marți, 3 octombrie 2017

Protestez!

Posted on 11/03/2014by Lupul Dacic
NU ESTE NECESAR CA TOŢI SĂ FIŢI DE ACORD CU CELE DE MAI JOS, DAR FACEŢI EFORTUL SĂ LE CITIŢI.
Nu înţeleg de ce ţipă Băsescu şi Ponta la mine. De ce mă ameninţă că intră România în colaps. În ceea ce mă priveşte, ţara mi se pare în colaps dintodeauna. De cînd m-am născut. Comuniştii, nu ştiu cum se făcea, dar nu se ajungeau fără să ne ia la contract porcul din coteţ. Erau stăpîni pe livada noastră, pe cazanul cu ţuică, pe orătăniile din bătătură.
Pe capitalişti i-am primit cu bucurie generoasă, aproape nefirească. Trezirea din reverie m-a dus în primul colaps. În dificultate a fost ţara şi la mica privatizare, şi la marea privatizare, şi după ce am scăpat de primul FMI, şi cînd duduia economia, şi cînd căutam luminiţa de la capătul tunelului, pe care văd că n-am mai găsit-o. Va fi, probabil, lumînarea de la căpătîiul părinţilor şi bunilor noştri.
Şi-acum aud că Romînia se duce fix în faliment. Iar guvernanţii mă solicită să fiu solidară nu ştiu cu cine, să dau 25% din leafa mea, 15% din pensia mea. Mă uit la Băsescu, la Ponta şi la cei ce se perindă zilnic la televizor şi nu seamănă a om aflat în criză. Nici Guvernul sau Parlamentul nu sînt în criză. Nici miile de hectare de vile nu-s crizate. Dar, defectul meu, am avut ochi de văzut şi urechi de auzit.
- Da. Aparatul de Stat este uriaş. Dar nu populaţia l-a făcut uriaş.
Voi, clasa politică, l-aţi transformat în monstru.
- Dacă există un monstru care căpuşează mediul privat, acela nu este profesorul, doctorul, inginerul, funcţionarul public; monstrul care a încălecat ţara asta sunteţi voi, clasa politică. Şi pentru că sunteţi la putere peste tot, voi, PDL, PSD, PNL şi gîscuţele mai mici, PC, UDMR, Partida romilor, partidele minuscule cu tentă de reprezentant minorităţi, sunteţi grasul care l-a încălecat pe slab!
Aţi devastat România cum nici popoarele migratoare n-ar fi reuşit. Şi-apoi aţi călărit ţara, aţi luat-o sub asuprire. Nici nu mai poate respira, de cîtă clientelă i-aţi vîrît pe gît.
- Aţi spart instituţiile Statului nu pentru că aşa era necesar, ci pentru că vă trebuiau posturi de conducere pentru clientela de partid.
- Aţi creat instituţii noi nu pentru că nu funcţiona statul fără ele, ci pentru că aţi avut un mofturos căruia, fiindcă i s-a năzărit să fie mare director, mare preşedinte, i-aţi fabricat o instituţie.
Şi nu v-a ajuns: an de an, legislatură de legislatură, aţi mai creat alte structuri; aţi adus directori noi, ceilalţi au rămas în sistem. Căpuşe lacome, corupte şi fără control, ce fac ca legea şi bunul simţ să nu se intîlnească nicicînd.
- Nu populaţia ocroteşte fărădelegea în ţara asta, ci voi, cu cercurile voastre de interese cu tot.
- Nu populaţia a votat pensii de 370.000.000 lei vechi. Şi venituri de 100.000 de euro pe an, de la stat. Voi, clasa politică, aţi făcut-o: în guvernele formate din partidele voastre, în parlamentul format din partidele voastre, iar legile le-a promulgat… instituţia preşedintelui Romîniei.
- Nu mama-mare din pămînt a distrus industria, a vîndut petrolul şi rafinăriile, a tăiat pădurile şi a mînărit pămînturile. Ministere conduse de voi, clasa politică, au făcut-o. Prefecturile voastre, Consiliile judeţene ale voastre, Primăriile voastre.
- Nu populaţia a prăpădit banii statului – sute şi mii de miliarde de lei, munţi de bani, pe licitaţii trucate, pe lucrări proaste, inutile, pe şosele cu gropi, pe autostrăzi care înghit bani cu ghiotura, ci primarii voştri, ai clasei politice; consilierii voştri, ai clasei politice; miniştrii voştri, ai clasei politice.
- Nu populaţia a organizat doi ani întregi de dănţuieli, de parcă venea sfîrşitul lumii. Voi, clasa politică, aţi făcut-o. Pe banii cui?! Pe ăştia pe care-i tăiaţi de la pensionari!
- V-aţi construit un aparat uriaş de represiune: ministere, agenţii, deconcentrate conduse de voi şi clientela voastră politică. Prin ei, controlaţi tot, terorizaţi instituţiile mai ceva decît poliţia politică a lui Ceauşescu.
- Nu populaţia se află în A.G.A. şi C.A. din Companiile şi Băncile de Stat, plătite, am văzut, regeşte, ci voi, clasa politică.
- Nu populaţia a stricat ţara asta la fiecare patru ani, ci voi, clasa politică.
Cum aţi venit, aţi distrus tot ceea ce a făcut guvernul de dinainte şi aţi luat-o iar de la zero. Şi-apoi, aţi rostogolit vinovăţii între voi, partidele politice, de parcă aţi fi jucat ping-pong cu România.
Daţi-vă afară întîi pe voi şi clanurile voastre şi-apoi să v-atingeţi de părinţii noştri!
Şi veniţi, acum, să mă trageţi de urechi pe mine. Să ne trageţi de urechi pe noi, că se duce Romînia de rîpă.
Vreţi s-o scoateţi din criză pe spinarea şomerilor, a pensionarilor şi a bugetarilor de execuţie, cei care vă ţin în spate aleşii şi numiţii, în funcţiile de conducere.
Cu ce curaj? Cu ce moralitate? Cîtă nesimţire!
Pînă să vă atingeţi de pensionarul ăla slăbănog, de profesorul care v-a pus creionul în mînă, de medicul care se zbate să salveze viaţa românului, dar şi a voastră, restructuraţi-vă întîi pe voi!
Daţi-vă afară şi în şomaj pe voi, pe oamenii voştri, ai clasei politice, şi după aceea scuipaţi pe noi. După aceea umblaţi la salariile şi pensiile necăjite.
După aceea să-l certaţi pe bătrîn că mai are îndrăzneala să trăiască, să ducă Romînia-n faliment, cu venitul lui gras, de 500, sau de 600 de lei.
1. Dacă nu sînteţi capabili să comasaţi sau să desfiinţaţi instituţiile de pomană create de voi, clasa politică, măcar reduceţi numărul de directori. Aveţi o droaie de şefi. Aţi umplut ţara de şefi. Pe ei daţi-i afară întîi şi după aceea ajungeţi la pensionar. Sau la doctor.
2. Trei sferturi dintre directorii voştri pe care i-aţi instalat, moţ, în instituţiile bugetare, au afaceri acasă. Fac afaceri cu banul public. Daţi-i pe aceştia afară! Nu ei să mănînce cu două guri, şi de la Firma lor grasă, şi de la buget, iar altul să crape de foame!
3. Luaţi-vă clientela politică din toate A.G.A şi C.A. ale Companiilor de Stat, de pe lîngă primării, consilii judeţene şi ministere. Aveţi deja directori acolo, există specialişti.
4. Daţi-vă afară consilierii de la birourile demnitarului. De ce aţi crede că ei sînt mai puţin paraziţi pe buget decît profesorul?
5. Daţi-vă afară consilierii de pe lîngă miniştri, secretari de stat, subsecretari de stat, primari, prefecţi, preşedinţi de consilii judeţene, căţel, purcel, directori generali, din Companiile de Stat, din parcurile industriale!
6. Încetaţi să mai căpuşaţi ministerele / primăriile / consiliile judeţene cu clientela pe care o serviţi cu miliarde de euro.
7. Voi, clasa politică, aţi creat şi întreţineţi evaziunea fiscală şi munca la negru, mita, şpăguiala şi incorectitudinea. Oamenii voştri, ai partidelor, protejează, feresc şi îndrumă întreţinerea situaţiei confuze. Îi apără (cu implicarea organelor Statului), să nu-i descopere pe cei ce încalcă legea. Şpăguiala nu are frontiere partinice. Se ia şi se împarte frăţeşte. Aceasta reprezintă liantul încălcărilor legilor. Pe toţi aceştia îi apără legea, prin încălcarea legilor, în detrimentul omului sincer, neprotejat şi aflat în afara acestui cerc de protejaţi.
8. După ce veţi face toate astea, abia atunci să aveţi îndrăzneala să vă legaţi de bătrînii acestei ţări, de oamenii cinstiţi şi (pînă acum) răbdători. Asta este România, domnule Băsescu! Asta este România, domnule Ponta! Asta este România, domnule Antonescu! Asta este România, domnule Blaga! Asta este România, domnule Tăriceanu! Asta este România, domnule Hunor! Asta este România, domnule Zegrean! Asta este România, domnule Judecător Adrian BORDEA! Asta este România, doamnă Procuror Codruta Kovesi!
O ştiţi, o cunoaşteţi, dar nu îndrăzniţi să vă apropiaţi de clanuri. Dar vă este la îndemînă să-i jupuiţi de vii pe bătrîni. Sînt inofensivi, ascultători, mult prea blajini, tăcuţi. Loviţi-i cu nădejde! Ei nu ţipă.
Daţi mai departe la toţi prietenii şi cunoscuţii, poate aşa o să ne trezim şi o să le dăm ce merită acestei adunaturi mafiote de golani.
Afla singur gradul de evolutie spirituala cu care te-ai incarnat

Exista in numerologie un numar care ne arata gradul de evolutie spirituala cu care ne nastem in aceasta viata.Acest numar se poate afla adunand cifra zilei de nastere cu cifra lunii si cu ultimele doua cifre ale anului nasterii, rezultatul reducandu-l la o singura cifra.(Ex: Data nasterii 10 septembrie 1970 adica 10+9+70=89=17=8)
Astfel, vom avea grade de evolutie spirituala incepand de la cifra 1 la 9. De la 1 la 4 putem vorbi de "Copiii Universului", care chiar daca vor face greseli in acesta viata li se vor oferi alte si alte sanse pentru a-si invata lectia destinului.
De la 6 la 9 vorbim de "Initiatii Universului" care si-au ales un destin incercat. Numarul 5 este un numar de echilibru , fiind o trecere intre cele doua categorii .
Detaliind, putem spune despre fiecare grad de evolutie in parte, urmatoarele:
Numarul 1  trebuie sa invete legile Universului si sa se descopere pe sine
Numarul 2  are de invatat lectia relatiilor drept pentru care cele mai multe probleme vor veni din aceasta zona
Numarul 3  lectia comunicarii , sa invete sa nu vorbeasca si sa promita mai mult decat poate
Numarul 4  este o cifra karmica unde liberul-arbitru este redus la jumatate si care trebuie sa incerce prin tarie de caracter si forta morala sa-i determine pe cei din jur sa priveasca viata responsabil. De-a lungul vietii se pot lovi de persoane care iau totul in gluma si pe care nu se poate  baza
Numarul 5 un numar dificil care va avea parte de multe experiente,ei  vor trebui sa invete sa-si stapaneasca temperamentul nelinistit
Numarul 6 lectia iubirii , sa daruiasca iubire neconditionata , sa nu foloseasca iubirea manipuland pe cei din jur, multe din provocarile destinului vor veni din acesta zona
Numarul 7 are de invatat lectia spiritualitatii (cu cat se va apropia mai mult de credinta cu atat incercarile din aceasta viata vor fi mai usoare)
Numarul 8 lectia puterii si a banului( noblete si generozitate pentru binele celorlalti, nu numai al sau), numarul 8 ca si numarul 4 este un numar karmic dar spre deosebire de acesta liberul-arbitru ii va lipsi cu desavarsire
Numarul 9 lectia liderului , o misiune grea in care trebuie sa invete sa daruiasca ce-i mai bun din el celorlalti.
Numele Ingerului tau Pazitor
Încă de la naştere, fiecare fiinţă umană este lăsată sub protecţia unui înger care are sarcina precisă de a o asista în orice moment al vieţii sale, fără s-o abandoneze niciodată. Fiecare persoană are deci propriul său înger păzitor, indiferent de rasă, cultură sau religia de care aparţine. Chiar şi persoanele care spun că sunt atee, materialiste convinse sau cele care refuză să creadă într-o altă dimensiune decât cea terestră, au un înger personal.

Îngerul nostru personal ne fereşte de pericolele care ne pândesc fără ca noi măcar să le bănuim ; ne îndeamnă să ne deschidem către ceea ce este bun şi să evităm răul ; are sarcina de a transmite mai departe rugăciunile noastre şi intervine neobosit pentru ca noi să primim întotdeauna dragostea divină.

Ingerii sunt capabili de o intelegere profunda, ei cunoscand bine strafundurile sufletului uman si, in marea lor intelepciune, privesc si accepta slabiciunile noastre ca pe niste obstacole inevitabile pe parcursul existentei omenesti. Prin urmare, nu trebuie sa ne simtim stanjeniti fata de ei pentru toate imperfectiunile noastre pe care ni le-am “expune” intr-un dialog sincer cu ei, caci ingerii ne cunosc infinit mai bine decat ne cunoastem noi insine.

Cand ne simtim cuprinsi de tensiuni si nelinisti, sa avem incredere in sfaturile binefacatoare ale ingerilor. Dimineata, inainte de a fi absorbiti de vartejul activitatilor cotidiene si seara, cand oboseala ne copleseste si ne simtim goi, putem sa ne adresam ingerului pazitor si sa-l rugam sa ne ajute sa redam sufletului nostru pacea si seninatatea.
Ingerii pot face multe pentru noi. Este suficient sa le invocam ajutorul si pentru asta va poate fi de folos sa stiti numele ingerului vostru  pazitor.

Pentru cei nascuti:
Duminica  ingerul pazitor este arhanghelul Mihail, chakra corespondenta este chakra 1iar piatra protectoare este ochiul de tigru sau hematitul

Luni  ingerul pazitor este  arhanghelul Gabriel , chakra corespondenta este chakra 2 iar piatra protectoare este citrinul , carneolul sau topazul auriu

Marti  ingerul pazitor este arhanghelul Camael , chakra corespondenta este chakra 3iar piatra protectoare este piatra soarelui, chihlimbarul sau citrinul galben

Miercuri  ingerul pazitor este arhanghelul Rafael , chakra corespondenta este chakra 4iar piatra protectoare este aventurinul , cuartul roz sau smaraldul

Joi  ingerul pazitor este arhanghelul Metatron , chakra corespondenta este chakra 5 iar piatra protectoare este lapis lazuli, turcoaza sau acvamarinul

Vineri  ingerul pazitor este arhanghelul Uriel , chakra corespondenta este chakra 6 iar piatra protectoare este ametistul , fluoritul sau azuritul

Sambata  ingerul pazitor este arhanghelul Cassiel , chakra corespondenta este chakra 7 iar piatra protectoare este cuartul de stanca sau diamantul
Ultimele isprăvi ale lui Nicolae Ceauşescu


- În 22 decembrie 1989, Statele Unite au trimis la Bucureşti un avion militar „cu misiunea de a recupera familia Ceauşescu”, acordându-le acestora protecţia şi azil politic în SUA.
- În primăvara anului 1990, la Bucureşti trebuia să se desfăşoare o solemnitate deosebită: liderii evreimii mondiale urmau să prezinte în mod oficial poporului român mulţumiri şi recunoştinţă pentru soarta evreilor din România anilor 1940-44.

Ultimele „isprăvi” ale lui Nicolae Ceauşescu, aşa cum sunt prezentate în ediţia revăzută a cărţii Marele Manipulator şi asasinarea lui Nicolae Iorga, Ioan Petru Culianu şi Nicolae Ceauşescu, aflată sub tipar. Ofer prietenilor mei de pe acest site ultimele pagini ale cărţii, pagini complet inedite.
Ion Coja
*** Trecem la Nicolae Ceauşescu. Ce noutăţi aveţi?
Mai multe. Nu mai ţin minte ce am vorbit în carte despre Nicuşor Ceauşescu... Atât el, cât şi Zoe Ceauşescu au murit în condiţii dubioase. În familie, în ce a mai rămas din familia Ceauşescu, se vorbeşte de mâna criminală a aceluiaşi spital, a aceluiaşi medic... Un ins deplorabil din toate punctele de vedere. Nu m-ar mira să aibă dreptate cei care îl fac vinovat pe domnul doctor ca asasin, criminal propriu-zis! Vinovat de cancerul care a pus capăt zilelor celor doi copii ai preşedintelui Ceauşescu.
*** Bănuiesc la cine vă gândiţi!... Face parte din aripa Mossad a securităţii!...
Nu ştiu dacă e chiar aşa. Nu te juca cu vorbele!... În orice caz, în sarcina lui Nicolae Ceauşescu nu s-a putut reţine nicio crimă, niciun asasinat! N-a apărut nimeni după 1990 să susţină că frate-su sau taică-su a fost ucis din ordinul lui Nicolae Ceauşescu! Sau măcar că vreun ins incomod pentru Ceauşescu a dispărut în condiţii dubioase!... În schimb, pentru cei ce s-au instalat la guvernare în decembrie 1989, mereu apar dovezi sau suspiciuni întemeiate privind asasinate comise mult după cele din timpul aşa zisei revoluţii din decembrie. Evident, asasinate care i-au vizat pe cei care ştiau prea multe şi dădeau şi semne că ar putea spune şi altora ce ştiu. Cum a fost cazul bietului Erbaşu, Erbaşu şi mai cum?!, Mihai, parcă, care a fost ajutat să se sinucidă aruncându-se de la etaj în piscina fără apă... Asta după ce cu numai două seri mai înainte îi promisese lui Dan Diaconescu în direct, l-am auzit şi eu, că va veni cu documente compromiţătoare împotriva lui Băsescu, pe atunci ministru doar!... Documente doveditoare precum că Băsescu trebuia încarcerat cu maximă urgenţă şi îndreptăţire! Documente pe care a promis să le aducă la o emisiune viitoare, proximă! ...Sau bietul Şerban Săndulescu, fostul senator de Vâlcea, care s-a ambiţionat să facă lumină în tenebroasa comisie parlamentară pentru cercetarea evenimentelor din decembrie 1989. În ziua când a murit – stop cardiac la stomatolog!, eu l-am întâlnit la prânz în faţa librăriei Eminescu. Exulta. Vioi şi fericit! Mi-a spus, cu mutra lui hâtră, mereu zâmbitoare, că l-a prins pe Iliescu, că-l termină, că a găsit nişte acte care-l vor scoate pe Iliescu din viaţa publică!...
*** Îi acuzaţi pe Băsescu şi Iliescu de crimă, de asasinat?
Erbaşu şi Săndulescu au fost asasinaţi. Nu mai dau şi alte detalii. E neîndoielnic! Dar nu pot spune că ordinul a venit personal de la Băsescu sau Iliescu. Spre deosebire de Ceauşescu, care, fără să controleze chiar totul, nu admitea să se facă în numele său şi fără ca el să ştie vreun abuz, cu atât mai puţin un asasinat, ceilalţi doi aşa zişi preşedinţi au avut o arie de responsabilitate şi de manevră mult mai restrânsă. Sunt preşedinţi de faţadă! Deconspirarea lor, compromiterea şi scoaterea lor de pe scena politică pune în pericol nu atât persoana lor, lipsită de vreo importanţă, nişte neica nimeni în fond!, ci pune în primejdie toată munca celor care de ani de zile, din umbră şi anonimi, au uneltit ca să-i aducă în fruntea mesei, a Ţării. Astfel că reacţia acelora, repet: reacţia acelora este greu de oprit, de parat! Şi reacţia acestora este deseori letală. Nu este exclus ca Iliescu sau Băsescu să nici nu fi aflat de aceste soluţii, aplicate celor doi sau altora... Mă rog, or fi aflat din presă! Şi de priceput nu le-a fost greu să priceapă... Dar nu mi-e greu să accept că nu de la ei a venit ordinul!... Sentinţa capitală!
Alte asasinate s-au produs având victime persoane pe care eu nu le-am cunoscut personal, aşa că nu mai dau nume. Toate aceste persoane ştiau prea multe! Şi nu inspirau încredere celor care au recurs la asasinat ca să le închidă gura... Se cuvine să dau un sfat celor ce ajung în situaţia de a deţine informaţii periculoase, otrăvitoare: singura lor şansă de a se apăra este să dea în vileag tot ce ştiu! Cât mai repede! De îndată ce ajunge în public informaţia respectivă, scapi de orice ameninţare! În primul rând, nimeni nu mai are niciun interes să te facă să dispari, adică să taci: dacă ai dat din tine tot ce ştii, dacă tu nu mai deţii niciun secret, nicio taină, e mai simplu să te lase în pace... În al doilea rând, în astfel de cazuri dacă nu este vorba de o chestiune personală, privată, nu suscită ură sau pasiuni copleşitoare, răzbunare etc... În schimb, din păcate, nu este aşa de simplu „să dai totul în vileag”. De cele mai multe ori mass media, fiind toată în mâinile „lor”, nu te bagă în seamă cu astfel de dezvăluiri, care pun în primejdie establishmentul politic. Dar poţi apela la Internet sau pur şi simplu stai la colţ de stradă şi împarţi fluturaşi!... Dai telefoane la mai mulţi ziarişti, laşi mesaje scrise la mai multe redacţii... Repet: să nu faci greşeala de a fi singurul deţinător al unor secrete primejdioase. ...Ba să se mai şi afle de cei interesaţi că ştii astfel de lucruri, cum au făcut cei doi, Erbaşu şi Săndulescu, săracii... Şi-au pus singuri ştreangul de gât!
*** Să revenim la Ceauşescu.
Mda... Unul dintre cei care deţineau secrete importante privindu-l pe Ceauşescu a fost pilotul helicopterului care l-a luat pe Ceauşescu de pe terasa CC-ului. A făcut greşeala că nu a spus imediat tot ce ştie, tot ce s-a întâmplat cu adevărat în minutele care s-au scurs între decolarea de pe terasa CC-ului şi drumul de ţară din judeţul Dâmboviţa unde cuplul prezidenţial a fost abandonat într-un mod atât de neverosimil! Vasile Maluţan a spus presei numai ce i s-a dat voie să spună!... În particular, prietenilor, probabil, a spus mai mult, poate chiar totul a spus! Greşeală fatală! Letală! Urmată de un accident de muncă care nu era normal să se producă la un pilot cu experienţa sa... Aşa se face că abia după moartea, după asasinarea lui Maluţan, s-a aflat un amănunt extraordinar: helicopterul cu cei doi Ceauşescu, după ce a decolat de pe terasa CC-ului, nu s-a îndreptat spre Snagov, cum ştiam noi cu toţii, ca fraierii, ci s-a îndreptat spre aeroportul Otopeni, unde, un avion militar american, a-me-ri-can!, trimis de guvernul a-me-ri-can, îl aştepta pe Ceauşescu, să fie scos din ţară şi dus în Occident...
*** Ce spuneţi?...! Nu vă cred! E pentru prima oară când literalmente şi sută la sută nu vă cred! Bateţi câmpii, domnule profesor Ion Coja! ...Vă rog să mă scuzaţi!
Dragul meu, nu mă mir că nu mă crezi. Nu insist. Dar te trimit la sursă. Iată ce am primit din Canada, din Ontario, de la dna Monica Tudor George, o româncă inimoasă, care a fost şi soţia marelui poet care a fost Tudor George!
*** Ahoe! Ahoe din vechea Troie!...
L-ai cunoscut? Mă bucur! Unul din corifeii nu ai Şcolii Ardelene, ci ai Boemei Bucureştene... Ar trebui făcut ceva pentru ca amintirea acestor mari poeţi, Ahoe, Pîcă, Stelaru, dar mai ales Ahoe, Tudor George, să nu pălească din pricina neglijenţei noastre... Dar mă întorc la dna Ahoe. Doamna Monica îmi trimite periodic extrase din presa românească de peste Gârlă... În ultimul plic am găsit o foaie, pagina 1 şi 2, din revista „Observatorul”, tipărită la Toronto, vol.XXI, din 15 Decembrie 2011. Pe pagina 2 se află articolul Revoluţionari fără adversari semnat de dl Ion Anton Datcu. Articol dedicat evenimentelor din Decembrie 1989. Iată citatul care ne interesează:
„O altă destăinuire de proporţii a fost făcută la 24 octombrie 2011, în cotidianul „Evenimentul Zilei”. Jurnalistul Mihai Şoica i-a luat un interviu lui Filip Teodorescu, fostul şef al contraspionajului din cadrul Securităţii ceauşiste. Colonelul Teodorescu a afirmat că ştie foarte multe despre manifestările de la sfârşitul lui decembrie 1989, dar preferă să se ducă cu ele în mormînt. A atins, totuşi, câteva aspecte, care nu sunt ştiute de muritorii de rând. Spre exemplu, în ziua de 22 decembrie 1989, un avion militar american se afla gata de plecare pe o pistă laterală a Aeroportului Otopeni. Echipajul avea ca sarcină expresă să recupereze familia Ceauşescu, pe fosta soţie a lui Valentin Ceauşescu şi pe Daniela, fiica generalului  Ion Pacepa. Planul a eşuat, deoarece, în momentul în care elicopterul pilotat de colonelul Vasile Maluţan, în care se aflau Elena şi Nicolae Ceauşescu, s-a apropiat de avionul american, generalul Rus, şeful artileriei antiaeriene, fiind şi el în conspiraţia anticeauşistă, i-a zis pilotului să nu aterizeze, fiindcă aparatul va fi distrus.”
Eh, ce părere ai?... E de necrezut, dar este adevărat. Poftim, comentează! Mai comentează şi mata!
*** Nu cuvinte, dar nici măcar grai nu mai am!...
Nici eu nu mi-am revenit cu una, cu două!... Încearcă! Hai! Curaj!...
*** Imaginaţi-vă că pe 22 Decembrie 1989 apărea la TV Ion Iliescu să ne spună că Nicolae Ceauşescu a întinat idealurile comuniste şi a cerut azil politic în Statele Unite!... Nu în China sau în Coreea ori Libia! Ci în America! Iar din America, vorbind la Vocea Americii, Ceauşescu ar fi dezvăluit pe larg, cu toate detaliile numai de el ştiute, esenţa KGBistă a loviturii de stat dată de Iliescu şi gaşca lui! Cu ce urale de bucurie ar fi ieşit lumea să-şi manifeste recunoştinţa în faţa Ambasadei SUA!...  Îi lăsa în ofsaid pe Iliescu şi gaşca!...Ar fi rîs şi curcile de ei! Toată istoria post-decembristă ar fi fost alta! Mai trăieşte nemernicul ăla de Rus?!...
Perfect te-ai gândit! Cu Ceauşescu în Statele Unite, ca un fel de arbitru de la distanţă al jocurilor din Bucureşti, Iliescu şi ai săi ar fi avut o singură soluţie: să guverneze Ţara cât mai corect posibil! Să îndrepte strict ce era de îndreptat! Să corecteze erorile regimului ceauşist – căci erau destule!, adică să se limiteze la a face ameliorări, nu distrugeri! Nu prădăciuni! Nu lovituri ireparabile date economiei! Rentabilizau economia, o făceau să producă mai mult, mai bine, în niciun caz nu ar fi distrus-o sub pretextul privatizării şi al retehnologizării! De la primele semne de trădare, de comportament aberant, anti-românesc, electoratul ar fi reacţionat cerând revenirea lui Ceauşescu la Bucureşti... Ai punctat foarte bine! Intervenţia acelui general Rus, conformă cu planul lor de nemernici, de trădători de ţară şi de neam, poate fi considerată ca punctul de plecare al tuturor nenorocirilor noastre post-decembriste... Ele au fost posibile şi pentru că Ceauşescu a ieşit din joc! Dacă Ceauşescu rămânea în viaţă, fără a mai păstra vreo funcţie de decizie, dacă ar fi devenit un simplu cetăţean, postură în care ne-am dorit cu toţii să-l vedem, lucrurile ar fi evoluat altfel! Normal! În niciun caz catastrofal!
*** Ar fi închis şi gura celor care mai spun şi azi că Nicolae Ceauşescu a fost omul ruşilor!
Cu siguranţă că nici pe Nicuşor Ceauşescu şi pe Zoe nu ar mai fi avut nici curajul şi nici posibilitatea să-i mai ucidă!... Ce mai?! O mulţime de consecinţe, care mai de care mai benefică pentru noi, pentru români!...
*** „N-a fost să fie!”... Din nou! A câta oară?!
Această informaţie trebuie pusă în legătură şi cu dezvăluirile făcute de americanul Larry Watts în cartea sa Fereşte-mă, Doamne, de prieteni!, care este citită cu sufletul la gură de orice bun român!... Una dintre concluziile clare ale cărţii: Ceauşescu nu a fost omul ruşilor! Dimpotrivă! A fost mereu sabotat de ruşi şi de „prietenii” din CAER! Iar el însuşi le-a plătit cu aceaşi monedă!... Ştiu că dl Watts are în pregătire continuarea, adică va acoperi şi ultimii ani din „domnia” lui Ceauşescu. Nu sunt excluse alte dezvăluiri „bombă”, dar sensul acestora pare că nu mai poate fi altul decât favorabil lui Ceauşescu! Şi, implicit, defavorabil nouă, celor care l-am înjurat înainte de 1990 şi nu am înţeles semnificaţia adâncă a politicii sale!... Nu mai zic de nerozii care au continuat şi după 1990, unii chiar şi azi, să-l înjure pe Ceauşescu cu acelaşi nesaţ ca înainte de 1990. Absolut imbecili!... Imbecili sau năimiţi să spună inepţii prin care să legitimeze cât de cât  crima din 25 decembrie 1989... Adică oameni din solda lui Brucan şi Petre Roman et comp.
*** Vă gândiţi la alde Claudiu Târziu sau Dobrescu, care mereu v-au atacat că...
Te rog şterge această întrebare! Alta! Întreabă-te, de pildă, de ce, după apariţia interviului, a informaţiei teribile pe care o aduce colonelul Filip Teodorescu, nu s-a pornit potop de comentarii în presa şi televiziunea românească! Nimeni nu l-a invitat pe bravul colonel să detalieze şi să comenteze această informaţie. Aşadar, aflăm că Statele Unite i-au oferit azil politic lui Nicolae Ceauşescu în decembrie 1989, iar această informaţie este primită de comentatorii din mass media cu o tăcere absolută!... Felicitări ziarului „Evenimentul Zilei” şi ziaristului Mihai Şoica. În rest, ruşine la tot restul presei româneşti. Nişte resturi, într-adevăr!
*** Cred că ar merita făcut un scurt elogiu şi la adresa guvernului american!
Evident! Ştiam că James Backer, secretar de stat la Washington, a trimis un avertisment la Moscova şi Bucureşti, pe 23 decembrie, să se abţină tovarăşii de la crimă, oricât ar fi ei de dedaţi la vărsare de sânge ca kominternişti sau fii de kominternişti ce erau... Sigur că trebuie pe larg comentat gestul american, îmi pare rău că nu am ştiut de atunci că aşa au stat lucrurile, aş fi pus surdină unor pusee anti-americane care m-au mai încercat în ultimii ani!... God save America!...   Dar nu şi pe regina Angliei! Cred că pricepi de ce!
*** Regina Angliei? Nu văd legătura!
În zilele acelea, nici nu încetaseră focurile de armă în Bucureşti, şi madam regina a trimis pe ambasador sau pe alt diplomat, un însărcinat în acest sens de Majestatea Sa Britanică, să ia înapoi, să sustragă, să fure, adică!, nu ştiu ce tinichea de aur, o jucărie de-aia de se atârnă de gât la oaspeţii cei mai de seamă! Sau se prinde în piept, ca o insignă de pionier. Ceauşescu o primise ca reprezentant al unei ţări de care Anglia avea mare nevoie atunci, pe la sfârşitul anilor ’70. Şi ca să-i câştige bunăvoinţa lui nea Nicu al nostru, inclusiv bunăvoinţa Leanei, regina şi lacheii ei l-au purtat pe Ceauşescu cu caleaşca de aur prin toată Londra, l-au scărpinat, l-au periat, l-au pomădat, i-au făcut toate poftele... Exista un interes britanic special! ...În decembrie 1989 acel interes nu mai funcţiona, aşa că l-au trimis pe James Bond la Bucureşti să subtilizeze, să şterpelească acel obiect care făcea parte de-acum, de vreo zece ani, făcea parte din patrimoniul naţional al României!
*** Uitasem acest episod atât de ruşinos pentru...
...pentru perfidul Albion! Nu ştiu dacă măcar apoi şi-au dat seama lorzii britanici cât au fost de jalnici! De penibili! Literalmente găinari!
*** Credeţi că ar fi exagerat să spunem că primii care s-au repezit să fure ca de la mort, din casa mortului, au fost oamenii Majestăţii Sale The Queen of England?... Ei şi ţiganii din...
Da, se poate spune că englezii au dat tonul la jefuirea patrimoniului naţional românesc! Ce au făcut ei se cheamă jaf şi lipsă de demnitate! Comportament de neamuri proaste! Nici urmă de gentileţe, de... gentlemănie! Un gest care te obligă să-ţi aduci aminte de toate porcăriile făcute de supuşi Majestăţii Sale de-a lungul istoriei!... Nu puţine şi la fel de mari, cel puţin la fel de mari ca actele de bravură şi de excelanţă britanică!... Păcat! A fost unul dintre cele mai urîte  momente ale dezastrului inaugurat pe 22 decembrie 1989!... Nu încap niciun fel de scuze, de explicaţii! Nu găsesc în limba română cuvîntul potrivit. Sunt sigur că există în engleză!... Trebuie să fie un cuvînt curent, din fondul principal lexical... Lipseşte din vocabularul nostru daco-getic!
*** Cred că acum lucrurile s-au lămurit cu Ceauşescu...
Nu strică să prisosească. Am lăsat pentru a fi ultima dezvăluire ce o fac prin această carte, informaţia cea mai importantă din punctul meu de vedere. Notează şi ţine minte, să povesteşti şi la strănepoţi:
În primăvara lui 1990, la Bucureşti urma să se producă un eveniment care ar fi tăiat respiraţia întregii planete: o comisie numeroasă şi foarte selectă a Evreimii Mondiale, reprezentativă pentru toate marile organizaţii evreieşti din lume, inclusiv din partea statului Israel şi a Yad Vashem-ului, B’Nai Brith, Congresul Mondial Evreiesc şi ce ONG-uri mai au ei pe acolo, urma să vină la Bucureşti unde, în cadrul unei solemnităţi deosebite, cu pompă mare, să prezinte semnele recunoştinţei evreilor de pretutindeni faţă de Omenia românească, atât de activă în anii celui de al Doilea Război Mondial, când evreii au avut parte de un tratament cu totul ...discriminatoriu în raport cu evreii din celelalte ţări ocupate de Hitler sau aliate cu acesta... A fost în stare trogloditul de Ceauşescu să manevreze astfel cu marii diplomaţi ai evreimii mondiale încât să-i oblige pe aceştia să accepte – sau să priceapă de fapt că este în interesul lor să spună adevărul, să-l recunoască deschis şi cu unanimitate: în România nu a fost holocaust, nu a fost genocid, nu a fost pogrom! Reţine: asta urma să se întâmple în primăvara lui 1990, dacă Iliescu şi ai săi nu veneau să ne salveze!... Hai, ce stai aşa ca... Întreabă-mă de unde ştiu! Ce dovezi am, ce...
*** Mi-aţi luat maul! Parcă aşa se zice... Chiar că mi s-a tăiat respiraţia...
Informaţia o am de la domnul ION  CEAUŞESCU, fratele cel mic al răposatului preşedinte. Am avut multe discuţii cu dînsul, plimbându-ne prin Herăstrău. Iar pe domnul Ion Ceauşescu l-am cunoscut la înmormîntarea regretatului Ieronim Hristea, care a lucrat în subordinea dlui Ceauşescu şi avea numai cuvinte de laudă pentru fostul său şef!...
*** În primăvara lui 1990? Câteva luni să mai fi trăit...
Am bănuiala că tot în primăvara aceea urma să se inaugureze şi Casa Poporului... Cred că urma să fie legate cele două evenimente: se inaugura cea mai mare clădire din lume şi se omagia unul dintre cele mai frumoase capitole din Istoria Universală a Omenirii...
*** Casa Poporului nu e chiar cea mai mare clădire! Este a doua, după Pentagon...
Ba este prima, domnule. Casa Poporului Român – asta este denumirea exactă!,  este clădirea cea mai mare din lume. Dimensiunea unei clădiri se măsoară în metri cubi, nu în suprafaţa utilă! Pentagonul este o clădire strict funcţională, cu camere multe şi joase. Probabil că suprafaţa podelelor din Pentagon este mai mare, dar volumul este mult mai mic! La Casa Poporului majoritatea încăperilor sunt impozante, înalte de 7-8 metri sau mai mult! Este concepută cu generozitate, cu scări şi holuri magnifice, cu arcade îndrăzneţe, cu finisaje de mare rafinament! În vreme ce Pentagonul este o dispunere simpluţă a unor „cutii de chibrite”, o clădire pe care nimeni nu ar planta-o în mijlocul unui oraş, e prea anostă, nu e un edificiu, este un depozit de birouri! Un stup de camere şi coridoare egale, identice etc. Dar sunt la noi, nu în America, câţiva nefericiţi de aşa zis compatrioţi, care suferă cumplit la ideea că în România s-a ridicat o asemenea minunăţie... Tot ce mai pot face aceşti neisprăviţi este să ...declaseze Casa Poporului pe locul secund! E singura lor consolare, altminteri le vine să-şi vâre unghia în gât, atât de tare se oftică că la Bucureşti se află cea mai mare casă din lume!
*** Să ne întoarcem la Holocaustul refuzat de români! Căci aici stă toată frumuseţea! În refuzul nostru de a ne alinia la nebunia nazistă! Sau sionistă, cum zic unii! Indiferent cine ar sta în spatele evreilor ucişi în acei ani, naziştii sau sioniştii...
Mare deosebire nu este între ei!
*** ... printre ei nu ne-am aflat şi noi, românii!... Azi însă în numele evreilor vorbesc numai cei ce ne acuză de Holocaust! Tac vocile evreilor care ştiu, care cunosc adevărul! Pot deduce că există interese evreieşti care sunt satisfăcute prin includerea României, a Transnistriei, pe harta Holocaustului?
*** Adică mă întrebi dacă printre evrei există şi evrei ticăloşi?!... Cum să nu existe?!
*** Înseamnă că interesul acestora a fost ca Nicolae Ceauşescu să nu mai apuce „Primăvara de la Bucureşti”?
Nu m-am gândit, dar e perfect logic ce spui! E foarte judicios  raţionamentul dumitale. Te felicit! Eu nu mă gândisem! Cât a trăit Ceauşescu, aceşti evrei, în frunte cu rabinul roşu, au tăcut şi n-a suflat unul o vorbă despre vinovăţia românească. Îi avea Ceauşescu cu ceva la mână? Impunea prin prestigiul său? Prin ce i-a făcut să se poarte ca nişte oameni? Cum de i-a convins să vină la Bucureşti să se declare cu datorii de recunoştinţă faţă de români?!...
*** Altceva?
Moartea atroce de care a avut parte Nicolae Ceauşescu. Este  greu de uitat. Am revăzut-o, pot spune, când ni s-a arătat la TV cadavrul lui Muammar Gaddafi, cel cu care Ceauşescu a vrut să facă o bancă prin care să spargă monopolul FMI & Banca Mondială. Se pare că această iniţiativă a atârnat cel mai greu în condamnarea la moarte a celor doi.
S-ar putea să existe însă o mică mare diferenţă între cei doi: am discutat cu mai multe persoane informaţia căpătată prin ziarul „Evenimnetul Zilei” de la dl colonel Filip Teodorescu. Unii l-au cunoscut personal pe Ceauşescu. Mai mulţi mi-au zis că nu şi-l pot imagina pe Ceauşescu cerând azil politic! Faptul că i s-a oferit refugiu politic în Statele Unite este o certitudine de acum! Extrem de onorantă pentru americani! Dar nu e lucru sigur că Ceauşescu a acceptat această invitaţie! Helicopterul aflat în zbor spre Snagov, zbura şi spre Otopeni. Ordinul dat de generalul trădător e foarte probabil că a fost rostit, cu valoare de ameninţare, de avertisment. Întrebarea care se pune se referă la Ceauşescu: a dat el ordin pilotului să se meargă pe Otopeni? A încercat să fugă?
*** Dumneavoastră ce credeţi?
Mi-ar plăcea să aflu că a respins oferta americană de a-şi salva pielea în felul acesta!... Oricum, se pare că mai trăiesc cei doi ofiţeri din escorta sa personală, care se aflau şi ei în helicopter. E spre binele lor să spună tot ce ştiu! Să n-o păţească şi ei ca Maluţan dacă aleg să tăinuiască mai departe lucruri care aparţin de-acum patrimoniului naţional! Da, da! Patrimoniul naţional! Am zis bine: Faptul că SUA i-au oferit refugiu politic lui Nicolae Ceauşescu aparţine patrimoniului naţional. Este o performanţă istorică ce merită a  fi discutată sub toate aspectele. Oferta americană este dovada unui respect şi a unei preţuiri pe care guvernul american nu le-a mai arătat multora! Iar refuzul lui Ceauşescu – dacă refuz a fost, de a se refugia, de a se salva dând dosul, devine şi acest moment parte din patrimoniul naţional! ...Dă microfonul mai departe, cui vrea să ia cuvîntul pe această temă! Noi doi ne-am făcut datoria! Am trăncănit destul! Am dreptate?
Cam!
Atunci, să fie într-un ceas bun! Umblă sănătos!
Doamne, ajută-ne! Rămâneţi sănătos!
Bucureşti, februarie 2012

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu