehamite si scirba .
Dragi mei din ce am observat buba este coapta si sta sa plesneasca s-au gazul este varsat mai trebuie un chibrit....
Si vasnici nostri oameni politici au simtit asta si se agita ... apar partide noi , cit mai multe.
Pacat , aceiasi Marie cu alta palarie . Partide fara orizont si fara nici o viziune deja obediente in mare masura puteri ... ca de exemplu " Noua Republica " partidul de casa a lui Traienica .
Si uite asa cu citeva partide mai rup inca 10 % in alegeri ...
Nu va imbatati cu apa rece caci  PP, NR,UNPR,...sunt partide aservite create , specific cripto comunistilor din 90 cind Iliescu a dat lege partidelor cu 250 membri ....
Invrasbeste si stapineste .
Nu avem nevoie de astfel de partide .Avem nevoie insa de o miscare civica , nationalista , cu lideri puternici oameni dintr-o bucata care sa nu cedeze presiunilor , santajelor si mizerilor politicienilor si nu numai lor ci si mafiei deja atot puternice in Romania de azi .
O noua legiune a arhanghelului Mihail , o miscare de curatire si premenire a poporului de acarieni si paduchi actuali care-i sug vlaga si-l siluiesc , de asta avem noi nevoie acum
Sper si cred ca nu am uitat exemplul marelui om care a fost  Corneliu Coposu . Un om pentru un ideal , un om care nu a cedat niciodata nici un milimetru , un om care a murit in picioare asa cum orice roman adevarat ar trebui sa moara .
Hai sa spunem nu compromisului , pupincurismului , micilor croncaneli si sa lasam deoparte vrajba si interesele marunte unindu-ne in jurul unei idei singulare si centrale , Dumnezeu si neamul romanesc . Dreptate adevar si actiune alungarea acestei sleahte de nemernici si hoti care in 21 ani nu au adus decit mizerie din ce in ce mai mare in tara , injosirea poporului si distrugerea idealurilor nationale , a spiritului de natiune a romanilor .
Poate ca sunt vorbe mari dar eu cred cu tarie ca acum a sosit ceasul sa ne unim sa ne ridicam inpotriva lor .
Zirconiu .

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu