miercuri, 7 decembrie 2011

PROCLAMATIA DE LA IASI

PROCLAMATIA DE LA IASI
( va fi citita la 14 decembrie 2011 )
R O M A N I ! A SUNAT CEASUL INVIERII NOASTRE!
Este 14 decembrie ! Este ziua in care ne-am trezit ! ESTE TIMPUL NOII REVOLUTII ! REVOLUTIA SPIRITUALA A SUFLETELOR NOASTRE ! Avem nevoie sa ne recuperam trecutul, traditiile, valorile dar mai ales SPERANTA !
ROMANI ! NIMIC NU-I PIERDUT NICIODATA !
NE-AM NASCUT LIBERI DAR EI NE-AU FURAT LIBERTATEA DANDU-NE NUMAI CREDITE SI BATAIE DE JOC !
Am scapat de ocupatia straina cu arme si suntem ocupati si asupriti de straini, prin banci !
POLITICIENII SI TRADATORII NE VAND, NE CONDUC SI NE MAI IAU SI BIRURI PENTRU ASTA!
Romani ! Sa nu uitam ! Au asfaltat mormintele eroilor neamului si ne construiesc SUPERMARKET-uri peste ele ! Sa nu ne uitam istoria ! UNITATE SI ONOARE !
Astazi, la Iasi, ROMANII care NU VOR SCLAVIE DESCHID POARTA LIBERTATII si fac urmatoarea proclamatie:
1. Poporul roman nu este la cheremul unor slugi platite cu argintii neamului !
2. Le cerem sa impoziteze SUPLIMENTAR PROFITURILE BANCILOR STRAINE si sa revina la TVA-ul decent si asistenta sociala minima civilizatiei europene !
3. Le cerem SLUGILOR ce ne conduc, banii inapoi pentru copiii, pensionarii, medicii, profesorii, militarii si eroii neamului !
4. Sa incepem DERATIZAREA clasei politice romanesti de securisti, militieni, activisti PCR, turnatori si “persoane de sprijin”;
5. Sa facem CONTROLUL PRIVATIZARILOR AVERII NATIONALE !
6. Le cerem socoteala pentru ce-au facut cu viitorul nostru si al copiilor nostri care vor plati datoriile facute DE EI PENTRU EI !
7. Sa curatam ROMANIA de stapani si arendasi straini !
Este 14 decembrie ! Este ziua INVIERII NATIONALE ! Sa pornim cruciada pentru DEMNITATEA NATIONALA ! Dumnezeu este cu noi si in noi !
UNITATE SI ONOARE este crezul nostru crestin!

citeste si da mai departe

Nimic si nimeni nu ne va ierta aceasta TACERE tampa de azi ! Tacerea ne acuza ! Tacerea ne condamna ! la MOARTE ! ORICE POPOR CARE TACE SI NU FACE NIMIC ,CAND AUDE LARMA LANCILOR SI TUNURILOR ASASINE …. MERITA SA MOARA ! SI VA MURI !

Un comentariu :

  1. Romania nu a fost niciodata in situatia in care se gaseste acum din cauza acestor derbedei jegosi. Trebuie gasit ceva urgent! Nu se mai poate si nici ca prostii sa asteptam nu se mai poate.

    RăspundețiȘtergere